Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šprint - sprint

Orientacijski klub Komenda, Kamnik, 24. 5. 2015

M12 (2.1km / m / 14KT)

1Erik GregorcOrientacij OK Komenda14:52+00:00
2Tihon SalopekOK Ris Del RIS17:48+02:56
3Rok HernecOK Tivoli OK Tivoli19:55+05:03
4Martin JevševarOK Brežice OK Brežice20:31+05:39
5Aljaž ČelikOK Azimut OK Azimut23:51+08:59
6Rok KernOrientacij OK Komenda24:37+09:45
7Žiga GroffOK Azimut OK Azimut25:19+10:27
8Vid KerestešOK Trzin OK Trzin26:02+11:10
9Tilen LekšeOK Brežice OK Brežice27:51+12:59
10Anej RožmanOK Brežice OK Brežice39:48+24:56
11Timotej HribarOK Brežice OK Brežice41:06+26:14
12Maj Jurij MiklavcOK Tivoli OK Tivoli45:04+30:12

M16 (3.4km / m / 21KT)

1Matic BlažOrientacij OK Komenda16:39+00:00
2Gašper PetrovičOrientacij OK Polaris18:53+02:14
3Matej ŠkarabotOrientacij OK Polaris19:22+02:43
4Tjaž GantarOK Azimut OK Azimut23:05+06:26
5Kristjan KalcSSD GAJA GAJA33:23+16:44
6Teo TutićOK Vihor Vihor49:39+33:00
Peter SmrekarOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--

M18 (3.8km / m / 23KT)

1Mark BogatajOK Azimut OK Azimut17:11+00:00
2Simon StanonikOK Azimut OK Azimut17:39+00:28
3Žan RavnikarOrientacij OK Komenda17:51+00:40
4Aljaž PavšičOK Azimut OK Azimut18:53+01:42
5Andraž De LuisaOK Azimut OK Azimut19:11+02:00
6Aljoša PogačarOrientacij OK Komenda23:00+05:49
7Jernej VidaliSSD GAJA GAJA27:27+10:16
Aljoša ReboljOrientacij OK PolarisMP+ --:--

M20 (4.5km / m / 26KT)

1Peter TušarOK Azimut OK Azimut20:08+00:00
2Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli OK Tivoli20:54+00:46
3Blaž PetrovičOrientacij OK Polaris21:41+01:33
4Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut22:52+02:44

M21 (4.5km / m / 26KT)

1Marco SeppiCUS Bologn CUS Bologna18:44+00:00
2Tibor MrakOK Azimut OK Azimut19:43+00:59
3Stefan WernigHSV Villac HSV Villach20:45+02:01
4Matjaž ŠtanfelOK Ris Del RIS20:48+02:04
5Iztok RojcOrientacij OK Polaris21:27+02:43
6Rok MočnikOK Azimut OK Azimut22:23+03:39
7Vid BogovičOK Brežice OK Brežice22:36+03:52
8Carlo GiacomettiSSD GAJA GAJA25:44+07:00
9Elio GoljaOrientacij OK Polaris25:51+07:07
10Žiga BrenčičOrientacij OK Komenda26:53+08:09
11Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut27:03+08:19
12Nejc MočnikOK Azimut OK Azimut27:13+08:29
Jaka PiltaverOK Brežice OK BrežiceMP+ --:--
Andrej BorštnikOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--
Jan DovčOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--

M35 (3.8km / m / 23KT)

1Blaž KölnerOrientacij OK Komenda17:36+00:00
2Edi OcvirkOK Japetic JAP19:53+02:17
3Boris BaumanMariborski MOK20:27+02:51
4Robert OrehociOK Bjelova BJE20:30+02:54
5Matej KostanjevecMariborski MOK20:36+03:00
6Stanislav KustecMariborski MOK21:13+03:37
7Dušan PetrovičOrientacij OK Polaris21:20+03:44
8Tomislav VarnicaOK Vihor Vihor21:31+03:55
9Aleš PoljanšekOK Azimut OK Azimut22:17+04:41
10Andrej CimermanOrientacij OK Polaris22:18+04:42
11Tihomir SalopekOK Ris Del RIS22:27+04:51
12Aleš ZupanOrientacij OK Polaris22:29+04:53
13Oleksandr IevstafievIndividual Individuals/No Club22:41+05:05
14Bojan JevševarOK Brežice OK Brežice22:53+05:17
15Miro ŠalamunOrientacij OK Polaris23:00+05:24
16Valter FoškiOrientacij OK Polaris23:18+05:42
17Klemen KendaOK Azimut OK Azimut24:12+06:36
18Janez ŠumečkiOK Tivoli OK Tivoli27:33+09:57
19Gregor ZupanOrientacij OK Komenda27:37+10:01
20Krešo KerestešOK Trzin OK Trzin28:26+10:50
21Gregor PavličSSD GAJA GAJA29:35+11:59
22Dražen TutićOK Vihor Vihor35:25+17:49
23Igor BončinaOK Azimut OK Azimut37:08+19:32
24Janez ZavrlOrientacij OK Komenda38:00+20:24
Marko De LuisaSSD GAJA GAJAMP+ --:--
Miran KolmanKamniški o Kamniški OKMP+ --:--
Andrej KorelcOrientacij OK KomendaMP+ --:--

