Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 7 - srednja

Kamniški orientacijski klub, Tolsti Vrh, 20. 9. 2015

M12 (1.51km / 60m / 9KT)

1Martin JevševarOK Brežice 16:49+00:00
2Erik GregorcOK Komenda 17:12+00:23
3Rok KernOK Komenda 22:31+05:42
4Aljaž ČelikOK Azimut 25:15+08:26
5Maj Jurij MiklavecOK Tivoli 25:16+08:27
6Rok HernecOK Tivoli 32:49+16:00
7Svit Pestotnik StresOK Polaris 34:46+17:57
8Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 42:32+25:43
9Matija MaitiPD Ajdovščina 63:02+46:13
Timotej HribarOK Brežice DNF+ --:--
Filip GradOK Tivoli MP+ --:--

M14 (1.88km / 85m / 9KT)

1Gregor KuncOK Tivoli 35:26+00:00
2Jaka GradOK Tivoli 40:58+05:32
3Peter Smrekar 43:31+08:05

M16 (2.4km / 110m / 12KT)

1Matjaz KavcicOK Komenda 32:14+00:00
2Herwig Jr. AllwingerMOK 34:46+02:32
3Maks RodmanPD Ajdovščina 39:11+06:57
4Gašper ČopiOK Azimut 42:05+09:51
5Saš MočnikOK Polaris 73:29+41:15
Tjaž GantarOK Azimut MP+ --:--

M18 (3.02km / 150m / 16KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 34:49+00:00
2Matic BlažOK Komenda 35:31+00:42
3Mark BogatajOK Azimut 36:44+01:55
4Simon StanonikOK Azimut 40:43+05:54
5Andraž De LuisaOK Azimut 49:44+14:55
6Aljaž PavšičOK Azimut 49:49+15:00
7Aljoša PogačarOK Komenda 55:54+21:05
Matic ErznožnikOK Azimut DNF+ --:--
Jernej VidaliGAJA MP+ --:--
Matej ŠkarabotOK Polaris DNF+ --:--

M21A (3.02km / 150m / 16KT)

1Valentin ErženOK Azimut 47:32+00:00
2Franc KnapOK Azimut 50:02+02:30
3Boris ErženŠOK 53:57+06:25
4Dimitar DimitrovS Gora 54:45+07:13
5Zoran FurmanOK Slovenske Konjice 65:44+18:12
6Carlo GiacomettiGAJA 68:26+20:54
7Nejc MočnikOK Azimut 68:30+20:58
Uroš BuričOK Azimut DNF+ --:--
Stanko ČuferPD Ajdovščina MP+ --:--

M21B (2.4km / 110m / 12KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 35:51+00:00
2Borut SeljakOK Komenda 45:48+09:57
3Griša MočnikOK Polaris 53:49+17:58
4Luka PlavčakŠOK 56:14+20:23
5Igor Dučak 62:57+27:06
6Andrej KorelcOK Komenda 78:54+43:03
7Matej VidičOK Azimut 80:12+44:21
8Boštjan KernOK Komenda 82:28+46:37
Sandi Lovrečič DNF+ --:--

M21E (4.11km / 235m / 21KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 41:32+00:00
2Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 44:26+02:54
3Peter TušarOK Azimut 45:15+03:43
4Vid BogovičOK Brežice 51:25+09:53
5Tibor MrakOK Azimut 54:04+12:32
6Rok MočnikOK Azimut 55:23+13:51
7Gregor HvalaOK Azimut 58:04+16:32
8Boštjan ČerinOK Tivoli 62:03+20:31
9Leon KropivšekMOK 66:43+25:11
10Aljaž BorštnikOK Tivoli 81:45+40:13
Andrej BorštnikOK Tivoli MP+ --:--
Jernej ZormanOK Komenda MP+ --:--

M35 (3.02km / 150m / 16KT)

1Boris BaumanMOK 35:04+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 36:03+00:59
3Aleš PoljanšekOK Azimut 38:14+03:10
4Bojan JevševarOK Brežice 40:04+05:00
5Valter FoškiOK Polaris 42:26+07:22
6Matej KostanjevecMOK 44:16+09:12
7Klemen KendaOK Azimut 46:38+11:34
8Janez CimermanOK Azimut 49:32+14:28
9Matej SedejOK Azimut 49:43+14:39
10Goran NagyDROT 53:08+18:04
11Miro ŠalamunOK Polaris 58:54+23:50
12Rok PestotnikOK Polaris 61:50+26:46
13Robert BenkoOK Polaris 78:27+43:23
Herwig AllwingerMOK MP+ --:--
Andrej CimermanOK Polaris MP+ --:--

