Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP SKI-O 2013 - srednja

Orientacijski klub Polaris, Rudno Polje - Pokljuka, 29. 12. 2013

M14 (1.77km / m / 7KT)

1Matic SobanPDA 14:04+00:00
2Rok TepešOK Polaris 26:08+12:04

M20 (3.15km / m / 12KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 24:02+00:00
2Matej JurcaOK Tivoli 24:17+00:15
3Boštjan ČerinOK Tivoli 27:30+03:28
4Aljaž BorštnikOK Tivoli 28:46+04:44
5Gašper PetrovičOK Polaris 30:38+06:36
6Matej ŠkarabotOK Polaris 37:40+13:38
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--

M21B (1.77km / m / 7KT)

1Boris ErženŠOK 11:39+00:00
2Elio GoljaOK Polaris 14:30+02:51
3Andraž De LuisaOK Azimut 14:38+02:59
4Ivo KetePDA 15:25+03:46
5Anže BorštnikOK Tivoli 28:14+16:35

M21E (3.15km / m / 12KT)

1Pierre Kaltenbacher 19:26+00:00
2Iztok RojcOK Polaris 20:48+01:22
3Jernej ZormanOK Komenda 23:03+03:37
4Andrej BorštnikOK Tivoli 23:34+04:08
5Kurt Maier 26:16+06:50
6Jure ZmrzlikarOK Komenda 26:21+06:55
7Stanko ČuferPDA 27:50+08:24
8Miha ŠkarabotOK Polaris 29:45+10:19
9Igor MandičOK Polaris 31:57+12:31

Ž20 (1.77km / m / 7KT)

1Nina ČernigojPDA 11:11+00:00
2Tajda FoškiOK Polaris 11:50+00:39
3Daša HarejPDA 13:13+02:02
4Jana KetePDA 22:38+11:27
5Katarina AnderluhOK Polaris 24:23+13:12
6Zarja KmetičOK Polaris 25:51+14:40

Ž21B (1.77km / m / 7KT)

1Mojca FoškiOK Polaris 14:18+00:00
2Marija AnderluhOK Polaris 16:04+01:46
3Ana PlavčakOK Azimut 18:58+04:40
4Maruša ŠtorPDA 20:55+06:37
5Martina ČernigojPDA 21:15+06:57

Ž21E (3.15km / m / 12KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 24:38+00:00
2Katja JurcaOK Tivoli 37:03+12:25
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 38:45+14:07
4Suzana DrevenšekKamniški OK 40:04+15:26