Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 9, DP Srednje - srednja

Mariborski orientacijski klub, Hrastovec, 5. 10. 2014

 

 


M16 (3.9km / 160m / 16KT)

1Matic BlažOK Komenda 37:27+00:00
2Jan ŠalamunOK Polaris 39:36+02:09
3Mark BogatajOK Azimut 40:17+02:50
4Matej ŠkarabotOK Polaris 40:34+03:07
5Žan RavnikarOK Komenda 42:29+05:02
6Gašper PetrovičOK Polaris 49:31+12:04
7Matjaz KavcicOK Komenda 72:16+34:49
8Jan KuhndorferSUSO 81:11+43:44
9Gregor KuncOK Tivoli 101:09+63:42

M18 (4.3km / 245m / 15KT)

1Peter TušarOK Azimut 33:48+00:00
2Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 34:06+00:18
3Blaž PetrovičOK Polaris 39:21+05:33
4Simon StanonikOK Azimut 41:46+07:58
5Matic MočnikOK Azimut 57:58+24:10

M21 (5.1km / 275m / 22KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 36:44+00:00
2Jaka PiltaverOKB 41:44+05:00
3Jure ZmrzlikarOK Komenda 42:09+05:25
4Jan DovčOK Tivoli 42:29+05:45
5Boštjan ČerinOK Tivoli 45:58+09:14
6Andrej BorštnikOK Tivoli 46:29+09:45
7Aljaž BorštnikOK Tivoli 65:08+28:24
8Nejc MočnikOK Azimut 65:26+28:42
9Emil KacinOK Azimut 73:52+37:08
10Zoran FurmanOK Slovenske Konjice 77:49+41:05
11Boris ErženŠOK 87:03+50:19
12Luka PlavčakŠOK 94:40+57:56
Gregor HvalaOK Azimut MP+ --:--

M35 (4.3km / 245m / 15KT)

1Janez PretnarKamniški OK 35:42+00:00
2Matej KostanjevecMOK 35:54+00:12
3Gregor AnderluhOK Polaris 41:15+05:33
4Dušan PetrovičOK Polaris 41:16+05:34
5Miro ŠalamunOK Polaris 41:48+06:06
6Hannes PacherSUSO 42:32+06:50
7Primož MikložičMOK 43:15+07:33
8Blaž KölnerOK Komenda 43:17+07:35
9Jožko JazbarOK Azimut 44:25+08:43
10Matej PistorMOK 45:27+09:45
11Klemen KendaOK Azimut 46:45+11:03
12Tomaž GroffOK Azimut 48:15+12:33
13Rok PestotnikOK Polaris 49:13+13:31
14Borut SeljakOK Komenda 61:02+25:20
15Robert KuncOK Tivoli 120:47+85:05

M45 (3.9km / 160m / 16KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris 40:30+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 44:11+03:41
3Silvij MočnikOK Azimut 44:23+03:53
4Igor BončinaOK Azimut 48:52+08:22
5Aleš BorštnikOK Tivoli 49:34+09:04
6Aleš ČerinOK Tivoli 52:26+11:56
7Janez ŠumečkiIndividual 52:55+12:25
8Vojko KacinOK Azimut 58:30+18:00
9Janko LapajneOK Azimut 60:04+19:34
10Črtomir KnapOK Azimut 71:40+31:10
11Vlado SedejOK Azimut 79:06+38:36
Herman NovakMOK +-41:30

MW10 (1.2km / 35m / 6KT)

1Martin JevševarOKB 11:37+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 14:48+03:11
3Zala FerencOK Tivoli 14:49+03:12
4Luka SeljakOK Komenda 19:54+08:17
5Luka AnderluhOK Polaris 22:42+11:05
6Tilen ZupanOK Komenda 24:22+12:45
7Žiga GroffOK Azimut 30:22+18:45
8Katarina Eva AnderluhOK Polaris 32:55+21:18
9Katja BaumanMOK 35:37+24:00
10Luna Pestotnik StresCD 36:16+24:39
11Hana GavricMOK 42:40+31:03
12Zoja BreznikMOK 67:08+55:31
Timotej HribarOKB DNF+ --:--

MW12 (1.5km / 50m / 9KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 18:34+00:00
2Svit Pestotnik StresOK Polaris 32:35+14:01
3Špela KostanjevecMOK 35:12+16:38
4Nika RavnikarOK Komenda 41:11+22:37
5Andrej BanjaninMOK 67:07+48:33

Rekreativna/open (2.8km / 130m / 14KT)

1Janez ZavrlOK Komenda 56:59+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 66:58+09:59
Vera KumperščakMOK +-57:01

W16 (2.8km / 130m / 14KT)

1Anna LuegerSUSO 34:55+00:00
2Magdalena StandhartingerSUSO 35:00+00:05
3Monika RavnikarOK Komenda 35:34+00:39
4Brina FoškiOK Polaris 35:54+00:59
5Lara GantarOK Azimut 36:43+01:48
6Viktoria KnauderSUSO 36:44+01:49
7Marjeta LipužičOK Komenda 37:41+02:46
8Dora Pestotnik StresOK Polaris 43:51+08:56
9Anja HumarOK Azimut 47:43+12:48
10Petra TrčekOK Azimut 47:47+12:52
11Zala ZavrlOK Komenda 49:36+14:41
12Mihala KorelcOK Komenda 49:43+14:48
13Pia DobravecOK Azimut 54:02+19:07
14Nika PoljanšekOK Azimut 59:13+24:18
Magdalena StandhartingerSUSO +-35:05

W18 (3.9km / 160m / 16KT)

1Urša BegušOK Azimut 53:37+00:00
2Eva CasagrandeOK Tivoli 63:27+09:50

W21 (4.3km / 235m / 20KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 39:33+00:00
2Lisa PacherSUSO 42:13+02:40
3Nuša JeramOK Azimut 45:38+06:05
4Ajda FlaškerOK Komenda 46:08+06:35
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 46:20+06:47
6Tanja PretnarKamniški OK 50:49+11:16
7Tajda FoškiOK Polaris 51:54+12:21
8Jona MirnikOK Komenda 58:23+18:50
9Mojca FoškiOK Polaris 59:55+20:22
10Barbara KmetecKamniški OK 70:36+31:03
11Katja DovčOK Tivoli 71:59+32:26
12Suzana DrevenšekKamniški OK 78:41+39:08
13Ana PlavčakŠOK 114:07+74:34

W35 (3.9km / 160m / 16KT)

1Saša ŽižekOK Azimut 58:40+00:00
2Kaja PistorMOK 61:27+02:47
3Irma PretnarKamniški OK 67:59+09:19
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 68:04+09:24
5Alenka Vuga SeljakOK Komenda 71:31+12:51
6Marjanca PoljanšekOK Azimut 82:08+23:28
7Marija AnderluhOK Polaris 85:21+26:41
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 101:40+43:00

Začetniška/Newcomers (1.5km / 50m / 9KT)

1Ema GroffOK Azimut 28:36+00:00
2Lara ZupanOK Komenda 31:03+02:27
3Teo KostanjevecMOK 62:14+33:38
4Lev ŽižekOK Azimut 73:10+44:34
Mojca KuncOK Tivoli DNF+ --:--