Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šprint MTBO - Black Hole Bike Fest - sprint

Orientacijski klub Slovenj Gradec, Ravne na Koroškem, 19. 7. 2015

ME (3.2km / m / 20KT)

1Matej PistorOKSG OK Slovenj Gradec19:47+00:00
2Iztok VidovičOKSG OK Slovenj Gradec21:36+01:49
3Blaž MiheljakOKSG OK Slovenj Gradec24:15+04:28
4Žiga AndrejcOKSG OK Slovenj Gradec24:16+04:29
5Grega AndrejcOKSG OK Slovenj Gradec28:07+08:20
6Dušan PetrovičPOL OK POLARIS28:19+08:32
7Klemen AndrejcOKSG OK Slovenj Gradec29:45+09:58
8Marko DudićOKSG OK Slovenj Gradec30:40+10:53
9Hinko AndrejcOKSG OK Slovenj Gradec32:21+12:34
10Damjan SekutiOKSG OK Slovenj Gradec33:08+13:21
11Aleš Makuc Brez Kluba47:18+27:31

WE (2.6km / m / 17KT)

1Petja BalažičOKSG OK Slovenj Gradec23:38+00:00
2Maja Visinski AndrejcOKSG OK Slovenj Gradec27:29+03:51
3Nastja RajOKSG OK Slovenj Gradec28:22+04:44
4Špela StrasserMOK Mariborski OK31:29+07:51
5Urška Kordiš MiheljakOKSG OK Slovenj Gradec35:40+12:02

M45 (3.2km / m / 20KT)

1Igor BončinaOKA OK AZIMUT31:26+00:00
2Valter FoškiPOL OK POLARIS59:54+28:28

MA (3.2km / m / 20KT)

1Matej Hribernik Brez Kluba47:17+00:00
2Matjaž Volkar Brez Kluba59:05+11:48

WA (2.6km / m / 17KT)

1Tanja MezgaOKSG OK Slovenj Gradec1:25:12+00:00