Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jesensko O-srečanje - srednja

Orientacijski klub Trzin, Trzin, 20. 10. 2007

M12 (1.5km / 0m / 9KT)

1Pavel ZADERA OK URSUS21:19+00:00
2Blaž PETROVIČ OK POLARIS28:10+06:51

M14 (2.0km / 0m / 9KT)

1Pavel PTAČEK, jr. OK URSUS22:31+00:00
2Jaka PIŠLJAR OK KOMENDA23:26+00:55
3Klemen VERBOVŠEK OK KOMENDA27:36+05:05
4Davor KACIN OK AZIMUT36:28+13:57

M16 (2.6km / 0m / 12KT)

1Matjaž PAHOR OK KOMENDA29:38+00:00
2Jernej PODOBNIK OK AZIMUT31:34+01:56
3Andrej BORŠTNIK OK TIVOLI33:32+03:54
4Vid BOGOVIČ OK BREŽICE34:50+05:12

M18 (3.0km / 0m / 13KT)

1Blaž GRAH OK AZIMUT41:54+00:00

M20 (3.7km / 0m / 14KT)

1Rok MOČNIK OK AZIMUT58:39+00:00
2Nejc MOČNIK OK AZIMUT89:48+31:09

M21B (2.6km / 0m / 12KT)

1Igor DUĆAK OK KOMENDA29:19+00:00
2Robert LAPAJNA OK AZIMUT37:34+08:15
3Vojko KACIN OK AZIMUT53:26+24:07
4Peter LORBER OK SEVEROVZHOD65:31+36:12
Aleš ZUPAN OK POLARISMP+ --:--

M21A (3.7km / 0m / 14KT)

1Ondřej PRÁŠIL SK LOB Nová Paka35:43+00:00
2Matej SEDEJ OK AZIMUT44:03+08:20
3Uroš CVELBAR OK AZIMUT47:41+11:58
4Luka KREMŽAR OK KOMENDA48:12+12:29
5Franc KNAP OK AZIMUT50:10+14:27
6Matej GOJČIČOK Golo Brdo56:10+20:27
7Primož MIKLOŽIČOK Golo Brdo64:25+28:42
8Matjaž DRAKSLER ŠOK84:53+49:10

M21E (4.5km / 0m / 16KT)

1Jaka PILTAVER OK BREŽICE33:20+00:00
2Pavel PTAČEK OK URSUS35:40+02:20
3Gregor ANDERLUH OK URSUS36:08+02:48
4Andraž HRIBAR OK BREŽICE37:05+03:45
5Blaž GRAPAR Alpinistični odsek Rašica38:11+04:51
6Ivan NAGY OK URSUS40:06+06:46
7Janez PRETNAR OK AZIMUT40:10+06:50
8Jure ZMRZLIKAR OK KOMENDA40:52+07:32
9Sandi KMETIČ OK POLARIS41:46+08:26
10Leon KROPIVŠEK OK SEVEROVZHOD42:11+08:51
11Klemen KENDA OK AZIMUT51:01+17:41
12Iztok ROJC OK POLARIS51:02+17:42
12Jaime MONTERO CORZO51:02+17:42
14Andraž RAVNIKAR BREZ KLUBA58:57+25:37
15Jiri GAWEL OK URSUS59:40+26:20

M35 (3.0km / 0m / 13KT)

1Jožko JAZBAR OK AZIMUT29:21+00:00
2Dušan PETROVIČ OK POLARIS29:34+00:13
3Aleš BORŠTNIK OK TIVOLI33:08+03:47
4Valter FOŠKI OK POLARIS37:36+08:15
5Emil KACIN OK AZIMUT39:05+09:44
6Miro ŠALAMUN OK POLARIS39:08+09:47
7Roman VOLČIČ OK TIVOLI47:14+17:53
8Stanislav KUSTEC OK SEVEROVZHOD56:14+26:53
9Ivan MRAK OK AZIMUT68:45+39:24

M45 (2.6km / 0m / 12KT)

