Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - 11. Bob Rock pokal, Sprint prvenstvo Štajerske (AUT) orientacijski duatlon s premorom - sprint

Mariborski orientacijski klub, Maribor, 10. 5. 2014

M12 (1.5km / 0m / 11KT)

1Elias DobnikOLCU Viktring 19:24+00:00
2Hannes HnilicaOLT Transdanubien 19:42+00:18
Aljoša PečarMOK DNF+ --:--

M14 (1.8km / 0m / 13KT)

1Lukas NovakLeibnitzer AC 18:54+00:00
2Marcel HammerLeibnitzer AC 23:55+05:01

M15-18 (3.1km / 0m / 18KT)

1Stefan KubelkaLeibnitzer AC 14:46+00:00
2Bernhard LercheggerLeibnitzer AC 16:00+01:14
3Herwig jun. AllwingerLeibnitzer AC 16:27+01:41
4Valentin HellmayrOC Fuerstenfeld 16:49+02:03
5Paul KratkyOLT Transdanubien 17:53+03:07
6Markus AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 23:59+09:13
7Constantin KirchmeirHSV OL Wiener Neustadt 26:53+12:07
Maximilian LercheggerLeibnitzer AC MP+ --:--
Vacant DNF+ --:--

M19A (3.1km / 0m / 18KT)

1Christian PfeiferOLC Graz 11:41+00:00
2Helmut GremmelHSV Pinkafeld 12:09+00:28
3Rafael DobnikOLCU Viktring 12:47+01:06
4Sandro SchachnerSU Schoeckl Orienteering 13:23+01:42
5Christof HaingartnerOLC Graz 13:44+02:03
6Felix HartliebLeibnitzer AC 13:46+02:05
7Michael SiemmeisterOC Fuerstenfeld 13:51+02:10
8Axel KoppertOLC Graz 14:01+02:20
9Andreas PoelzlLeibnitzer AC 14:17+02:36
10Florian ExlerOLT Transdanubien 14:46+03:05
11Tamas JankoHSV Pinkafeld 16:42+05:01
12Matej KostanjevecMOK 16:56+05:15
13Matej PistorOK SG 17:43+06:02
14Dominik GruenOLG Stroeck Wien 17:44+06:03
15Gerhard LangHSV Pinkafeld 19:03+07:22
16Vedran BerkovićKAP 19:31+07:50
17Richard GremmelHSV Pinkafeld 19:32+07:51
18Gerald MayrhoferSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 19:47+08:06
19Bojan JevševarOKB 19:52+08:11
20Blaž MiheljakOK SG 20:29+08:48
21Grega RajOK SG 22:29+10:48
22Rainer BurmannOLC Wienerwald 22:31+10:50
23Karl PongratzHSV Pinkafeld 22:47+11:06
24Daniel EkhlasLeibnitzer AC 23:49+12:08
25Georg PregartnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 24:31+12:50
26Robert BenedekLZ OMAHA 24:56+13:15
27Rudolf HochwarterHSV Pinkafeld 24:59+13:18
28Grega AndrejcOK SG 26:45+15:04
29Marko DudičOK SG 26:50+15:09
30Herwig StuetzOLG Deutsch Kaltenbrum 27:30+15:49
31Herbert StroblHSV Pinkafeld 27:36+15:55
Franz BrucknerHSV Pinkafeld DNF+ --:--
Franz KueferHSV Pinkafeld MP+ --:--
Iztok VidovičOK SG DNF+ --:--
Andreas WaldmannOLT Transdanubien DNF+ --:--
Fabian OswaldHSV Pinkafeld DNF+ --:--
Matthias GroellOLC Graz MP+ --:--

M19B (3.1km / 0m / 18KT)

1Gerhard JöbstlOLC Graz 21:14+00:00
2Wolfgang WertherWATV 25:08+03:54
3Michael MelcherHSV Graz 26:31+05:17
4Konrad BaumannOLC Graz 27:15+06:01

M35 (3.1km / 0m / 18KT)

1Rupert HoferOLC Graz 17:53+00:00
2Martin SchmidNaturfreunde Steiermark 17:59+00:06
3Igor DoroticVihor 19:55+02:02
4Ivan Habuš 20:50+02:57
5Primož MikložičMOK 22:37+04:44
6Herfried TrummerOC Fuerstenfeld 22:55+05:02
Franz PrachLeibnitzer AC MP+ --:--
Gregor FrasMOK MP+ --:--

M45 (3.1km / 0m / 18KT)

1Wilfried RennerNaturfreunde Steiermark 14:48+00:00
2Thomas HnilicaOLT Transdanubien 17:32+02:44
3Guenter KradischnigOLC Graz 18:43+03:55
4Alois FuchsHSV Feldbach 19:44+04:56
4Erik AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 19:44+04:56
6Reinhard GroellOLC Graz 20:13+05:25
7Gottfried ScheiklOC Fuerstenfeld 20:40+05:52
8Helmut LercheggerLeibnitzer AC 20:48+06:00
9Ewald GlatzOLC Graz 21:54+07:06
10Harald Lipphart-KirchmeirHSV OL Wiener Neustadt 22:01+07:13
11Igor BončinaOK Azimut 24:59+10:11
12Christian WalchOLC Graz 25:02+10:14
13Alexander KratkyOLT Transdanubien 34:34+19:46
Heimo BrennerOrienteering Klosterneuburg MP+ --:--
Roman SladičOKPT DNF+ --:--
Bernd RuffLeibnitzer AC DNF+ --:--

M55 (2.3km / 0m / 14KT)

