Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OLP 1 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Ajdovščina, 18. 4. 2014

ELITE (0.9km / 30m / KT)

1Peter TušarOK Azimut 11:45+00:00
2Klemen Kenda OK Azimut 14:08+02:23
3Lara GantarOK Azimut 17:43+05:58
4Nejc ZormanOK Komenda 18:30+06:45
5Aljaž Pavšič OK Azimut 19:05+07:20
6Urša BegušOK Azimut 20:23+08:38
7Mark BogatajOK Azimut 20:24+08:39
8Simon Stanonik OK Azimut 22:26+10:41
9Žiga JevšnikOK Azimut 26:14+14:29
10 Tjaša, Petra, AnjaOK Azimut 28:14+16:29
Ajda FlaškerOK Komenda DNF+ --:--
Vladan VukajlovičOK Azimut DNF+ --:--