Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, 2. 10. 2014

Dijaki D (3.21km / m / 12KT)

1Matic MOČNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 43:09+00:00
2Matej ŠKARABOTGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 43:54+00:45
3Aljaž PAVŠIČGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 44:22+01:13
4Bernard ČIŽMANŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 45:11+02:02
5Jan ŠALAMUNGIMNAZIJA MOSTE LJUBLJANA 46:57+03:48
6Domen VIDICGIMNAZIJA MOSTE LJUBLJANA 48:03+04:54
7Simon STANONIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 48:24+05:15
8Mark BOGATAJGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 52:25+09:16
9Matej JURCAŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 52:58+09:49
10Borut REBOLJGIMNAZIJA ŠIŠKA 55:49+12:40
11Gašper PETROVIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 56:10+13:01
12Novak ENEJGIMNAZIJA ŠIŠKA 61:58+18:49
13Jan Martin DOBREŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 65:30+22:21
14Gašper VRANKARGIMNAZIJA ŠIŠKA 65:55+22:46
15Anže HADALINGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 70:58+27:49
16Gašper REJECGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 72:32+29:23
17Nace VEGELJGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 74:32+31:23
18Žiga KOTNIKGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 75:54+32:45
19Filip Jakob ŠPENDLŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE LJUBLJANA 76:06+32:57
20Aljoša POGAČARGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 78:24+35:15
21Denis KRHLIKARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 78:28+35:19
22Tomaž ROBLEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 89:57+46:48
23Klemen VILHARGIMNAZIJA ŠIŠKA 99:01+55:52
24Benjamin KUŠARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 100:39+57:30
25Jan GOBECGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 139:00+95:51
26Luka VREČARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 149:57+106:48
27Matej JEGLIČSREDNJA ŠOLA DOMŽALE 160:15+117:06
28Gregor POKLUKARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 197:18+154:09
Luka KOTNIKGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--
Andrej GYERGYEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
Matic LEŠNJAKGIMNAZIJA MOSTE LJUBLJANA MP+ --:--
Klemen KVARTUHGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Tim TRSTENJAKGIMNAZIJA ŠIŠKA DNF+ --:--
Leonardo PEHIČSREDNJA ŠOLA DOMŽALE DNF+ --:--
Lenart OBERWALDER ZUPANCSREDNJA ŠOLA DOMŽALE DNF+ --:--
Benjamin MUSIČSREDNJA ŠOLA DOMŽALE DNF+ --:--
Primož KYRINOVSREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--
Luka KESERIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD DNF+ --:--

Dijaki E (3.55km / m / 15KT)

1Peter TUŠARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 36:33+00:00
2Blaž PETROVIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 42:38+06:05
3Žan Luka ŠUMEČKIŠOLSKI CENTER VELENJE 43:20+06:47
4Nejc LAZARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 44:39+08:06
5Andraž RUPNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 60:24+23:51
6Patrik ČELIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 71:00+34:27
7Jernej SUHADOLNIKGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 82:05+45:32
Matej PLESTENJAKGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--
Aleksander PORENTASREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--
Luka KRALJSREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--
Marko ANIČINGIMNAZIJA BEŽIGRAD MP+ --:--
Luka GJURINSREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--
Nejc KAVKAGIMNAZIJA ŠIŠKA DNF+ --:--
Žiga ŠTIFTARSREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--

Dijakinje D (2.31km / m / 11KT)

