Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup, sprint - sprint

Orientacijski klub Azimut, Idrija, 19. 7. 2014

M21 (3.2km / 85m / 15KT)

1Rafael DobnikOLC Union OLCU Viktring14:10+00:00
2Ladislav Semrad KOB Chocen14:30+00:20
3Sergiy Muchidinov US Aldo Moro14:47+00:37
4Daniil Kashin Nord West15:07+00:57
5Jan Flašar SK Praga15:16+01:06
6Mark Bogataj OK Azimut15:20+01:10
7Antoine GueninAnimation ASO Sillery15:31+01:21
8Tomas Landovsky SK Praga15:55+01:45
9Pavel KraskoKamvol Kamvol16:08+01:58
10Vitaliy Fedorov Nord West16:11+02:01
11Mathieu BigandLa boussol BA16:28+02:18
12Sergei Krasilnikov Nord West16:54+02:44
13Grégory PrinsLa boussol BA16:58+02:48
14Jakub Landovsky SK Praga17:02+02:52
15Aljaž Pavšič OK Azimut17:21+03:11
16Vladimir Janeba KOB Chocen17:25+03:15
17Stefan WernigHSV Villac HSV Villach17:55+03:45
18Josep Morla VanrellClub Depor CDP-O18:10+04:00
19Matic Močnik OK Azimut18:22+04:12
20Johan HameliusOK Linné OK Linné18:24+04:14
21Martin VeitsbergerOJE Wapple OJE18:32+04:22
22Mikhail Malishev Nord West18:33+04:23
23Blaž Kölner OK Komenda18:34+04:24
24Butin Pienick Busole Andro18:58+04:48
25Alexandr Borozenko Nord West19:13+05:03
26Denis Lebedev Nord West19:33+05:23
27Ilia Kudriavtcev Nord West19:49+05:39
28Olle KärnerIndividual Individuals/No Club19:53+05:43
29Stephane PruvostLa boussol BA20:43+06:33
30Roope Ruuhida Hiisirasti21:10+07:00
31Erich GöschlOLC Wiener OLC21:48+07:38
32Roland Reisenberger OLC Wohemaanpeka22:04+07:54
33Alastair DunlopClydeside Clyde23:04+08:54
34Graeme DawsonGaringal O GON23:47+09:37
35Boris ErženŠkofjelošk ŠOK24:22+10:12
36Gallois MarcVERVINS OR VervinsO25:06+10:56
37Borut Seljak OK Komenda25:34+11:24
38Alessio RozziSSD GAJA GAJA25:38+11:28
39Attila Hejjas NF Nich27:07+12:57
40Pavel Pachovski Night City29:23+15:13
41Eric Glasee Trol29:44+15:34
42Rimvydas Šinkunas RASKK30:00+15:50
Dmitry VorobyovNight City NCMP+ --:--
Jernej Zorman OK KomendaMP+ --:--
Vasiliy Kosarev Nord WestMP+ --:--
Simon Stanonik OK AzimutMP+ --:--

W21 (2.5km / 65m / 11KT)

