Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Slovenia in 3 days, DP šprint - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, 22. 6. 2014

M10 (1.0km / 15m / 7KT)

1Matevž Kunc OK Tivoli6:34+00:00
2Luka Anderluh OK Polaris6:49+00:15
3Tilen Zupan OK Komenda6:55+00:21
4Domen Petrovič OK Polaris7:09+00:35
5Nejc Turk OK Komenda8:55+02:21
6Gašper Zgonec OK Tivoli10:35+04:01
7Denis Gregorc OK Komenda11:28+04:54
8Timotej Hribar OK Brežice12:42+06:08
9Jakob Majdič Individuals/No club19:04+12:30
10Luka Seljak OK Komenda28:27+21:53

M12 (1.3km / 10m / 10KT)

1Rasmus Fjordside Sävedalens AIK6:41+00:00
2Elias Dobnik OLC Union Viktring8:55+02:14
3Rok Hernec OK Tivoli10:13+03:32
4Filip Petrovič OK Polaris10:55+04:14
5Svit Pestotnik Stres Carpe Diem11:38+04:57
6Erik Gregorc OK Komenda12:31+05:50
7Domen Kavčič OK Komenda12:37+05:56
8Anže Mirtič OK Komenda18:43+12:02
9Filip Grad OK Tivoli20:21+13:40
10Maj Jurij Miklavec OK Tivoli24:12+17:31

M14 (2.1km / 30m / 10KT)

1Žan Ravnikar OK Komenda10:28+00:00
2Matic Blaž OK Komenda11:49+01:21
3Martin Rode OK Komenda14:39+04:11
4Matjaz Kavcic OK Komenda16:42+06:14
5Gregor Kunc OK Tivoli20:35+10:07
Jaka Grad OK TivoliMP+ --:--

M16 (2.3km / 40m / 15KT)

1Mark Bogataj OK Azimut11:15+00:00
2Gašper Petrovič OK Polaris13:43+02:28
3Matej Škarabot OK Polaris13:53+02:38
4Gašper Rejec OK Azimut15:38+04:23
5Aljoša Pogačar OK Komenda16:51+05:36
6Jan Šalamun OK Polaris16:57+05:42

M18 (3.8km / 80m / 25KT)

1Rafael Dobnik OLC Union Viktring18:24+00:00
2Peter Tušar OK Azimut19:52+01:28
3Žan Luka Šumečki OK Tivoli21:07+02:43
4Blaž Petrovič OK Polaris21:20+02:56
5Matej Jurca OK Tivoli23:36+05:12
6Simon Stanonik OK Azimut23:38+05:14
6Andraž De Luisa OK Azimut23:38+05:14
8Močnik Matic OK Azimut28:24+10:00
9Anže Hadalin OK Azimut30:30+12:06
10Urban Žnidaršič Individuals/No club30:49+12:25
Aljaž Pavšič OK AzimutMP+ --:--

M21A (2.9km / 60m / 17KT)

1Edvard Škodič OK Tivoli36:56+00:00
Aljoša Pečar Mariborski OKMP+ --:--

M21B (2.3km / 40m / 15KT)

1Borut Seljak OK Komenda16:33+00:00
2Robert Kunc OK Tivoli16:34+00:01
3Alessio Rozzi SSD GAJA18:29+01:56
4Aleš Ferenc OK Tivoli19:04+02:31
5Tone Zgonec OK Tivoli41:27+24:54
6Janez Zavrl OK Komenda53:35+37:02

M21E (3.8km / 80m / 25KT)

1Jan Dovč OK Tivoli17:57+00:00
2Jernej Zorman OK Komenda18:50+00:53
3Ivan Boyadzhiev ml. Mariborski OK19:21+01:24
4Andraž Hribar OK Brežice19:48+01:51
5Fredrik Weihard Sävedalens AIK19:58+02:01
6Vid Bogovič OK Brežice22:31+04:34
7Elija Janez Kos OK Tivoli25:04+07:07
8Boštjan čerin OK Tivoli25:18+07:21
9Teemu Takalo Kajaanin Suunnistajat25:28+07:31
10Rajko Kračun OK Polaris26:35+08:38
11Žiga Brenčič OK Komenda27:29+09:32
12Denis Kokelj Kamniški OK28:49+10:52
13Nejc Močnik OK Azimut34:23+16:26
Virgil Kos OK TivoliMP+ --:--

M35 (2.9km / 60m / 17KT)