1Lara GANTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 34:18+00:00
2Monika RAVNIKARGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 37:47+03:29
3Nina ČERNIGOJSREDNJA ŠOLA VENO PILON 43:16+08:58
4Marjeta LIPUŽIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 45:01+10:43
5Blažka RUPNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 49:05+14:47
6Brina FOŠKIGIMNAZIJA JOŽETA PLEČNIKA 49:37+15:19
7Urša BEGUŠGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 50:49+16:31
8Petra TRČEKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 56:05+21:47
9Polona LAMPREČNIKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 58:06+23:48
10Anja HUMARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 62:03+27:45
11Anja PIRIHGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 64:10+29:52
12Klara MERŠEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 65:22+31:04
13Tjaša BahovecSREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA 70:03+35:45
14Pia DOBRAVECGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 72:04+37:46
15Špela KUNSTELJŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 85:43+51:25
16Andreja MERŠEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 87:18+53:00
17Klara DIMŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 92:08+57:50
18Maša BAHOVECSREDNJA ŠOLA DOMŽALE 105:34+71:16
19Polona JEZERŠEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 106:08+71:50
20Klara MESTEKGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 106:46+72:28
21Lucija PEVECGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 110:44+76:26
22Sara LEKANSREDNJA ŠOLA DOMŽALE 111:32+77:14
23Eva GREGORINČIČVZGOJNO-IZOBRAŽEVALNI ZAVOD ANTONA MARTINA SLOMŠKA MARIBOR 120:39+86:21
24Nika REHERVZGOJNO-IZOBRAŽEVALNI ZAVOD ANTONA MARTINA SLOMŠKA MARIBOR 134:46+100:28
Neža STARIHASREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA DNF+ --:--
Tajda KLOPČIČGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--
Kaja PURIČSREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA DNF+ --:--
Lara DROLESREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA DNF+ --:--
Nuša ŠRAJGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--
Katarina ŠKUFCAGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK MP+ --:--
Kim KREMŽAR PANČURGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK DNF+ --:--
Tajda JERASSREDNJA ŠOLA DOMŽALE MP+ --:--
Nika PEČANGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--
Janina OGRINSREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA LJUBLJANA DNF+ --:--
Ana LOGARGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--

Dijakinje E (2.69km / m / 12KT)

1Nuša JERAMGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 41:47+00:00
2Eva CASAGRANDEGIMNAZIJA POLJANE LJUBLJANA 55:11+13:24
3Suzana POLJANECSREDNJA VZGOJITELJSKA ŠOLA LJUBLJANA 82:13+40:26
4Ema RADOVANGIMNAZIJA BEŽIGRAD 91:32+49:45
5Nejla KAMBIČGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 113:51+72:04
6Petra PAVŠIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 117:40+75:53
7Klara LUKEKGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 117:53+76:06
8Karin HOROVATINGIMNAZIJA BEŽIGRAD 133:39+91:52
9Ana SMREKARGIMNAZIJA VIČ LJUBLJANA 133:56+92:09
10Ana BAUMGARTNERGIMNAZIJA BEŽIGRAD 145:46+103:59
Petra NOVLJANGIMNAZIJA LEDINE DNF+ --:--

Invalidi (2.05km / m / 14KT)

1Grega DVORŠAKGIMNAZIJA JESENICE 34:39+00:00

Učenci A (2.05km / m / 14KT)

1Luka AnderluhOSNOVNA ŠOLA ALOJZIJA ŠUŠTARJA 07:49+00:00
2Matevž KUNCOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 08:13+00:24
3Luka SELJAKOSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA 11:21+03:32
4Nejc TURKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 12:01+04:12
5Mel REHEROSNOVNA ŠOLA TABOR 1 12:26+04:37
6Martin JEVŠEVAROSNOVNA ŠOLA BREŽICE 12:34+04:45
7Gašper ZGONECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 16:01+08:12
8Timotej HRIBAROSNOVNA ŠOLA BREŽICE 18:25+10:36
9Žiga Miha ERJAVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 20:20+12:31
10Martin NOVAKOSNOVNA ŠOLA VODICE 43:26+35:37
11Žan OBRANOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 61:29+53:40
Tilen ZUPANOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Žan JERAJ PIRCOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Martin HLADKYWALDORFSKA ŠOLA MP+ --:--
Denis GREGORCOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Maks TOMAŽIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Benjamin REPOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Domen PETROVIČOSNOVNA ŠOLA ŠTURJE AJDOVŠČINA MP+ --:--
Gal DRAGŠIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 MP+ --:--
Luka BUKOVIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Miha KOČEVAROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenci B (1.7km / m / 10KT)

