Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL SKI-O 1 nočna - sprint

Orientacijski klub Polaris, Rudno Polje - Pokljuka, 28. 12. 2013

A (3.15km / m / 12KT)

1Pierre Kaltenbacher 19:26+00:00
2Iztok RojcOK Polaris 20:48+01:22
3Jernej ZormanOK Komenda 23:03+03:37
4Andrej BorštnikOK Tivoli 23:34+04:08
5Blaž PetrovičOK Polaris 24:02+04:36
6Matej JurcaOK Tivoli 24:17+04:51
7Mojca Flerin 24:38+05:12
8Kurt Maier 26:16+06:50
9Jure ZmrzlikarOK Komenda 26:21+06:55
10Boštjan ČerinOK Tivoli 27:30+08:04
11Stanko ČuferPDA 27:50+08:24
12Aljaž BorštnikOK Tivoli 28:46+09:20
13Miha ŠkarabotOK Polaris 29:45+10:19
14Gašper PetrovičOK Polaris 30:38+11:12
15Igor MandičMOK 31:57+12:31
16Katja JurcaOK Tivoli 37:03+17:37
17Matej ŠkarabotOK Polaris 37:40+18:14
18Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 38:45+19:19
19Suzana Drevenšek 40:04+20:38
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--

B (1.77km / m / 7KT)

1Nina ČernigojPDA 11:11+00:00
2Boris ErženŠOK 11:39+00:28
3Tajda FoškiOK Polaris 11:50+00:39
4Daša HarejPDA 13:13+02:02
5Matic SobanPDA 14:04+02:53
6Mojca FoškiOK Polaris 14:18+03:07
7Elio GoljaOK Polaris 14:30+03:19
8Andraž De LuisaOK Azimut 14:38+03:27
9Ivo KetePDA 15:25+04:14
10Marija AnderluhOK Polaris 16:04+04:53
11Ana PlavčakOK Azimut 18:58+07:47
12Maruša ŠtorPDA 20:55+09:44
13Martina ČernigojPDA 21:15+10:04
14Jana KetePDA 22:38+11:27
15Katarina AnderluhOK Polaris 24:23+13:12
16Zarja KmetičOK Polaris 25:51+14:40
17Rok TepešOK Polaris 26:08+14:57
18Anže BorštnikOK Tivoli 28:14+17:03