1Blaž Kölner OK Komenda14:26+00:00
2Bauman Boris Mariborski OK15:33+01:07
3Tuomas Hakkarainen Espoon Akilles15:35+01:09
4Bojan Jevševar OK Brežice16:27+02:01
5Miro Šalamun OK Polaris16:33+02:07
6Jožko Jazbar OK Azimut17:19+02:53
7Klemen Kenda OK Azimut17:22+02:56
8Gregor Anderluh OK Polaris17:30+03:04
9Aleš Poljanšek OK Azimut17:32+03:06
10Matej Kostanjevec Mariborski OK17:51+03:25
11Stanislav Kustec Mariborski OK17:52+03:26
12Kristian Bosisio OK Trzin17:54+03:28
13Miha Škarabot OK Polaris18:30+04:04
14Valter Foški OK Polaris18:48+04:22
15Aleš Zupan OK Polaris19:23+04:57
16Robert Benko OK Polaris19:42+05:16
17Silvij Močnik OK Azimut21:07+06:41
18Janez Cimerman OK Azimut23:17+08:51
19Igor Boncina OK Azimut28:51+14:25
Andrej Cimerman OK PolarisMP+ --:--
Daniele Bernasconi ASCO LuganoMP+ --:--

M45 (2.3km / 40m / 15KT)

1Martin Gruenberger Orienteering Klosterneuburg12:52+00:00
2Erich Göschl OLC Währing13:01+00:09
3Werner Pietsch Naturfreunde Wien13:04+00:12
4Marco Giovannini OK Trzin13:41+00:49
5Gregor Majdič Individuals/No club17:21+04:29
6Valdir BABOLIM COPA21:31+08:39
7Marko De Luisa SSD GAJA21:34+08:42
8Vojko Kacin OK Azimut21:55+09:03

M50 (2.1km / 30m / 10KT)

1Nati Shema Modiin O club12:14+00:00
2Pavel Rejec OK Azimut15:26+03:12
3Aleš čerin OK Tivoli16:09+03:55
4Roman Sladič OK Perkmandeljc17:21+05:07

M55 (2.1km / 30m / 10KT)

1Josef Zapletal Naturfreunde Wien11:22+00:00
2Frederic Genevois Naturfreunde Wien13:36+02:14
3Philippe Clapuyt ASUB Orientation14:07+02:45
4Günther Dobnik OLC Union Viktring14:28+03:06
5Manfred Huemer Sportunion Klagenfurt15:36+04:14
6Janko Lapajne OK Azimut16:39+05:17
7Vlado Sedej OK Azimut16:48+05:26
8Gregers Jorgensen Ballerup OK19:14+07:52

M60 (1.9km / 20m / 11KT)

1Karst Mooij Argus10:50+00:00
2Robert Mayrhofer LAUFKLUB KOMPASS INNSBRUCK11:06+00:16
3Günther Prommer Individuals/No club12:27+01:37
4Erkki Kari Kajaanin Kuohu20:15+09:25
5Roberto DIAS TORRES COPA27:03+16:13

W10 (1.0km / 15m / 7KT)

1Zala Ferenc OK Tivoli7:50+00:00
2Luna Pestotnik Stres Carpe Diem20:15+12:25
3Tinka Ferenc OK Tivoli43:08+35:18

W12 (1.3km / 10m / 10KT)

1Ana Pia Pogačar OK Komenda7:15+00:00
2Špela Kostanjevec Mariborski OK22:34+15:19
3Rebeka Kamšek OK Tivoli40:16+33:01

W14 (1.9km / 20m / 11KT)

1Julija Ferenc OK Tivoli11:32+00:00
2Ana Šalamun OK Polaris11:35+00:03
3Zala Zavrl OK Komenda12:49+01:17
4Dora Pestotnik Stres Carpe Diem13:34+02:02
5Patricija Primožič OK Komenda17:53+06:21
6Jedert Jevševar OK Brežice17:56+06:24
7Pia Grünberger Orienteering Klosterneuburg21:26+09:54
8Mihala Korelc OK Komenda24:21+12:49
9Karolina Kamšek OK Tivoli1:00:43+49:11

W16 (2.1km / 30m / 10KT)

1Brina Foški OK Polaris12:43+00:00
2Monika Ravnikar OK Komenda13:00+00:17
3Marjeta Lipužič OK Komenda13:05+00:22
4Lara Gantar OK Azimut15:22+02:39
5Petra Trček OK Azimut16:14+03:31
6Pia Dobravec OK Azimut17:06+04:23
7Rebeka Dovč OK Tivoli17:47+05:04
8Anja Humar OK Azimut19:39+06:56
9Blažka Rupnik OK Azimut20:04+07:21