1Svit PESTOTNIK STRESOSNOVNA ŠOLA TRNOVO 25:02+00:00
2Filip PETROVIČOSNOVNA ŠOLA ŠTURJE AJDOVŠČINA 29:20+04:18
3Aljaž LUZNAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 31:07+06:05
4Aleš SERŽENTAOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 31:11+06:09
5Jože PESTOTNIKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 32:36+07:34
6Jurij STRAŽEOSNOVNA ŠOLA VODICE 32:38+07:36
7Domen LAHOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 33:19+08:17
8Urban KRKOČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 37:33+12:31
9Domen KAVČIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 39:29+14:27
10Anže PODREKAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 39:32+14:30
11Benjamin ADORNOOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 40:14+15:12
12Rok ROJKOOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 40:40+15:38
13Julijan KAVČIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 41:19+16:17
14Luka KREČOSNOVNA ŠOLA POLJANE 41:43+16:41
15Matija STRAŽEOSNOVNA ŠOLA VODICE 41:57+16:55
16Rok HERNECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 42:36+17:34
17Erik GREGORCOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 43:10+18:08
18Filip GRADOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 44:51+19:49
19Luka MOHORKOOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 45:19+20:17
20Alojz Evelin MIKOLIČ SOBOTIČOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 47:29+22:27
21Enej SMOLEOSNOVNA ŠOLA DOMŽALE 47:33+22:31
22Maks ROZMANOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 47:49+22:47
23Žiga ŽIBERNAOSNOVNA ŠOLA DOMŽALE 48:30+23:28
24Anže MIRTIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 49:43+24:41
25Nejc MAROLTOSNOVNA ŠOLA POLJANE 53:41+28:39
26Gal LOGAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 54:42+29:40
27Filip KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 55:32+30:30
28Maj KIMOVECOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 58:28+33:26
29Gašper BRIŠNIKOSNOVNA ŠOLA VODICE 58:37+33:35
30Maj Jurij MIKLAVECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 59:15+34:13
31Štefan PODGORŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 59:27+34:25
32Žiga DJUROVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 60:06+35:04
33Rene VAGNEROSNOVNA ŠOLA TABOR 1 61:12+36:10
34Žan SKERBIŠOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 62:08+37:06
35Aleks PAHOROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 63:32+38:30
36Svit GORIČANECOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 65:30+40:28
37Benjamin JAGODICOSNOVNA ŠOLA VODICE 66:53+41:51
38Andrej BANJANINOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 72:04+47:02
39Miha GYERGYEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 77:14+52:12
40Jan OBRANOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 82:32+57:30
41Jure KOROŠECOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 84:06+59:04
42Blaž EMERŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 86:16+61:14
43Tomi GOLOBOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 87:28+62:26
44Martin VERŠNJAKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 119:28+94:26
45Blaž PLOHLOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 135:27+110:25
Simon JAKOFČIČOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Rok PISTOTNIKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO MP+ --:--
Uroš ŠTUHECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Matej PUCOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Julijan MATJAŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Nejc PEVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Aljaž PLOHLOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Benjamin KORELCOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Maj KIMOVECOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Filp NASTRANOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Luka ŠTRUKELJOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA MP+ --:--
Nejc BECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Marcel STRŽINAROSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Klemen ŠPANRINGOSNOVNA ŠOLA POLJČANE MP+ --:--
Matic BOHINCOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Domen ŽURBIOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE DNF+ --:--
Tilen ŽVANUTOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenci C (2.3km / m / 10KT)

