Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 6 - srednja

ToPo Team, Ljubljana (okolica), 14. 12. 2013

A (0.0km / m / 18KT)

1Jan DovčOK Tivoli 31:34+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 35:13+03:39
3Peter TusarOK Azimut 35:19+03:45
4Mojca Flerin 40:34+09:00
5Boštjan ČerinOK Tivoli 41:40+10:06
6Miha ŠkarabotOK Polaris 45:28+13:54
7Matej JurcaOK Tivoli 45:59+14:25
8Virgil Kos 46:21+14:47
9Stanko ČuferPD Ajdovščina 46:54+15:20
10Urban Bolta 50:06+18:32
11Dane OmersaOK Azimut 51:55+20:21
12Nuša JeramOK Azimut 55:35+24:01
13Simon Kastelic 56:55+25:21
14Vladan VukajlovićOK Azimut 57:59+26:25
15Aleš ČerinOK Tivoli 62:16+30:42
16Vojko Kacin 62:55+31:21
17Ivo KetePD Ajdovščina 67:08+35:34
18Ivo JerebOK Komenda 67:55+36:21

B (0.0km / m / 12KT)

1Bernard Čižman 32:55+00:00
2Matic BlažOK Komenda 34:56+02:01
3Katja JurcaOK Tivoli 38:46+05:51
4Tina ArhOK Polaris 39:31+06:36
5Lara GantarOK Azimut 39:48+06:53
6Igor BočinaOK Azimut 44:15+11:20
7Julija FerencOK Tivoli 46:22+13:27
8Suzana Drevenšek 46:53+13:58
9Janko LapajneOK Azimut 47:07+14:12
10Janez ZavrlOK Komenda 47:46+14:51
11Neža Juvan 47:56+15:01
12Blažka RupnikOK Azimut 48:47+15:52
13Petra TrčekOK Azimut 49:47+16:52
14Ana Pia PogačarOK Komenda 51:39+18:44
15Mihala KorelcOK Komenda 54:47+21:52
16Magda Špenko 54:56+22:01
17Zala ZavrlOK Komenda 55:32+22:37
18Gregor KuncOK Tivoli 59:37+26:42
19Barbara in Žiga KUŠAR 66:20+33:25
20Rebeka1 DovčOK Tivoli 66:46+33:51
Sašo ŠkvarčPD Ajdovščina +-33:05
Igor BončinOK Azimut +-33:05
Vlado SedejOK Azimut +-33:05

C (0.0km / m / 8KT)

1Benjamin Korelc 12:09+00:00
2Rebeka DovčOK Tivoli 20:23+08:14
3Ivana MužinaPD Ajdovščina 22:16+10:07
4Jaka GradOK Tivoli 22:44+10:35
5Rok HernecOK Tivoli 24:20+12:11
6Matevž KuncOK Tivoli 25:28+13:19
7Andreja PeršičPD Ajdovščina 26:17+14:08
8Tinka FerencOK Tivoli 27:38+15:29
9Mojca KuncOK Tivoli 28:07+15:58
10Zala FerencOK Tivoli 33:11+21:02
11Maj Jurij MiklavecOK Tivoli 38:35+26:26
12Iza MiklavecOK Tivoli 40:01+27:52
13Tjaša KogovšekOK Azimut 46:06+33:57
14Filip GradOK Tivoli 47:44+35:35
15Gašper ZgonecOK Tivoli 54:06+41:57
16Katja ZgonecOK Tivoli 58:25+46:16
17Zala Špenko 65:32+53:23