W21B (1.9km / 20m / 11KT)

1Alenka Vuga Seljak OK Komenda12:59+00:00
2Lorenza Pravato SSD GAJA14:07+01:08
3Marjanca Poljanšek OK Azimut19:13+06:14
4Marjana Rejec OK Azimut21:48+08:49
5Barbara Kmetec Kamniški OK23:05+10:06
6Valerija Lovrec Kamniški OK32:12+19:13

W21E (2.9km / 60m / 17KT)

1Ajda Flašker OK Komenda16:10+00:00
2Mojca Flerin Kamniški OK16:15+00:05
3Jessica Orr EUOC17:26+01:16
4Nuša Jeram OK Azimut17:45+01:35
5Tajda Foški OK Polaris18:26+02:16
6Jona Mirnik OK Komenda18:28+02:18
7Chloe Haines EUOC19:01+02:51
8Metka Udovic OK Trzin21:37+05:27
9Marianne Joggi OLG Kölliken22:27+06:17
10Katja Jurca OK Tivoli22:31+06:21
11Urša Beguš OK Azimut22:40+06:30
12Eva Casagrande OK Tivoli24:54+08:44
13Suzana Drevenšek Kamniški OK28:35+12:25

W35 (2.3km / 40m / 15KT)

1Marina Skern Naturfreunde Wien15:02+00:00
2Johanna Hakala-Kähäri Individuals/No club17:15+02:13
3Saša Žižek OK Azimut18:38+03:36
4Anica Hribar OK Brežice18:43+03:41
5Jaana Kari Kajaanin Suunnistajat19:42+04:40
6Nicole Revencu ASUB Orientation19:51+04:49
7Christine Grünberger Orienteering Klosterneuburg21:22+06:20
8Irena Hacin Kölner OK Komenda23:05+08:03
9Christine Calvet OLC Währing23:52+08:50
Karin Bernasconi ASCO LuganoDNF+ --:--

W50 (1.9km / 20m / 11KT)

1Annette Bonde Ballerup OK10:49+00:00
2Ines Mayrhofer LAUFKLUB KOMPASS INNSBRUCK15:55+05:06
3Martha Prommer Individuals/No club18:19+07:30
4Dicky Mooij Argus22:19+11:30
5Ljuba Valič Individuals/No club40:16+29:27

KIDS (1.0km / 15m / 7KT)

1Jaka Kostanjšek OK Azimut8:25+00:00
2Brina Koelner OK Komenda10:11+01:46
3Mojca Kunc OK Tivoli10:27+02:02

BEG (1.3km / 10m / 10KT)

1Anže Marolt Individual12:10+00:00
2Oskar Casagrande OK Tivoli13:43+01:33
3Brina in Maša - Individuals/No club14:51+02:41
4Nataša Kunc OK Tivoli15:21+03:11
5Oliver Casagrande OK Tivoli15:48+03:38
6Lev Žižek OK Azimut16:35+04:25
7Elenora Casagrande OK Tivoli19:44+07:34
8Thomas Hölzer Individuals/No club22:41+10:31
9Romana Zupan OK Komenda22:56+10:46
10Lara Zupan OK Komenda25:40+13:30
11Seela Kari Laitasaaren Veto25:52+13:42
12Reetta Kari Laitasaaren Veto25:53+13:43
13Emma Takalo Kajaanin Sunnistajat26:03+13:53
14Jaka Seljak OK Komenda29:00+16:50
15Felix Weihard Sävedalens AIK30:37+18:27
Olga, Franci Saje, Krašovec Individuals/No clubMP+ --:--

OPEN G (1.9km / 20m / 11KT)

1Mateja Ranfl Individuals/No club14:57+00:00
2Ana Urbanc Individuals/No club16:09+01:12
3Katarina Kušar Individuals/No club17:56+02:59
4Gregor Zupan OK Komenda19:02+04:05
5Urška Škafar Novak OK Tivoli19:41+04:44
6Ajda Žager Individuals/No club32:25+17:28
Vesna Fujs IndividualDNS+ --:--

OPEN R (2.3km / 40m / 15KT)

1Barbara in Žiga KUŠAR Individual21:04+00:00
2Jure čehovin Individuals/No club22:00+00:56
3Sandra Stinčič Clarke OK Jelen22:04+01:00
4Tim Skern Naturfreunde Wien23:52+02:48
5Jure, Tajda Gabrovšek, Fugina Individuals/No club30:32+09:28
6Petra Dovč OK Tivoli55:18+34:14