1Žan RAVNIKAROSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 25:55+00:00
2Matic BLAŽOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 29:59+04:04
3Domen KAVČIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 31:51+05:56
4Matjaž KAVČIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 32:15+06:20
5Matic SOBANOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 35:51+09:56
6Tjaž GANTAROSNOVNA ŠOLA IDRIJA 38:09+12:14
7Jan MARCOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 42:41+16:46
8Martin RODEOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 44:30+18:35
9Brin SMOLEOSNOVNA ŠOLA DOMŽALE 45:42+19:47
10Gregor KUNCOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 46:59+21:04
11Matic DRMOTAOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 50:39+24:44
12Urban DERLINKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 53:20+27:25
13Jaka GRADOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 54:37+28:42
14Matic DEBELJAKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 55:04+29:09
15Urban NOVAKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 57:01+31:06
16Gašper ČOPIOSNOVNA ŠOLA TOLMIN 57:06+31:11
17Jan ČOKOLIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 57:52+31:57
18Maks RODMANOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 60:45+34:50
19Jure KRIŽNAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 61:56+36:01
20Grega GLUKOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 63:06+37:11
21Aleksander KREBSOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 64:36+38:41
22Miha KLEMENČIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 64:52+38:57
23Mihael MIKOLIČ SOBOTIČOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 66:27+40:32
24Aljaž ŽIBERNAOSNOVNA ŠOLA DOMŽALE 67:42+41:47
25Blaž BONEOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 69:47+43:52
26Jan ŠVIGELJOSNOVNA ŠOLA CERKNO 69:52+43:57
27Jošt KAVKAOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 72:53+46:58
28Tadej RUDOLFOSNOVNA ŠOLA CERKNO 73:41+47:46
29Tej HUČOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 74:34+48:39
30Blaž ZAVODNIKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 74:54+48:59
31Anej RUPNIKOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 74:58+49:03
32Timotej HOČEVAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 75:27+49:32
33Ajdin KAZIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 76:08+50:13
34Peter PODGORŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 76:23+50:28
35Luka KENDAOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 76:37+50:42
36Gaj PIRIHOSNOVNA ŠOLA CERKNO 76:45+50:50
37Matevž GOVEKAROSNOVNA ŠOLA IDRIJA 78:07+52:12
38Peter SMREKAROSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 79:30+53:35
39Jadran AVSENAKOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 79:34+53:39
40Aljaž SLABEOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 82:17+56:22
41Aljaž JAMNIKOSNOVNA ŠOLA VODICE 83:03+57:08
42Borja SLAMIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 84:47+58:52
43Tomaž PLATIŠEOSNOVNA ŠOLA CERKNO 85:39+59:44
44Marcel ŠUBICOSNOVNA ŠOLA POLJANE 88:30+62:35
45Samo FUČKAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 88:41+62:46
46Miha DOLENECOSNOVNA ŠOLA POLJANE 89:25+63:30
47David ŠTOROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 90:26+64:31
48Gašper TRDANOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 92:24+66:29
49Jakob MERŠEOSNOVNA ŠOLA VODICE 93:16+67:21
50Miha RUPAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 100:15+74:20
51Andraž FŰLEKIOSNOVNA ŠOLA VODICE 102:23+76:28
52Matic SEVEROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 104:44+78:49
53Matic JANEŽIČOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 111:33+85:38
54Vid BENJAMINOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 113:18+87:23
55Matej FILIPIČOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 133:18+107:23
56Uroš PEVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 149:10+123:15
57Mihael PLOHLOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 157:20+131:25
58Anže HOZJANOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 164:01+138:06
Tilen KLINCOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--
Erik ŠMITRANOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA DNF+ --:--
Žiga KOVAČIČOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA MP+ --:--
Miha VERDONIKOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 MP+ --:--
Tine VENKOOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--
Aljaž KENDAOSNOVNA ŠOLA POLJČANE MP+ --:--
Evgen PLUŠKOOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Tilen PRAPOTNIKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Tim KRIVCOSNOVNA ŠOLA SOSTRO MP+ --:--
Aljaž RAKOVECOSNOVNA ŠOLA POLJANE MP+ --:--
Aljaž MIKLAŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Alen NIDORFEROSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Žan REPOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Teo VORŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Luka VIHEROSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--

