Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Slovenia in 3 days / Pokal Slovenije - srednja

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, 20. 6. 2014

M10 (1.5km / m / 8KT)

1Matevž Kunc OK Tivoli15:37+00:00
2Nejc Turk OK Komenda17:14+01:37
3Tilen Zupan OK Komenda17:29+01:52
4Luka Seljak OK Komenda17:40+02:03
5Gašper Zgonec OK Tivoli19:03+03:26
6Denis Gregorc OK Komenda21:33+05:56
7Aljaž Ravnikar OK Komenda23:15+07:38

M12 (1.7km / m / 9KT)

1Svit Pestotnik Stres Carpe Diem20:07+00:00
2Erik Gregorc OK Komenda20:11+00:04
3Domen Kavčič OK Komenda20:16+00:09
4Elias Dobnik OLC Union Viktring21:08+01:01
5Rasmus Fjordside Sävedalens AIK21:28+01:21
6Maj Jurij Miklavec OK Tivoli22:03+01:56
7Rok Hernec OK Tivoli26:00+05:53
8Filip Grad OK Tivoli33:08+13:01
Anže Mirtič OK KomendaMP+ --:--
Domen Žurbi OK KomendaMP+ --:--

M14 (2.7km / m / 12KT)

1Matic Blaž OK Komenda28:09+00:00
2Žan Ravnikar OK Komenda28:50+00:41
3Martin Rode OK Komenda36:14+08:05
4Matjaz Kavcic OK Komenda40:37+12:28
5Gregor Kunc OK Tivoli42:38+14:29
6Blaž Bone Individuals/No club104:43+76:34
7Jan Marc Individuals/No club108:48+80:39
8David Štor Individuals/No club112:43+84:34
Jaka Grad OK TivoliMP+ --:--

M16 (3.0km / m / 14KT)

1Mark Bogataj OK Azimut35:43+00:00
2Matej Škarabot OK Polaris41:22+05:39
3Gašper Petrovič OK Polaris41:56+06:13
4Jan Šalamun OK Polaris51:03+15:20
5Aljoša Pogačar OK Komenda52:59+17:16
Gregor Kljun Individuals/No clubMP+ --:--
Andrej Gyergyek Individuals/No clubMP+ --:--

M18 (3.3km / m / 15KT)

1Šumečki Žan Luka OK Tivoli31:29+00:00
2Rafael Dobnik OLC Union Viktring33:22+01:53
3Blaž Petrovič OK Polaris36:46+05:17
4Andraž De Luisa OK Azimut44:02+12:33
5Simon Stanonik OK Azimut46:15+14:46
6Bernard Čižman Individuals/No club50:50+19:21
7Urban Žnidaršič Individuals/No club53:10+21:41
8Aljaž Pavšič OK Azimut55:04+23:35
9Martin Dobre Individuals/No club73:02+41:33

M21A (3.8km / m / 20KT)

1Aljoša Pečar Mariborski OK58:30+00:00
2Virgil Kos OK Tivoli69:19+10:49

M21B (3.3km / m / 15KT)

1Borut Seljak OK Komenda64:55+00:00
2Stanko Čufer PD Ajdovščina70:50+05:55
3Alessio Rozzi SSD GAJA94:18+29:23

M21E (4.5km / m / 22KT)

1Peter Tušar OK Azimut47:10+00:00
2Fredrik Weihard Sävedalens AIK48:13+01:03
3Boštjan Čerin OK Tivoli54:04+06:54
4Denis Kokelj Kamniški OK56:28+09:18
5Polster Thomas HSV Spittal58:24+11:14
6Teemu Takalo Kajaanin Suunnistajat58:50+11:40
7Vid Bogovič OK Brežice61:47+14:37
8Žiga Brenčič OK Komenda92:26+45:16

M35 (3.8km / m / 20KT)

1Jazbar Jožko OK Azimut46:09+00:00
2Bojan Jevševar OK Brežice46:45+00:36
3Tuomas Hakkarainen Espoon Akilles50:37+04:28
4Miro Šalamun OK Polaris52:40+06:31
5Klemen Kenda OK Azimut53:37+07:28
6Stanislav Kustec Mariborski OK54:08+07:59
7Kristian Bosisio OK Trzin57:53+11:44
8Aleš Poljanšek OK Azimut60:04+13:55
9Janez Kostanjšek OK Azimut63:24+17:15
10Janez Cimerman OK Azimut64:31+18:22
Daniele Bernasconi ASCO LuganoMP+ --:--
Andrej Cimerman OK PolarisMP+ --:--

M45 (3.3km / m / 15KT)

1Werner Pietsch Naturfreunde Wien32:31+00:00
2Martin Gruenberger Orienteering Klosterneuburg39:33+07:02
3Marco Giovannini OK Trzin42:53+10:22
4Miha Škarabot OK Polaris43:11+10:40
5Erich Göschl OLC Währing45:11+12:40
6Igor Boncina OK Azimut75:28+42:57

M50 (3.3km / m / 15KT)

1Aleš Čerin OK Tivoli47:27+00:00
2Polster Josef HSV Spittal48:00+00:33
3Roman Sladič OK Perkmandeljc59:33+12:06
4Sean Sunley Abominable O-men65:27+18:00
5Nati Shema Modiin O club83:41+36:14

M55 (3.0km / m / 14KT)

1Philippe Clapuyt ASUB Orientation37:36+00:00
2Günther Dobnik OLC Union Viktring40:51+03:15
3Josef Zapletal Naturfreunde Wien43:50+06:14
4Frederic Genevois Naturfreunde Wien44:46+07:10
5Vlado Sedej OK Azimut56:11+18:35
6Manfred Huemer Sportunion Klagenfurt61:12+23:36
7Gregers Jorgensen Ballerup OK66:28+28:52
8Janko Lapajne OK Azimut92:41+55:05

