Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Pokal Slovenije - srednja

Orientacijski klub Tivoli, , 20. 6. 2014

M10 (1.5km / m / 8KT)

1Matevž Kunc OŠ Kašelj15:37+00:00
2Nejc Turk OŠ Komenda Moste17:14+01:37
3Tilen Zupan OŠ Komenda Moste17:29+01:52
4Luka Seljak OŠ Davorina Jenka17:40+02:03
5Gašper Zgonec OŠ Kašelj19:03+03:26
6Denis Gregorc OŠ Komenda Moste21:33+05:56
7Aljaž Ravnikar OŠ Komenda Moste23:15+07:38

M12 (1.7km / m / 9KT)

1Svit Pestotnik Stres OŠ Trnovo20:07+00:00
2Erik Gregorc OŠ Komenda Moste20:11+00:04
3Domen Kavčič OŠ Komenda Moste20:16+00:09
4Maj Jurij Miklavec OŠ Kašelj22:03+01:56
5Rok Hernec OŠ Kašelj26:00+05:53
6Filip Grad OŠ Kašelj33:08+13:01
Anže Mirtič OŠ Komenda MosteMP+ --:--
Domen Žurbi OŠ Komenda MosteMP+ --:--

M14 (2.7km / m / 12KT)

1Matic Blaž OŠ Komenda Moste28:09+00:00
2Žan Ravnikar OŠ Komenda Moste28:50+00:41
3Martin Rode OŠ Komenda Moste36:14+08:05
4Matjaz Kavcic OŠ Komenda Moste40:37+12:28
5Gregor Kunc OŠ Kašelj42:38+14:29
6Blaž Bone OŠ Dobravlje1:44:43+76:34
7Jan Marc OŠ Dobravlje1:48:48+80:39
8David Štor OŠ Dobravlje1:52:43+84:34
Jaka Grad OŠ KašeljMP+ --:--

M16OS (3.0km / m / 14KT)

1Matej Škarabot OŠ Log Dragomer41:22+00:00
2Gašper Petrovič OŠ Rodica41:56+00:34
Gregor Kljun OŠ KašeljMP+ --:--

M16SS (3.0km / m / 14KT)

1Mark Bogataj Gimnazija Jurija Vege35:43+00:00
2Jan Šalamun Gimnazija Moste51:03+15:20
3Aljoša Pogačar Gimnazija Rudolfa Maistra52:59+17:16
Andrej Gyergyek Škofijska klasična gimnazijaMP+ --:--

M18 (3.3km / m / 15KT)

1Blaž Petrovič Gimnazija Bežigrad36:46+00:00
2Simon Stanonik Gimnazija Jurija Vege46:15+09:29
3Bernard Čižman Škofijska klasična gimnazija50:50+14:04
4Urban Žnidaršič Gimnazija Vič53:10+16:24
5Aljaž Pavšič Gimnazija Jurija Vege55:04+18:18
6Martin Dobre Škofijska klasična gimnazija1:13:02+36:16

W10 (1.5km / m / 8KT)

1Zala Ferenc OŠ Polje16:54+00:00
2Luna Pestotnik Stres OŠ Trnovo22:00+05:06

W12 (1.7km / m / 9KT)

1Ana Pia Pogačar OŠ Komenda Moste20:29+00:00
2Katja Zgonec OŠ Kašelj38:40+18:11
3Rebeka Kamšek OŠ Kašelj46:41+26:12

W14 (1.7km / m / 9KT)

1Julija Ferenc OŠ Polje16:12+00:00
2Mihala Korelc OŠ Vodice17:30+01:18
3Ana Šalamun OŠ Zadobrova18:20+02:08
4Patricija Primožič OŠ Vodice22:51+06:39
5Zala Zavrl OŠ Komenda Moste24:31+08:19
6Rebeka Dovč OŠ Danile Kumar26:06+09:54
7Nika Ferlan OŠ Zadobrova30:07+13:55
8Andreja Peršič OŠ Dobravlje45:14+29:02
Ivana Mužina OŠ DobravljeMP+ --:--

W16SS (2.7km / m / 12KT)

1Lara Gantar Gimnazija Jurija Vege30:24+00:00
2Pia Dobravec Gimnazija Jurija Vege35:07+04:43
3Brina Foški Gimnazija Jožeta Plečnika35:50+05:26
4Monika Ravnikar Gimnazija Rudolfa Maistra37:33+07:09
5Blažka Rupnik Gimnazija Jurija Vege39:05+08:41
6Marjeta Lipužič Gimnazija Bežigrad39:09+08:45
7Petra Trček Gimnazija Jurija Vege41:10+10:46
8Tjaša Kogovšek Gimnazija Jurija Vege47:32+17:08
9Anja Humar Gimnazija Jurija Vege55:30+25:06
10Špela Kunstelj Škofijska klasična gimnazija1:15:58+45:34