Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Študentsko prvenstvo - srednja

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 27. 5. 2015

Open (1.6km / 0m / 17KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 19:40+00:00
2Elio GoljaOK Polaris 22:35+02:55
3Mojca FlerinKamniški OK 24:06+04:26
4Brina FoškiOK Polaris 24:14+04:34
5Matevž Kladnik 27:52+08:12
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 30:08+10:28
7Borut SeljakOK Komenda 30:19+10:39
8Tomaž Pust 30:47+11:07
9Barbara KušarOK Komenda 31:41+12:01
10Janez Jaka CerarJKŽ 33:47+14:07
11Igor BončinaOK Azimut 35:07+15:27
12Barbara KmetecKamniški OK 38:00+18:20
13Prosen Maja 39:09+19:29
14Klemen Keravica 48:06+28:26
Vid Vidic DNF+ --:--
Gašper Cerar DNF+ --:--
TIna Vidic DNF+ --:--
Petra Stojan DNF+ --:--
Alenka Seljak VugaOK Komenda DNF+ --:--
Urška Drešček MP+ --:--
Kladnik Matevž DNF+ --:--
Tom Vidic DNF+ --:--

Otroci (1km / 0m / 15KT)

1Nejc Turk 23:18+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 30:41+07:23

Študenti (1.6km / 0m / 17KT)

1Jan Dovč17:34+00:00
2Boštjan ČerinPEF 20:23+02:49
3Marcel SalmičFMF 22:49+05:15
4Jernej MarkeljFA 23:58+06:24
5Sandi KmetičFPP 24:25+06:51
6Anže IvančičFKKT 24:44+07:10
7Jure ČesnikFGG 25:51+08:17
8Žiga BrenčičFMF 26:26+08:52
9Gregor HvalaNTF 26:29+08:55
10Žiga GregorinFMF 26:48+09:14
11Nejc ŽupecFRI 27:00+09:26
12Jure HenigsmanFA 29:14+11:40
13Marko NovakFGG 30:51+13:17
14Martin HostnikFGG 31:14+13:40
15Gregor RobičFGG 36:18+18:44
16Marko MauharFGG 45:53+28:19
Rajko VnukFKKT MP+ --:--
Andrej BorštnikFMF DNF+ --:--
Žan BeloglavcPF DNF+ --:--
Jan KolarFGG DNF+ --:--
Miha BlatnikFGG DNF+ --:--
Boris PekoljFE MP+ --:--
Patrik IvaničFGG DNF+ --:--

Študentke (1km / 0m / 15KT)

1Jerca BernikFF 15:56+00:00
2Tina ArhFMF 16:56+01:00
3Martina HeričFF 17:13+01:17
4Lara JermanFKKT 17:47+01:51
5Laura Đorđević BettetoMF 17:49+01:53
6Tajda Foški20:38+04:42
7Tajda BogatajBF 22:11+06:15
8Laura SieglFF 32:27+16:31
Aneli CebekMF DNF+ --:--
Katarina ŠemeALUO DNF+ --:--
Nina MandlFF MP+ --:--
Manca DremelFF DNF+ --:--
Manca StarmanFA DNF+ --:--
Tjaša KamenskiMF DNF+ --:--

Začetniki (1.1km / 0m / 11KT)

1Rok KernOK Komenda 12:47+00:00
2Tina Kern 14:38+01:51
3Jaka SeljakOK Komenda 14:49+02:02
4Neja Lončar 16:57+04:10
5Jan Cokan 17:38+04:51
6Manca Pahor 21:06+08:19

Zaposlene (1km / 0m / 15KT)

1Mojca FoškiFGG 16:56+00:00
2Jona MirnikFKKT 18:21+01:25
3Urša TomažinFKKT 18:44+01:48

Zaposleni (1.6km / 0m / 17KT)

1Martin ČesnikFS 22:06+00:00
2Dušan PetrovičFGG 25:46+03:40
3Natan OstermanFMF 31:50+09:44
4Aleš GoljaFGG 32:02+09:56
5Žiga KušarMF 39:20+17:14
Vid AgrežFS MP+ --:--