Učenke A (1.71km / m / 11KT)

1Zala FERENCOSNOVNA ŠOLA POLJE 08:41+00:00
2Demetra JAMŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 09:57+01:16
3Tinka FERENCOSNOVNA ŠOLA POLJE 10:45+02:04
4Ajna MARINIČOSNOVNA ŠOLA POLJE 12:47+04:06
5Sara LIPOVACOSNOVNA ŠOLA POLJE 12:48+04:07
6Marta KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 12:54+04:13
7Neža ZAVRLOSNOVNA ŠOLA POLJE 15:48+07:07
8Eva DIMITROVSKIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 16:18+07:37
9Hana GAVRIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 16:47+08:06
10Pia POKRAJČEVIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 16:51+08:10
11Paulina TOMAŽIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 17:32+08:51
12Tia OMERZUOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 17:44+09:03
13Mineja LIPOVŠEKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 18:19+09:38
14Petja DRAMEOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 19:47+11:06
15Alina HERMANOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 21:55+13:14
16Ema ERJAVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 23:53+15:12
17Alja MESARECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 29:13+20:32
18Zala Mia ŠVIGELJOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 29:14+20:33
19Anteja KAMŠEKOSNOVNA ŠOLA POLJE 29:54+21:13
20Lea KOSIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 30:58+22:17
21Katja JALOVECOSNOVNA ŠOLA POLJE 31:20+22:39
22Luna PESTOTNIK STRESOSNOVNA ŠOLA TRNOVO 36:38+27:57
23Katja BELŠAKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 63:17+54:36
Ema RODMANOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNF+ --:--
Zoja BREZNIKOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 MP+ --:--
Manca MALNAROSNOVNA ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Erika JEREB ČORALIČOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Taja GUBANCOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Gala LENARČIČ MRŠEKOSNOVNA ŠOLA POLJE MP+ --:--

Učenke B (1.52km / m / 7KT)

1Ana Pia POGAČAROSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 19:18+00:00
2Katja BABIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 27:40+08:22
3Zala ŠPENKOOSNOVNA ŠOLA MEDVODE 32:00+12:42
4Katja ZGONECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 32:30+13:12
5Nika RAVNIKAROSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 37:20+18:02
6Maja LAHOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 37:37+18:19
7Zarja KMETIČOSNOVNA ŠOLA OSKARJA KOVAČIČA ŠKOFIJE 37:48+18:30
8Marcela JAMŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 39:34+20:16
9Eva Alina HOČEVAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 40:03+20:45
10Tina KERNOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 43:16+23:58
11Anja ŠKARABOTOSNOVNA ŠOLA LOG - DRAGOMER 43:54+24:36
12Ana MURŠIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 44:18+25:00
13Sara FUČKAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 44:22+25:04
14Lara PODJAVERŠEKOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 44:26+25:08
15Nika FŰLEKIOSNOVNA ŠOLA VODICE 45:34+26:16
16Meta MAJCENOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 48:10+28:52
17Nina KURENTOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 50:08+30:50
18Tamara JAKOPOVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 56:14+36:56
19Vita FOSTEROSNOVNA ŠOLA TABOR 1 66:01+46:43
20Neža HrovatOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 69:15+49:57
21Lucija NOVAKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 75:25+56:07
22Jana SLANAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 76:48+57:30
23Maja RŽENOSNOVNA ŠOLA POLJANE 80:00+60:42
24Sara BRUMENOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 80:54+61:36
25Nika ŠMIDOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 86:51+67:33
26Ana DEBELJAKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 87:41+68:23
27Monika ČUŠOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 93:38+74:20
28Anja TRATNJEKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 94:39+75:21
Gabriela KRAJNCOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Natalija MAJCENOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Teja JAGEROSNOVNA ŠOLA SOSTRO MP+ --:--
Eva KREKOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Nikolina PELEMIŠOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 MP+ --:--
Rebeka KAMŠEKOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Sara DURNOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNF+ --:--
Ada SIMIČOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA MP+ --:--
Lara BRATINAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--
Neža JUSTINOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Ana RUPAROSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Petra OMEJCOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--

