Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 9 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Tolmin, 20. 12. 2014

A (6.0km / 35m / 27KT)

1Tibor Mrak OK Azimut32:15+00:00
2Peter Tušar OK Azimut33:30+01:15
3Janez Pretnar Kamniški OK34:10+01:55
4Jernej Zorman OK Komenda34:22+02:07
5Iztok Rojc OK Polaris36:14+03:59
6Ajda Flašker OK Komenda37:48+05:33
7Mark Bogataj OK Azimut38:46+06:31
8Žan Ravnikar OK Komenda39:04+06:49
9Jasmine Neve OK Komenda40:12+07:57
10Andrej Borštnik OK Tivoli40:16+08:01
11Stanko Čufer PD Ajdovščina40:24+08:09
12Rok Močnik OK Azimut41:05+08:50
13Matic Močnik OK Azimut43:52+11:37
14Mojca Flerin Kamniški OK44:20+12:05
15Jožko Jazbar OK Azimut44:33+12:18
16Urša Beguš OK Azimut46:59+14:44
17Valter Foški OK Polaris48:17+16:02
18Carlo Giacometti SSD Gaja49:55+17:40
19Matic Erznožnik OK Azimut50:11+17:56
20Aleš Čerin OK Tivoli51:43+19:28
21Monika Ravnikar OK Komenda51:46+19:31
22Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli55:29+23:14
23Lara Gantar OK Azimut56:02+23:47
24Aleš Borštnik OK Tivoli56:41+24:26
25Nace Vegelj OK Azimut56:43+24:28
26Tanja Pretnar Kamniški OK59:24+27:09
27Igor Bončina OK Azimut1:01:38+29:23
28Janko Lapajne OK Azimut1:02:22+30:07

B (3.2km / 35m / 18KT)

1Tjaž Gantar OK Azimut27:13+00:00
2Livio Predonzani G. O. Cai XXX Ottobre A.S.D.28:58+01:45
3Matic Soban PD Ajdovščina29:55+02:42
4Borut Seljak OK Komenda31:07+03:54
5Brina Foški OK Polaris31:13+04:00
6Aljoša Pogačar OK Komenda31:21+04:08
7Zala Zavrl OK Komenda33:26+06:13
8Ana Pia Pogačar OK Komenda34:13+07:00
9Maks Rodman PD Ajdovščina35:12+07:59
10Nika Ravnikar OK Komenda36:22+09:09
11Anja Humar OK Azimut36:57+09:44
12Matej Bremec KMN Puntar39:07+11:54
13Pia Dobravec OK Azimut40:58+13:45
14Barbara Kušar Družina Kušar41:00+13:47
15Ziga Kušar Družina Kušar42:04+14:51
16Janez Zavrl OK Komenda45:32+18:19
17Marjana Rejec OK Azimut50:14+23:01
18Ivana Mužina PD Ajdovščina52:02+24:49
19Marija Kovač PD Ajdovščina52:28+25:15
20Chiara Rajgelj SSD Gaja52:52+25:39
21Irma Pretnar Kamniški OK53:50+26:37
Gašper Čopi OK AzimutMP+ --:--
Mihala Korelc OK KomendaMP+ --:--
Massimo Mosca G. O. Cai XXX Ottobre A.S.D.MP+ --:--
Dante Brelih KK Soške elektrarneMP+ --:--
Ana Flašker ind.MP+ --:--
Matija Sivec ind.MP+ --:--

C (1.5km / 20m / 9KT)

1Urban Krkoč PD Ajdovščina14:22+00:00
2Nik Gregorič PD Ajdovščina14:32+00:10
3Luka Seljak OK Komenda16:52+02:30
4Nuša Štekar KK Soške elektrarne18:06+03:44
5Santiago Leban-Parada KK Soške elektrarne20:45+06:23
6Jaka Hvala KK Soške elektrarne22:36+08:14
7Enja Kovačič ind.23:25+09:03
8Alina Čujec ind.23:28+09:06
9Blaž Šorli ind.23:32+09:10
10Družina Šorli ind.28:34+14:12
11Lara Trošt ind.31:57+17:35
12Matevž Manfreda KK Soške elektrarne33:29+19:07
13Anton Kovačič KK Soške elektrarne39:25+25:03