M50 (3.4km / m / 21KT)

1Silvij MočnikOK Azimut OK Azimut21:11+00:00
2Nenad LovrecOK Vihor Vihor21:49+00:38
3Fulvio PacorSSD GAJA GAJA21:53+00:42
4Fiorenzo RuzzierSSD GAJA GAJA28:20+07:09
5Aleš ČerinOK Tivoli OK Tivoli28:34+07:23
6Pavel RejecOK Azimut OK Azimut31:48+10:37
7Janko LapajneOK Azimut OK Azimut34:25+13:14

MŽ10 (1.0km / m / 8KT)

1Tilen ZupanOrientacij OK Komenda6:39+00:00
2Nejc TurkOrientacij OK Komenda10:30+03:51
3Luka SeljakOrientacij OK Komenda10:51+04:12
4Tinka FerencOK Tivoli OK Tivoli11:32+04:53
5Denis GregorcOrientacij OK Komenda11:52+05:13
6Ema GroffOK Azimut OK Azimut20:47+14:08
Maks TomažičOrientacij OK KomendaMP+ --:--

Ž12 (2.1km / m / 14KT)

1Nika RavnikarOrientacij OK Komenda18:29+00:00
2Teja TušarOK Azimut OK Azimut21:40+03:11
3Zala FerencOK Tivoli OK Tivoli23:43+05:14
4Tina KernOrientacij OK Komenda24:39+06:10
5Špela KostanjevecMariborski MOK26:10+07:41
6Zala ŠpenkoOrientacij OK Komenda26:49+08:20
7Anja ŠkarabotOrientacij OK Polaris28:19+09:50

Ž16 (3.1km / m / 20KT)

1Zala ZavrlOrientacij OK Komenda21:28+00:00
2Julija FerencOK Tivoli OK Tivoli25:04+03:36
3Ana Pia PogačarOrientacij OK Komenda25:48+04:20
4Nika PoljanšekOK Azimut OK Azimut27:28+06:00
5Patricija PrimožičOrientacij OK Komenda27:55+06:27
6Jedert JevševarOK Brežice OK Brežice34:57+13:29
7Deja RazpetOK Azimut OK Azimut44:39+23:11
Polona JezeršekOrientacij OK KomendaMP+ --:--
Tjaša De LuisaSSD GAJA GAJAMP+ --:--
Veronika De LuisaSSD GAJA GAJAMP+ --:--
Mihala KorelcOrientacij OK KomendaMP+ --:--

Ž18 (3.4km / m / 21KT)

1Brina FoškiOrientacij OK Polaris20:47+00:00
2Monika RavnikarOrientacij OK Komenda21:13+00:26
3Iva LovrecOK Vihor Vihor22:29+01:42
4Petra TrčekOK Azimut OK Azimut22:49+02:02
5Lara GantarOK Azimut OK Azimut23:09+02:22
6Anja HumarOK Azimut OK Azimut23:46+02:59
7Marjeta LipužičOrientacij OK Komenda24:13+03:26
8Katjuša PoljanšekOK Azimut OK Azimut25:10+04:23
Urša BegušOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

Ž21 (3.8km / m / 23KT)

1Michela GuizzardiCUS Bologn CUS Bologna19:07+00:00
2Mojca FlerinKamniški o Kamniški OK20:51+01:44
3Pia OcvirkOK Japetic JAP21:00+01:53
4Jona MirnikOrientacij OK Komenda22:11+03:04
5Nuša JeramOK Azimut OK Azimut22:15+03:08
6Tajda FoškiOrientacij OK Polaris23:46+04:39
7Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli25:02+05:55
8Tena Sakar VukićIndividual Individuals/No Club26:35+07:28
9Suzana DrevenšekKamniški o Kamniški OK33:19+14:12
10Katja KobentarKamniški o Kamniški OK33:47+14:40
11Barbara KmetecKamniški o Kamniški OK34:52+15:45
Urša TomažinOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