1Paul GruenOLG Stroeck Wien 16:13+00:00
2Franz HartingerLeibnitzer AC 16:28+00:15
3Karl ThierHSV Feldbach 18:22+02:09
4Guenther DobnikOLCU Viktring 19:57+03:44
5Johann LuttenbergerHSV Feldbach 20:00+03:47
6Guenther PircheggerNaturfreunde Steiermark 22:03+05:50
7Wolfgang NeuholdNF Steiermark 27:17+11:04
Herman NovakMOK MP+ --:--

M65 (1.8km / 0m / 13KT)

1Willi OffnerHSV Graz 15:35+00:00
2Werner SpattHSV Graz 17:45+02:10
3Gerfried HochNaturfreunde Steiermark 18:38+03:03
4Wolf EberleHSV Aigen 19:43+04:08
5Karl FinkOLC Graz 19:54+04:19
6Helmut RennerNF Steiermark 29:36+14:01
7Hans TerlerNaturfreunde Steiermark 43:29+27:54

MW-10 (1.7km / 0m / 7KT)

1Yolanda KirchmeirHSV OL Wiener Neustadt 12:23+00:00
2Maximilian LangHSV Pinkafeld 12:33+00:10
3Katja BaumanMOK 20:57+08:34
Otto AllwingerLeibnitzer AC DNF+ --:--

Newcomers (1.5km / 0m / 11KT)

1Špela KostanjevecMOK 19:36+00:00
2Lena MancaMOK 21:35+01:59
3Manfred Sonja PoettlerNaturfreunde Steiermark 23:00+03:24
4Michaela LienhartLeibnitzer AC 24:43+05:07
5Jasmine AuerLeibnitzer AC 26:27+06:51
6Kathrin Wertherno club 26:31+06:55
7Axel RennerNF Steiermark 32:54+13:18
8Jonas GrundnerHSV Aigen 46:13+26:37
Tilen Pinterno club DNF+ --:--
Hana Drevenšekno club DNF+ --:--
Nina Marušično club DNF+ --:--
Louis Walther MP+ --:--
Amelie Walther MP+ --:--
Regina KumaierOLC Graz DNF+ --:--

W12 (1.5km / 0m / 11KT)

1Jana HnilicaOLT Transdanubien 14:58+00:00
2Anna GroellOLC Graz 16:01+01:03
3Melinda AuerLeibnitzer AC 30:18+15:20

W14 (1.8km / 0m / 13KT)

1Lea HnilicaOLT Transdanubien 12:50+00:00
2Felicitas MartiHSV Pinkafeld 15:55+03:05
3Carina LienhartLeibnitzer AC 21:53+09:03
4Ronja AuerLeibnitzer AC 23:30+10:40
5Helena Aus der SchmittenHSV Pinkafeld 24:17+11:27
6Carla JanyHSV Pinkafeld 30:07+17:17
7Katharina FasslHSV Pinkafeld 32:08+19:18
8Anna HoferOLC Graz 36:55+24:05

W15-18 (2.3km / 0m / 14KT)

1Agnes ScheiklOC Fuerstenfeld 20:52+00:00
2Annina HammerLeibnitzer AC 37:50+16:58

W19A (2.3km / 0m / 14KT)

1Lisa PacherSU Schöckl Orienteering 14:07+00:00
2Maren HerrgesellOLC Graz 14:41+00:34
3Michaela GigonOLT Transdanubien 15:07+01:00
4Verena GlatzOLC Graz 16:30+02:23
5Martina WalchOLC Graz 17:23+03:16
6Nicole GrafSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 18:15+04:08
7Anica HribarOKB 18:42+04:35
8Helene StroblHSV Pinkafeld 19:27+05:20
9Kaja PistorMOK 19:41+05:34
10Silke KogelmannSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 19:49+05:42
11Špela StrasserMOK 20:42+06:35
12Andrea HafnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 21:18+07:11
13Christa LasslLZ OMAHA 21:31+07:24
14Gudrun PregartnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 22:28+08:21
15Urška Kordiš MiheljakOK SG 26:14+12:07
16Luise OswaldHSV Pinkafeld 30:47+16:40
17Brigitte MagetSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 35:25+21:18
Klaudia MayrhoferSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn DNF+ --:--
Angelika OswaldHSV Pinkafeld DNF+ --:--
Julia RitterNaturfreunde Steiermark DNF+ --:--

W19B (2.3km / 0m / 14KT)

1Katja WaltherOLT Transdanubien 25:06+00:00

W35 (2.3km / 0m / 14KT)

1Judit AllwingerLeibnitzer AC 18:10+00:00
2Tuende AllwingerLeibnitzer AC 21:40+03:30
Birgit RuffLeibnitzer AC DNF+ --:--

W45 (2.3km / 0m / 14KT)

1Sonja HnilicaOLT Transdanubien 18:51+00:00
2Karin WalchOLC Graz 23:25+04:34
3Michaela GroellOLC Graz 26:10+07:19
4Elisabeth KirchmeirHSV OL Wiener Neustadt 26:51+08:00
5Andrea ZacherlOETK - Wien 36:17+17:26
Gaby FinderNaturfreunde Steiermark MP+ --:--
Sylvia GlatzOLC Graz MP+ --:--

W55 (1.8km / 0m / 13KT)

1Gerti SchandorOC Fuerstenfeld 23:12+00:00
2Maria HartingerLeibnitzer AC 24:18+01:06
3Johanna KienastOLT Transdanubien 27:24+04:12
4Sigrid HatzlOLG Stroeck Wien 29:02+05:50