M60 (3.0km / m / 14KT)

1Robert Mayrhofer LAUFKLUB KOMPASS INNSBRUCK39:52+00:00
2Erkki Kari Kajaanin Kuohu44:34+04:42
3Günther PrommerNFStV Naturfreunde St.Veit55:16+15:24
Karst Mooij ArgusMP+ --:--

W10 (1.5km / m / 8KT)

1Zala Ferenc OK Tivoli16:54+00:00
2Luna Pestotnik Stres Carpe Diem22:00+05:06

W12 (1.7km / m / 9KT)

1Ana Pia Pogačar OK Komenda20:29+00:00
2Katja Zgonec OK Tivoli38:40+18:11
3Rebeka Kamšek OK Tivoli46:41+26:12

W14 (1.7km / m / 9KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli16:12+00:00
2Mihala Korelc OK Komenda17:30+01:18
3Ana Šalamun OK Polaris18:20+02:08
4Patricija Primožič OK Komenda22:51+06:39
5Pia Grünberger Orienteering Klosterneuburg24:30+08:18
6Zala Zavrl OK Komenda24:31+08:19
7Rebeka Dovč OK Tivoli26:06+09:54
8Nika Ferlan Individuals/No club30:07+13:55
9Andreja Peršič Individuals/No club45:14+29:02
Ivana Mužina Individuals/No clubMP+ --:--

W16 (2.7km / m / 12KT)

1Lara Gantar OK Azimut30:24+00:00
2Pia Dobravec OK Azimut35:07+04:43
3Brina Foški OK Polaris35:50+05:26
4Monika Ravnikar OK Komenda37:33+07:09
5Blažka Rupnik OK Azimut39:05+08:41
6Marjeta Lipužič OK Komenda39:09+08:45
7Petra Trček OK Azimut41:10+10:46
8Tjaša Kogovšek OK Azimut47:32+17:08
9Anja Humar OK Azimut55:30+25:06
10Špela Kunstelj Individuals/No club75:58+45:34

W21B (2.7km / m / 12KT)

1Tina Zagorc Kamniški OK44:28+00:00
2Barbara Kmetec Kamniški OK49:42+05:14
3Alenka Vuga Seljak OK Komenda54:49+10:21
4Lorenza Pravato SSD GAJA99:05+54:37

W21E (3.8km / m / 20KT)

1Mojca Flerin Kamniški OK46:53+00:00
2Metka Udovic OK Trzin51:09+04:16
3Marianne Joggi OLG Kölliken53:43+06:50
4Jessica Orr EUOC55:28+08:35
5Chloe Haines EUOC55:59+09:06
6Jona Mirnik OK Komenda65:29+18:36
7Urša Beguš OK Azimut84:55+38:02
8Suzana Drevenšek Kamniški OK98:25+51:32

W35 (3.0km / m / 14KT)

1Karin Bernasconi ASCO Lugano38:43+00:00
2Anica Hribar OK Brežice39:08+00:25
3Marina Skern Naturfreunde Wien40:23+01:40
4Johanna Hakala-Kähäri Individuals/No club42:25+03:42
5Christine Calvet OLC Währing57:58+19:15
6Christine Grünberger Orienteering Klosterneuburg60:57+22:14
7Irena Hacin Kölner OK Komenda63:45+25:02
8Nicole Revencu ASUB Orientation71:36+32:53

W50 (2.7km / m / 12KT)

1Annette Bonde Ballerup OK34:14+00:00
2Ines Mayrhofer LAUFKLUB KOMPASS INNSBRUCK53:35+19:21
3Julie Sunley Abominable O-men57:42+23:28
4Martha PrommerNFStV Naturfreunde St.Veit69:07+34:53
5Dicky Mooij Argus72:38+38:24

KIDS (1.5km / m / 8KT)

1Mojca Kunc OK Tivoli18:56+00:00

BEG (1.7km / m / 9KT)

1Tim Zver OK Tivoli24:59+00:00
2Lara Zupan OK Komenda28:00+03:01
3Romana Zupan OK Komenda28:08+03:09
4Tinka Ferenc OK Tivoli29:09+04:10
5Karolina Kamšek OK Tivoli32:11+07:12
6Aleks Fučka Individuals/No club35:32+10:33
7Lucija Koren Individuals/No club38:36+13:37
8Jan Lazar Individuals/No club45:28+20:29
9Sara Fučka Individuals/No club46:07+21:08

OPEN G (1.7km / m / 9KT)

1Andreja Merše Individuals/No club17:53+00:00
2Klara Dim Individuals/No club19:53+02:00
3Klara Merše Individuals/No club20:42+02:49
4Rok, Peter Trtnik, Smrekar Individuals/No club21:44+03:51
5Klemen Kreča SŠ Domžale28:59+11:06
6Luka Gjurin SŠ Domžale32:43+14:50
7Aleks Rožman SŠ Domžale32:56+15:03
8Žiga Štiftar SŠ Domžale34:44+16:51
9Aleksander Porenta SŠ Domžale38:51+20:58
10Luka Kralj SŠ Domžale40:58+23:05
11Tomaž Žibert SŠ Domžale43:09+25:16
12David Forster SŠ Domžale44:27+26:34
Klemen Berger SŠ DomžaleMP+ --:--

OPEN R (3.3km / m / 15KT)

1Janez Šumečki RJZ Velenje77:58+00:00
2Sandra Stinčič Clarke OK Jelen87:34+09:36
3Barbara in Žiga KUŠAR Individual92:39+14:41
4Tim Skern Naturfreunde Wien96:13+18:15
Eva Casagrande OK TivoliMP+ --:--