Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 3 - Podgorje Open - srednja

Orientacijski klub Komenda, Podgorje, 24. 11. 2013

A (5.4km / m / 15KT)

1Jan Dovč OK Tivoli46:34+00:00
2Manuel Jurado UPV-O49:52+03:18
3Jure Zmrzlikar OK Komenda51:34+05:00
4Peter Tušar OK Azimut52:34+06:00
5Janez Pretnar OK Azimut54:44+08:10
6Dušan Petrovič OK Polaris1:02:13+15:39
7Klemen Kenda OK Azimut1:04:19+17:45
8Blaž Kölner OK Komenda1:12:25+25:51
9Janez Elija Kos Individuals/No Club1:14:32+27:58
10Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli1:18:39+32:05
11Miha Škarabot OK Polaris1:18:42+32:08
12Žan Ravnikar OK Komenda1:21:00+34:26
13Monika Ravnikar OK Komenda1:21:04+34:30
14Aleš Čerin OK Tivoli1:22:34+36:00
15Matej Škarabot OK Polaris1:22:54+36:20
16Dane Omersa OK Azimut1:23:06+36:32
17Aljoša Primožič OK Azimut1:23:17+36:43
18Aleš Zupan OK Polaris1:25:17+38:43
19Tanja Pretnar OK Azimut1:27:43+41:09
20Gašper Petrovič OK Polaris1:28:26+41:52
21Primož Verbič Individuals/No Club1:28:40+42:06
22Valter Foški OK Polaris1:29:32+42:58
23Janez Korosec OK Komenda1:31:04+44:30
24Dalibor Radovan OK Polaris1:34:56+48:22
25Matej Hribernik Individuals/No Club1:38:15+51:41
26Stanko Čufer PD Ajdovščina1:38:18+51:44
27Ivo Kete PD Ajdovščina1:40:24+53:50
28Vojko Kacin OK Azimut1:46:40+60:06
29Roman Sladič OK Perkmandeljc1:49:36+63:02
30Blaž Urbanija Amfibija2:01:08+74:34
31Janez Šumečki RJZ Velenje2:15:23+88:49
Dragan Krivičić OK PerkmandeljcMP+ --:--
Virgil Kos Individuals/No ClubMP+ --:--
Tajda Foški OK PolarisMP+ --:--
Daniel Lebar OK Slovenske KonjiceMP+ --:--
Janko Lapajne OK AzimutMP+ --:--

B (3.2km / m / 11KT)

1Matic Blaž OK Komenda37:37+00:00
2Martin Kristan OK Komenda40:07+02:30
3Jona Mirnik OK Komenda43:34+05:57
4Elio Golja OK Polaris57:16+19:39
5Aljoša Pogačar OK Komenda1:01:48+24:11
6Ana Pia Pogačar OK Komenda1:01:56+24:19
7Vlado Sedej OK Azimut1:02:10+24:33
8Daša Harej PD Ajdovščina1:09:51+32:14
9Alenka Vuga Seljak OK Komenda1:16:23+38:46
10Irena Hacin Kölner OK Komenda1:18:21+40:44
11Simon Primož Korincic Trunk Individuals/No Club1:19:05+41:28
12Tilen McQuarrie OK Komenda1:29:28+51:51
13Irma Pretnar OK Azimut1:36:14+58:37
14Neža Juvan Individuals/No Club1:39:04+61:27
15Ema Radovan OK Polaris1:50:15+72:38
16Janez Zavrl OK Komenda1:50:18+72:41
17Domen Kavčič OK Komenda1:51:35+73:58
18Patricija Primožič OK Komenda1:52:05+74:28
19Vesna Bohinc OK Komenda1:53:15+75:38
Nika Ravnikar OK KomendaMP+ --:--
Jana Kete PD AjdovščinaMP+ --:--
Brina Foški OK PolarisMP+ --:--
Renata Vinčec OK KomendaMP+ --:--

C (2.0km / m / 9KT)

1Erik Gregorc OK Komenda19:45+00:00
2Rebeka Dovč OK Tivoli23:00+03:15
3Anže Mirtič OK Komenda24:15+04:30
4Ivana Mužina PD Ajdovščina25:35+05:50
5Tina Kern OK Komenda26:05+06:20
6Neža Zupan OK Polaris29:00+09:15
7Jaka Blaž OK Komenda30:50+11:05
8Luka Seljak OK Komenda31:40+11:55
9Denis Gregorc OK Komenda34:00+14:15
10Anja Škarabot OK Polaris44:00+24:15
11Rok Kern OK Komenda48:30+28:45
12Mark Skušek OK Komenda48:39+28:54
13Pija Burger OK Komenda50:31+30:46

Otroci (1.6km / m / 8KT)

1Neža Trunk OK Komenda16:40+00:00
2Ita Martinjaš OK Komenda16:50+00:10
3Oton Benda OK Komenda17:30+00:50
4Nejc Trunk OK Komenda18:00+01:20
5Jaka Seljak OK Komenda20:10+03:30
6Mitja Belloti OK Komenda23:00+06:20
7Jakob Kurinčič OK Komenda24:20+07:40
8Matevž Kuhar OK Komenda25:30+08:50
9Brina Kolner OK Komenda29:00+12:20
10Taja Strgar OK Komenda32:00+15:20
10Tadej Žurbi OK Komenda32:00+15:20
12Jerca Kurinčič OK Komenda36:50+20:10