Učenke C (1.85km / m / 8KT)

1Zala ZAVRLOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 30:02+00:00
2Daša HAREJOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 31:16+01:14
3Julija FERENCOSNOVNA ŠOLA POLJE 35:09+05:07
4Tajda ŠPANRINGOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 38:30+08:28
5Mihala KORELCOSNOVNA ŠOLA VODICE 38:34+08:32
6Nika POLJANŠEKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 39:54+09:52
7Dora PESTOTNIK STRESOSNOVNA ŠOLA TRNOVO 44:43+14:41
8Patricija PRIMOŽIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 45:54+15:52
9Andreja PERŠIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 47:17+17:15
10Katarina KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 48:00+17:58
11Ana ŠIJANECOSNOVNA ŠOLA VODICE 50:03+20:01
12Deja RAZPETOSNOVNA ŠOLA CERKNO 50:59+20:57
13Veronika BRATUŠAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 51:07+21:05
14Ana ŠALAMUNOSNOVNA ŠOLA ZADOBROVA 51:33+21:31
15Tajda PIRIHOSNOVNA ŠOLA CERKNO 52:45+22:43
16Nuša POLJANECOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 53:55+23:53
17Klara GOVEKAROSNOVNA ŠOLA IDRIJA 54:51+24:49
18Elena KORADINOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 57:22+27:20
19Ana HORVATOSNOVNA ŠOLA ZADOBROVA 57:35+27:33
20Anja ŠUBICOSNOVNA ŠOLA POLJANE 58:48+28:46
21Anja VUKOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 59:32+29:30
22Klara JAMŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 59:41+29:39
23Lavra ŠTRUMBELJOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 60:10+30:08
24Jedert JEVŠEVAROSNOVNA ŠOLA BREŽICE 61:32+31:30
25Špela BELECOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 63:12+33:10
26Nika FERLANOSNOVNA ŠOLA ZADOBROVA 63:36+33:34
27Ivana MUŽINAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 64:26+34:24
28Bina BEDRAČ P.OSNOVNA ŠOLA TABOR 1 68:30+38:28
29Tjaša SOBOTIČOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 69:30+39:28
30Maja PURGOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 74:02+44:00
31Kaja MIHAJLOVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 74:31+44:29
32Karmen POTOČNIKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 76:28+46:26
33Tjaša RAZPETOSNOVNA ŠOLA CERKNO 78:31+48:29
34Kristina SAJOVECOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 80:12+50:10
35Sanja ŽAMPAROSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 83:57+53:55
36Anja GABERŠČEKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 86:34+56:32
37Nika KLEMENČIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 87:49+57:47
38Kristina VELJKOVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 88:08+58:06
39Mojca MESARIČOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 89:02+59:00
40Urška BELŠAKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 90:00+59:58
41Jerca STANONIKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 90:19+60:17
42Lea DIMITROVSKIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 95:50+65:48
43Veronika MEŠKOOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 97:47+67:45
44Rebeka DOVČOŠ DANILE KUMAR 100:14+70:12
Sabina BOHINCOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNF+ --:--
Manuela CIZERLOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Sara ĆORALIĆOSNOVNA ŠOLA ZADOBROVA MP+ --:--
Nuša JERIČOSNOVNA ŠOLA ZADOBROVA DNF+ --:--
Janja HAJNRIHOSNOVNA ŠOLA TABOR 1 MP+ --:--
Ana PETRENAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Meta IVANUŠAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Nina DOMNIKOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--