Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 8, DP dolge - dolga

DROT, Tolsti vrh, 20. 9. 2014

M12 (1.59km / 80m / 7KT)

1Svit Pestotnik StresOK Polaris 25:04+00:00
2Domen KavčičOK Komenda 40:44+15:40
3Filip GradOK Tivoli 69:08+44:04
Rok HernecOK Tivoli DNF+ --:--

M14 (2.55km / 140m / 9KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 30:36+00:00
2Matic BlažOK Komenda 38:08+07:32
3Gregor KuncOK Tivoli 68:21+37:45
4Jaka GradOK Tivoli 69:21+38:45

M16 (2.96km / 170m / 9KT)

1Mark BogatajOK Azimut 40:01+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 40:10+00:09
3Aljoša PogačarOK Komenda 51:37+11:36
4Gašper PetrovičOK Polaris 52:44+12:43
5Matevž Drnovšek 85:30+45:29

M20 (4.73km / 270m / 10KT)

1Peter TušarOK Azimut 47:57+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 56:45+08:48
3Blaž PetrovičOK Polaris 57:13+09:16
4Gregor HvalaOK Azimut 57:59+10:02
5Močnik MaticOK Azimut 74:03+26:06
6Virgil KosOK Tivoli 84:48+36:51
Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli MP+ --:--
Aljaž PavšičOK Azimut DNF+ --:--

M21A (4.73km / 270m / 10KT)

1Aljaž ČerneOK Tivoli 96:30+00:00

M21B (2.96km / 170m / 9KT)

1Boris ErženŠOK 49:21+00:00
2Borut SeljakOK Komenda 67:47+18:26
3Robert KuncOK Tivoli 76:50+27:29
4Vladan VukajlovičOK Azimut 82:35+33:14
5Janez ZavrlOK Komenda 84:37+35:16

M21E (8.46km / 495m / 21KT)

1Jure ZmrzlikarOK Komenda 89:29+00:00
2Andraz HribarOKB 93:48+04:19
3Jernej ZormanOK Komenda 95:01+05:32
4Jan DovčOK Tivoli 109:36+20:07
5Ivan Boyadzhiev ml.MOK 111:17+21:48
6Andrej BorštnikOK Tivoli 131:27+41:58
Aljaž BorštnikOK Tivoli MP+ --:--

M35 (4.73km / 270m / 10KT)

1Bojan JevševarOKB 56:22+00:00
2Boris BaumanMOK 57:55+01:33
3Herwig AllwingerMOK 60:54+04:32
4Blaž KölnerOK Komenda 62:52+06:30
5Aleš PoljanšekOK Azimut 69:49+13:27
6Klemen KendaOK Azimut 74:25+18:03
7Tomaž GroffOK Azimut 74:35+18:13
8Miran KolmanKamniški OK 75:42+19:20
9Valter FoškiOK Polaris 89:40+33:18
10Rok PestotnikOK Polaris 93:42+37:20

M45 (4.51km / 280m / 12KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris 62:52+00:00
2Gregor AnderluhOK Polaris 63:16+00:24
3Silvij MočnikOK Azimut 66:53+04:01
4Miha ŠkarabotOK Polaris 68:41+05:49
5Marco GiovanniniOK Trzin 81:45+18:53
6Aleš ZupanOK Polaris 85:52+23:00
7Igor BončinaOK Azimut 86:33+23:41
8Vojko KacinOK Azimut 102:44+39:52

M50 (3.37km / 250m / 11KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli 65:55+00:00
2Roman SladičOKPT 72:09+06:14
3Janko LapajneOK Azimut 76:50+10:55
4Aleš ČerinOK Tivoli 88:08+22:13
5Črtomir KnapOK Azimut 89:28+23:33

MŽ10 (1.2km / 60m / 6KT)

1Martin JevševarOKB 12:24+00:00
2Luka AnderluhOK Polaris 12:28+00:04
3Tilen ZupanOK Komenda 15:20+02:56
4Matevž KuncOK Tivoli 15:24+03:00
5Luka SeljakOK Komenda 17:01+04:37
6Zala FerencOK Tivoli 19:30+07:06
7Timotej HribarOKB 22:16+09:52
8Žiga GroffOK Azimut 31:55+19:31
9Nejc TurkOK Komenda 38:49+26:25

Rekereativna (2.55km / 140m / 9KT)

1Matej PistorMOK 33:26+00:00
2Janez Šumečki 58:19+24:53
3Špela StrasserMOK 63:48+30:22
4Gregor ZupanOK Komenda 87:07+53:41

Začetniki (1.2km / 60m / 6KT)

1Otto AllwingerMOK 14:04+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 19:05+05:01
3Ema GroffOK Azimut 24:00+09:56
4Mojca KuncOK Tivoli 30:39+16:35
5Luna Pestotnik StresOK Polaris 38:27+24:23

Ž12 (1.59km / 80m / 7KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 28:26+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 40:42+12:16
3Anja ŠkarabotOK Polaris 52:42+24:16

Ž14 (1.95km / m / 9KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 38:21+00:00
2Mihala KorelcOK Komenda 40:53+02:32
3Julija FerencOK Tivoli 43:29+05:08
4Zala ZavrlOK Komenda 44:00+05:39
5Dora Pestotnik StresOK Polaris 60:35+22:14
6Rebeka DovčOK Tivoli 61:55+23:34

Ž16 (2.55km / 140m / 9KT)

1Lara GantarOK Azimut 38:48+00:00
2Brina FoškiOK Polaris 42:15+03:27
3Pia DobravecOK Azimut 52:34+13:46
4Marjeta LipužičOK Komenda 53:25+14:37
5Monika RavnikarOK Komenda 60:36+21:48
6Petra TrčekOK Azimut 61:02+22:14
7Anja HumarOK Azimut 65:28+26:40
8Blažka RupnikOK Azimut 71:32+32:44

Ž18 (3.37km / 250m / 11KT)

1Eva CasagrandeOK Tivoli 92:30+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut 96:24+03:54
Urša BegušOK Azimut DNF+ --:--

Ž21A (4.51km / 280m / 12KT)

1Nuša JeramOK Azimut 68:32+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 75:16+06:44
3Mojca FoškiOK Polaris 81:33+13:01
4Ajda FlaškerOK Komenda 85:24+16:52
5Urša TomažinOK Azimut 99:48+31:16
Loreta StojčevskiOKB DNF+ --:--
Eneja OstermanOK Polaris DNF+ --:--

Ž21B (2.55km / 140m / 9KT)

1Lidija HribarKamniški OK 50:18+00:00
2Ana PlavčakŠOK 64:07+13:49
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 70:40+20:22
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 72:06+21:48
5Katja KobentarKamniški OK 72:08+21:50
6Barbara KmetecKamniški OK 72:58+22:40
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 80:23+30:05
8Andreja StrnadOK Tivoli 83:33+33:15
9Marjana RejecOK Azimut 97:44+47:26
Petra Šiler DNF+ --:--

Ž35 (3.37km / 250m / 11KT)

1Anica HribarOKB 53:48+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 92:17+38:29
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 94:39+40:51