1Silvij MOČNIK OK AZIMUT25:36+00:00
2Marco ONGARO US PRIMIERO San Martino26:28+00:52
3Dragan KRIVIČIĆ OK KOMENDA27:44+02:08
4Cesare TARABOCCHIA OK AZIMUT28:39+03:03
5Marjan LEBAN OK AZIMUT29:47+04:11
6Dalibor RADOVAN OK POLARIS31:24+05:48
7Vlado SEDEJ OK AZIMUT33:43+08:07
8Janko LAPAJNE OK AZIMUT33:53+08:17
9Srečo PIRMAN ŠOK35:39+10:03
10Matjaž ŠTRAKL OK PERKMANDELJC35:49+10:13
11Roman SLADIČ OK PERKMANDELJC38:13+12:37
Črtomir KNAP OK AZIMUT+-26:24
Miro CVIRN OK TIVOLIMP+ --:--

Ž12 (1.0km / 0m / 7KT)

1Lara JERMAN OK TRZIN8:51+00:00
2Tajda FOŠKI OK POLARIS10:02+01:11
3Maša VOLČIČ OK TIVOLI15:52+07:01

Ž14 (1.5km / 0m / 9KT)

1Ula DREMEL OK TRZIN17:33+00:00

Ž16 (2.0km / 0m / 9KT)

1Katarina BREMŠAK OK KOMENDA28:01+00:00
2Katja PREZELJ OK AZIMUT30:05+02:04
3Sara GREGEL OK BREŽICE40:34+12:33
4Sara VIDMAR OK AZIMUT43:41+15:40
5Nives BLAŽEVIČ OK BREŽICE59:19+31:18

Ž18 (2.6km / 0m / 12KT)

1Tanja PRETNAR OK AZIMUT30:08+00:00
2Urša TOMAŽIN OK AZIMUT35:58+05:50

Ž21B (2.0km / 0m / 9KT)

1Nina RUDOLF OK SEVEROVZHOD32:43+00:00
2Marija ANDERLUH OK URSUS33:37+00:54
3Polona ZUPAN OK POLARIS36:04+03:21
4Tina MIKLAVČIČ OK AZIMUT36:44+04:01
5Katja ŠPENDL OK TRZIN50:16+17:33

Ž21A (3.7km / 0m / 14KT)

1Eneja OSTERMAN OK POLARIS41:29+00:00
2Ana PRIBAKOVIČ BORŠTNIK OK TIVOLI45:53+04:24
3Anica HRIBAR OK BREŽICE48:00+06:31
4Andreja ANŽUR OK KOMENDA67:43+26:14
5Tinjana GOLOB MRAK OK AZIMUT84:14+42:45

Ž35 (2.6km / 0m / 12KT)

1Cristina GRABAR US PRIMIERO San Martino45:41+00:00
2Katarina VIŠNAR OK KOMENDA50:23+04:42
3Irma PRETNAR OK AZIMUT54:14+08:33
4Sonja STRNAD ŠOK54:44+09:03

MŽ10 (1.0km / 0m / 7KT)

1Peter ZUPAN OK POLARIS10:02+00:00
2Maj HROVAT OK TRZIN10:16+00:14
3Filip Jakob ŠPENDL OK TRZIN10:52+00:50
4Martin ŠPENDL OK TRZIN11:50+01:48
5Zarja DREMEL OK TRZIN14:29+04:27
6Nejc VRBOVŠEK OK KOMENDA15:50+05:48
7Anže KRISTAN OK KOMENDA17:32+07:30
8Brina FOŠKI OK POLARIS19:31+09:29
9Neža ZUPAN OK POLARIS67:17+57:15
Jan ŠALAMUN OK POLARISMP+ --:--

OPEN (2.0km / 0m / 9KT)

1Dušan MAČEK BREZ KLUBA53:16+00:00
2Saška DVORŠEKOK Golo Brdo76:27+23:11

ZAČETN (1.0km / 0m / 7KT)

1Trontelj družina BREZ KLUBA10:04+00:00