Domov / Aktualno / Novice

Klubom dostop do urejanja podatkov o tekmah

Klemen Kenda, petek, 17. 12. 2010

Komisija za informacijsko tehnologijo OZS (KITO) je v mesecu decembru preučila strateške pomanjkljivosti informacijskega sistema OZS in pripravila akcijski načrt za izboljšanje dosedanjega stanja. Glavna pridobitev za klube bo vsekakor možnost, da sami urejajo podatke o svojih tekmah (dodajajo nove tekme, objavljajo razpise, rezultate, spreminjajo kontaktne podatke ipd.)

Za dostop do sistema uporabite iste podatke, kot ste jih v začetku sezone prejeli za urejanje registracij v panožni zvezi. Vsa vprašanja v zvezi z dostopom naslovite na spletnega urednika strani OZS.

Seznam novic

Zaživela nova podstran za karte10. 11. 2007
Trenutno stanje SOL23. 10. 2007
Objavili smo nove vsebine na podstraneh ŠOT24. 9. 2007