Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Študentsko DP, Prvenstvo Univerze v Ljubljani - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, Novi trg, 8. 5. 2014

OPEN (4.21km / m / 15KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 26:47+00:00
2Jaka PiltaverOKB 27:55+01:08
3Blaž KölnerOK Komenda 29:53+03:06
4Denis KokeljKamniški OK 31:20+04:33
5Blaž PetrovičOK Polaris 31:21+04:34
6Žan RavnikarOK Komenda 33:15+06:28
7Mojca FlerinKamniški OK 33:44+06:57
8Valter FoškiOK Polaris 35:45+08:58
9Virgil KosOK Tivoli 36:01+09:14
10Boštjan ČerinOK Tivoli 36:10+09:23
11Ajda FlaškerBF 36:27+09:40
12Matic BlažOK Komenda 37:22+10:35
13Martin RodeOK Komenda 42:07+15:20
14Marjeta LipužičOK Komenda 43:51+17:04
15Domen KavčičOK Komenda 45:13+18:26
16Brina FoškiOK Polaris 45:30+18:43
17Monika RavnikarOK Komenda 45:46+18:59
18Saša ŽižekOK Azimut 46:17+19:30
19Irena Hacin KölnerOK Komenda 48:22+21:35
20Zala ZavrlOK Komenda 48:34+21:47
21Borut SeljakOK Komenda 48:39+21:52
22Alenka Vuga SeljakOK Komenda 48:45+21:58
23Ana Pia PogačarOK Komenda 48:55+22:08
24Tomaž Kupnik 53:22+26:35
25Barbara KušarDruzina KUSAR 57:13+30:26
26Rebeka DovčOK Tivoli 59:15+32:28
27Suzana DrevenšekKamniški OK 60:15+33:28
28Laura SieglOK Polaris 63:52+37:05
29Jan, Petra, Maja Cokan, Stojan, ProsenOK Azimut 80:23+53:36
30Žiga, Ema, Tomaž GroffOK Azimut 84:39+57:52
Roman SladičOKPT DNF+ --:--
Boris ErženŠOK DNF+ --:--
Igor BoncinaOK Azimut MP+ --:--

Študenti (4.21km / m / 15KT)

1Jan Dovč26:38+00:00
2Manuel Jurado AlonsoFGG 28:47+02:09
3Petr PávekFS 28:52+02:14
4Andrej BorštnikFMF 29:51+03:13
5Vid BogovičBF 34:53+08:15
6Anže IvančičFKKT 35:49+09:11
7Jaka PišljarFMF 37:01+10:23
8Luka VitezMF 37:52+11:14
9Luka KovačMF 38:29+11:51
10Matej ArhNTF 43:51+17:13
Matic PlaznikFS DNF+ --:--
Vid JazbecFKKT DNF+ --:--
Tomaž CankarMF DNF+ --:--
Jure TumpejMF DNF+ --:--
Matej JanežFS DNF+ --:--
Jure ZmrzlikarFMF DNF+ --:--
Jure ČesnikFGG DNF+ --:--
Simon DobelšekFS DNF+ --:--

Študentke (3.54km / m / 13KT)

1Martina HeričFF 32:20+00:00
2Cita CvirnMF 33:07+00:47
3Urša TomažinFKKT 37:06+04:46
4Ula DremelPEF 37:20+05:00
5Katja JurcaMF 39:12+06:52
6Anja SlapničarFA 44:05+11:45
7Loreta StojčevskiFDV 54:03+21:43
8Tajda StarmanMF 61:29+29:09
9Laura Đorđević BetettoMF 73:51+41:31
10Maja RemškarFKKT 82:54+50:34
10Nina VeselBF 82:54+50:34
12Pia MlinarZF 82:59+50:39
13Staša MlinarZF 83:03+50:43
Urška VeselVF DNF+ --:--
Andreja StrnadCOLLEGE DNF+ --:--
Špela KraljBF MP+ --:--
Živa ModicBF DNF+ --:--

Začetniki (1.82km / m / 6KT)

1Erik GregorcOK Komenda 16:05+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 17:51+01:46
3Tilen ZupanOK Komenda 18:27+02:22
4Denis GregorcOK Komenda 19:08+03:03
5Anže MirtičOK Komenda 19:12+03:07
6Maks TomažičOK Komenda 20:08+04:03
7Jure PlevelOK Komenda 20:18+04:13
8Nejc TurkOK Komenda 21:33+05:28
Vanja TomažičOK Komenda DNF+ --:--

Zaposlene (3.54km / m / 13KT)

1Mojca FoškiFGG 31:11+00:00
2Jona MirnikFKKT 33:39+02:28
3Maja Zaman GroffEF 59:54+28:43

Zaposleni (4.21km / m / 15KT)

1Dušan PetrovičFGG 32:08+00:00
2Natan OstermanFMF 37:02+04:54
3Vid AgrežFS 38:59+06:51
4Simon KastelicFE 39:51+07:43
5Klemen Kozmus TrajkovskiFGG 52:47+20:39
6Aleš GoljaFGG 60:17+28:09
7Žiga KušarMF 60:20+28:12
Gregor AnderluhBF DNF+ --:--