Ž35 (3.1km / m / 20KT)

1Mojca FoškiOrientacij OK Polaris22:13+00:00
2Anica HribarOK Brežice OK Brežice22:31+00:18
3Irena Hacin KölnerOrientacij OK Komenda24:57+02:44
4Saša ŽižekOK Azimut OK Azimut26:49+04:36
5Romana ZupanOrientacij OK Komenda27:43+05:30
6Darinka LovrecOK Vihor Vihor28:00+05:47
7Marjana RejecOK Azimut OK Azimut33:38+11:25
8Marjanca PoljanšekOK Azimut OK Azimut34:25+12:12
9Alenka ŠkarabotOrientacij OK Polaris34:58+12:45
Alenka Vuga SeljakOrientacij OK KomendaMP+ --:--
Anja BabičOK Trzin OK TrzinMP+ --:--

Odprta (3.1km / m / 20KT)

1Marjan FerležOK Tivoli OK Tivoli21:32+00:00
2Aleš ZobavnikKamniški o Kamniški OK24:48+03:16
3Martin KristanIndividual Individuals/No Club28:12+06:40
4Maja ProsenOK Azimut OK Azimut30:43+09:11
5Boštjan BogatajOK Azimut OK Azimut31:13+09:41
6Petra StojanOK Azimut OK Azimut40:21+18:49
7Chiara RajgeljSSD GAJA GAJA41:01+19:29
8Damjana JeršeIndividual Individuals/No Club48:54+27:22
Margareta PavličSSD GAJA GAJAMP+ --:--
Franc MalusOrientacij OK KomendaMP+ --:--
Jerina Tinkara (družina)Individual Individuals/No ClubMP+ --:--
Ivo TišljarIndividual Individuals/No ClubMP+ --:--

Otrošk (1.0km / m / 8KT)

1Franc Vita Ožbej MalusOrientacij OK Komenda8:24+00:00
2Maja VdcovnikIndividual Individuals/No Club9:58+01:34
3Taja StrgarOrientacij OK Komenda10:14+01:50
4Jan CokanIndividual Individuals/No Club10:53+02:29
5Jaka SeljakOrientacij OK Komenda13:05+04:41
6Simon AndrejekIndividual Individuals/No Club14:12+05:48
7Teo KostanjevecMariborski MOK15:03+06:39
8Martin FerencIndividual Individuals/No Club15:53+07:29
9Anže KolnerOrientacij OK Komenda17:21+08:57
10Brina KolnerOrientacij OK Komenda17:22+08:58
11Marja Drejc MalusOrientacij OK Komenda18:02+09:38
12Svit HribarIndividual Individuals/No Club18:03+09:39
13Teja Zala KumeljIndividual Individuals/No Club18:31+10:07
14Lara StrgarOrientacij OK Komenda19:10+10:46
15Rok RobidaIndividual Individuals/No Club20:37+12:13
16Gloria CasagrandeIndividual Individuals/No Club21:47+13:23
17Ema RobidaIndividual Individuals/No Club23:18+14:54
18Lara ProsunIndividual Individuals/No Club23:45+15:21
19Aleš ProsunIndividual Individuals/No Club24:34+16:10
20Maj CokanIndividual Individuals/No Club26:52+18:28
21Ema TucičOK Vihor Vihor35:20+26:56
22Miha GmajnerOrientacij OK Komenda36:13+27:49
23Zala-Mia ŠvigeljOrientacij OK Komenda39:50+31:26
24Nejc TrunkOrientacij OK Komenda41:10+32:46
25Naja LončarOrientacij OK Komenda42:00+33:36
Lev ŽižekOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Manca PahorOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Ajda JerajOrientacij OK KomendaMP+ --:--

Začetn (2.1km / m / 14KT)

1Jaka GrabecIndividual Individuals/No Club10:58+00:00
2Maja Zaman GroffIndividual Individuals/No Club18:10+07:12
3Eleonora CasagrandeIndividual Individuals/No Club21:10+10:12
4Brina HernecIndividual Individuals/No Club25:08+14:10
5Iza MiklavecIndividual Individuals/No Club26:05+15:07
6Lara ZupanOrientacij OK Komenda34:14+23:16
7Rok BogatajOK Azimut OK Azimut48:45+37:47
8Domen ZurbiOrientacij OK Komenda49:13+38:15
9Katja BabičOrientacij OK Komenda54:54+43:56
10Andraz KarnerOrientacij OK Komenda56:18+45:20
Anka HribarIndividual Individuals/No ClubMP+ --:--
Zala in Matic NerbičIndividual Individuals/No ClubMP+ --:--