1Kirstin MaxwellRoxburgh R RR Scotland15:01+00:00
2Nuša Jeram OK Azimut15:37+00:36
3Ajda Flašker OK Komenda16:29+01:28
4Mojca FlerinKamniški o Kamniški OK16:30+01:29
5Olga Vasileva Nord West17:21+02:20
6Adelka Jakubova SK Praga17:30+02:29
7Zlata Malysheva Nord West17:42+02:41
8Ursa Begus OK Azimut17:57+02:56
9Jana Semradova KOB Chocen18:22+03:21
10Elena Savenkova Nord West18:30+03:29
11Daria Panchenko Nord West18:31+03:30
12Lucie Meznikova SK Praga18:34+03:33
13Lou LenobleLa boussol BA18:58+03:57
14Anni Berger OLC Wohemaanpeka19:11+04:10
15Veronika Chaloupkova KOB Chocen19:16+04:15
16Anna Korzhavina Nord West19:35+04:34
17Monika Ravnikar OK Komenda19:59+04:58
18Eileen Maxwell Roxburgh Reivers20:04+05:03
19Dovile Šinkuniene RASKK20:19+05:18
20Melanie GuilmainLa boussol BA21:56+06:55
21Merlene Berger OLC Wohemaanpeka22:00+06:59
22Liubov Sergeeva Nord West22:05+07:04
23Christine CalvetNaturfreun nfwien22:08+07:07
24Hedi Berger OLC Wohemaanpeka22:10+07:09
25Olga Ludanova Nord West22:32+07:31
26Anne Glassee Trol23:27+08:26
27Alenka Vuga Seljak OK Komenda25:08+10:07
28Mouliere Marie-héleneVERVINS OR VervinsO25:22+10:21
29Nathalie GueninAnimation ASO Sillery25:48+10:47
30Petra GermNaturfreun NF Kühnsdorf26:14+11:13
31Barbara KmetecKamniški o Kamniški OK27:03+12:02
32Camille MOULIEREVERVINS OR VervinsO27:47+12:46
33Irena Hacin Kölner OK Komenda30:38+15:37
34Raquel Hernandez GarcíaClub Depor CDP-O32:40+17:39
35Lorenza PravatoSSD GAJA GAJA35:16+20:15

M14 (1.5km / 40m / 8KT)

1Nikolai Kudriavt Nord West9:33+00:00
2Žan Ravnikar OK Komenda9:56+00:23
3Daniil Melnitskiy Nord West10:07+00:34
4Matic Blaž OK Komenda10:18+00:45
5Aljoša Pogačar OK Komenda12:02+02:29
6Matisse MalardVERVINS OR VervinsO12:47+03:14
7Oliver CalvetNaturfreun nfwien16:13+06:40
8Dovydas Šinkevičius Oriens LTU17:24+07:51
9Luka Seljak OK Komenda17:46+08:13
10Theo PruvostLa boussol BA29:42+20:09
Clement GuillemainLa boussol BAMP+ --:--

W14 (1.5km / 40m / 8KT)

1Katerina Chaloupkova KOB Chocen11:36+00:00
2Sofia CalvetNaturfreun nfwien14:07+02:31
3Ana Pia Pogačar OK Komenda14:35+02:59
4Polina Zayceva Nord West14:38+03:02
5Nika Ravnikar OK Komenda15:44+04:08
6Carina VeitsbergerOJE Wapple OJE15:56+04:20
7Zala Zavrl OK Komenda16:13+04:37
8Yaëlle MalardVERVINS OR VervinsO17:08+05:32
9Miriam VeitsbergerOJE Wapple OJE31:50+20:14

M55 (2.4km / 55m / 10KT)

1Hansruedi Kohler OLG Dachsen13:00+00:00
2Ian MaxwellRoxburgh R RR Scotland15:24+02:24
3Kurt Huber SPOBO16:20+03:20
4Rais Bayburin UFA United17:00+04:00
5Günther DobnikOLC Union OLCU Viktring17:45+04:45
6Gerrit van der Riet Olifant18:24+05:24
7Carl Malling Randers18:33+05:33
8Philippe CastierLa boussol BA20:29+07:29
9Heikki KyyrönenKouvolan S KS22:06+09:06
10Zoltan Boros HSE23:38+10:38
11Wolfgang GermNaturfreun NF Kühnsdorf25:01+12:01
Nikolay Makhalov S. PetersburgMP+ --:--

W55 (2.4km / 55m / 10KT)

1Kathi Kohler OLG Dachsen16:58+00:00
2Elena Rusanova PARUS22:01+05:03
3Ingrid Simader OLT Transdanubien38:32+21:34
Eszter Fedorcsak NF WienMP+ --:--