Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 3 - Metuljček - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 22. 11. 2014

A (5.5km / m / 16KT)

1Jernej ZormanOrientacij OK Komenda44:49+00:00
2Jan DovčOK Tivoli OK Tivoli47:13+02:24
3Andrej BorštnikOK Tivoli OK Tivoli48:30+03:41
4Jasmine NeveOrientacij OK Komenda51:33+06:44
5Mojca FlerinKamniški o Kamniški OK51:37+06:48
6Rok MočnikOK Azimut OK Azimut52:59+08:10
7Valter FoškiOrientacij OK Polaris54:49+10:00
8Janez PretnarKamniški o Kamniški OK55:28+10:39
9Peter TušarOK Azimut OK Azimut55:36+10:47
10Matej HribernikIndividual Individuals/No Club56:59+12:10
11Dušan PetrovičOrientacij OK Polaris1:03:22+18:33
12Mark BogatajOK Azimut OK Azimut1:06:51+22:02
13Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli1:07:06+22:17
14Robert PobežinOrientacij OK Polaris1:08:22+23:33
15Dane OmersaOK Azimut OK Azimut1:09:11+24:22
16Gašper PetrovičOrientacij OK Polaris1:11:08+26:19
17Miran KolmanKamniški o Kamniški OK1:16:39+31:50
18Janez Elija KosOK Tivoli OK Tivoli1:17:51+33:02
19Andrea RivettaSemiperdo Semiperdo1:22:46+37:57
20Lara GantarOK Azimut OK Azimut1:25:13+40:24
21Igor BončinaOK Azimut OK Azimut1:26:52+42:03
22Janez KorosecOrientacij OK Komenda1:31:18+46:29
23Janez ŠumečkiIndividual Individuals/No Club1:31:21+46:32
24Meta DagarinIndividual Individuals/No Club1:32:59+48:10
25Urša BegušOK Azimut OK Azimut1:35:53+51:04
26Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli1:36:57+52:08
27Brina FoškiOrientacij OK Polaris1:38:54+54:05
Matic MočnikOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

B (3.3km / m / 10KT)

1Virgil KosOK Tivoli OK Tivoli35:23+00:00
2Zala ZavrlOrientacij OK Komenda38:57+03:34
3Iztok KavšekOrientacij OK Komenda44:46+09:23
4Borut SeljakOrientacij OK Komenda45:48+10:25
5Aljoša PogačarOrientacij OK Komenda46:05+10:42
6Valerija LovrecKamniški o Kamniški OK48:49+13:26
7Elio GoljaOrientacij OK Polaris50:30+15:07
8Ana Pia PogačarOrientacij OK Komenda50:31+15:08
9Tajda FoškiOrientacij OK Polaris51:42+16:19
10Patricija PrimožičOrientacij OK Komenda53:59+18:36
11Mihala KorelcOrientacij OK Komenda55:08+19:45
12Klara JamsekOrientacij OK Komenda56:32+21:09
13Polona JezeršekOrientacij OK Komenda56:47+21:24
14Pia DobravecOK Azimut OK Azimut57:49+22:26
15Gregor ZupanOrientacij OK Komenda1:02:40+27:17
16Nika RavnikarOrientacij OK Komenda1:05:43+30:20
17Irma PretnarKamniški o Kamniški OK1:11:31+36:08
18Anja HumarOK Azimut OK Azimut1:13:28+38:05
19Andrej KorelcOrientacij OK Komenda1:15:22+39:59
20Peter SmrekarOK Tivoli OK Tivoli1:21:34+46:11
21Alenka Vuga SeljakOrientacij OK Komenda1:23:10+47:47
22Matic ErznožnikOK Azimut OK Azimut1:28:27+53:04
23Zala ŠpenkoIndividual Individuals/No Club1:49:19+73:56
24Ana ŠijanecOrientacij OK Komenda1:53:10+77:47
Jaka GradOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--
Simon KurinčičOrientacij OK KomendaDNS+ --:--

C (2.1km / m / 7KT)

1Benjamin KorelcOrientacij OK Komenda14:47+00:00
2Lara ZupanOrientacij OK Komenda15:32+00:45
3Romana ZupanOrientacij OK Komenda15:44+00:57
4Rebeka DovčOK Tivoli OK Tivoli16:05+01:18
5Rok HernecOK Tivoli OK Tivoli16:22+01:35
6Tilen ZupanOrientacij OK Komenda17:08+02:21
7Luka SeljakOrientacij OK Komenda19:19+04:32
8Anže MirtičOrientacij OK Komenda20:22+05:35
9Denis GregorcOrientacij OK Komenda23:22+08:35
10Filip GradOK Tivoli OK Tivoli26:25+11:38
11Zala Mia ŠvigeljOrientacij OK Komenda26:35+11:48
12Tija OmerzuOrientacij OK Komenda26:46+11:59
13Domen ŽurbiOrientacij OK Komenda27:51+13:04
14Tina KernOrientacij OK Komenda28:56+14:09
Erik GregorcOrientacij OK KomendaMP+ --:--

Družin (1.6km / m / 5KT)

1Jaka BlažOrientacij OK Komenda13:08+00:00
2Jakob KurinčičOrientacij OK Komenda14:11+01:03
3Jaka SeljakOrientacij OK Komenda14:19+01:11
4Maks TomažičOrientacij OK Komenda18:26+05:18
5Rebeka KorelcOrientacij OK Komenda19:45+06:37
6Taja StrgarOrientacij OK Komenda22:18+09:10
7Jerca KurinčičOrientacij OK Komenda22:56+09:48
8Anže KolnerOrientacij OK Komenda32:25+19:17
9Darko JagarinecIndividual Individuals/No Club35:08+22:00
10Lana StrgarOrientacij OK Komenda41:22+28:14
Katja OmerzuOrientacij OK KomendaMP+ --:--
Matevž KuharOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--