M45 (2.45km / 100m / 13KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 36:40+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 41:27+04:47
3Vojko KacinOK Azimut 47:44+11:04
4Dalibor RadovanOK Polaris 51:35+14:55
5Robert KuncOK Tivoli 52:56+16:16
6Igor BončinaOK Azimut 54:06+17:26
7Aleš BorštnikOK Tivoli 55:15+18:35
8Aleš ČerinOK Tivoli 57:31+20:51
Janez ŠumečkiOK Tivoli DNF+ --:--
Dragan KrivičićOKPT DNF+ --:--

M55 (2.19km / 90m / 11KT)

1Cesare TarabocchiaOK Azimut 35:51+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 43:45+07:54
3Vlado SedejOK Azimut 50:37+14:46
4Roman SladičOKPT 52:12+16:21
5Pavel RejecOK Azimut 79:13+43:22

MŽ10 (1.44km / 40m / 9KT)

1Nejc TurkOK Komenda 19:16+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 20:59+01:43
3Otto AllwingerMOK 22:13+02:57
4Tinka FerencOK Tivoli 28:36+09:20
5Tilen ZupanOK Komenda 30:29+11:13
6Denis GregorcOK Komenda 38:27+19:11
7Fedja MočnikOK Polaris 39:21+20:05
8Katka Maša BaumanMOK 60:25+41:09

Open (1.88km / 85m / 9KT)

1Tatjan GrgičGAJA 83:27+00:00

Otroška (0.89km / 10m / 4KT)

1Teo KostanjevecMOK 09:37+00:00
2Nea ErženŠOK 13:58+04:21
3Lovro NagyDROT 18:57+09:20
4Jaka SeljakOK Komenda 21:15+11:38
5Marja NagyDROT 24:50+15:13
6David SedejOK Azimut 29:15+19:38
7Iza MiklavecOK Tivoli 45:01+35:24

Začetniki (1.44km / 40m / 9KT)

1Lara ZupanOK Komenda 26:37+00:00
2Zala ZabukovecPD Ajdovščina 27:47+01:10
3Martin FerencOK Tivoli 34:23+07:46
4Rok SedejOK Azimut 49:30+22:53

Ž12 (1.51km / 60m / 9KT)

1Tina KernOK Komenda 23:19+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 28:12+04:53
3Teja TušarOK Azimut 28:49+05:30
4Anja ŠkarabotOK Polaris 32:21+09:02
5Ema RodmanPD Ajdovščina 59:37+36:18
Vacant DNF+ --:--

Ž14 (1.83km / 65m / 8KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 27:38+00:00
Ivana MužinaPD Ajdovščina MP+ --:--

Ž16 (1.88km / 85m / 9KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 25:27+00:00
2Patricija PrimožičOK Komenda 38:25+12:58
3Nika PoljanšekOK Azimut 41:19+15:52
4Klara JamsekOK Komenda 42:48+17:21
5Mihala KorelcOK Komenda 45:21+19:54
6Andreja PeršičPD Ajdovščina 47:18+21:51

Ž18 (2.19km / 90m / 11KT)

1Monika RavnikarOK Komenda 29:48+00:00
2Lara GantarOK Azimut 33:51+04:03
3Urša BegušOK Azimut 37:47+07:59
4Brina FoškiOK Polaris 48:31+18:43
5Petra TrčekOK Azimut 56:41+26:53
Katjuša PoljanšekOK Azimut DNF+ --:--
Anja HumarOK Azimut MP+ --:--

Ž21B (1.88km / 85m / 9KT)

1Ana PlavčakŠOK 34:18+00:00
2Barbara KmetecKamniški OK 37:23+03:05
3Tanya DimitrovaS Gora 37:27+03:09
4Tina ZagorcKamniški OK 41:14+06:56
5Romana ZupanOK Komenda 51:49+17:31
6Marjanca PoljanšekOK Azimut 65:06+30:48
7Maruša DebeljakOK Polaris 73:40+39:22
8Marjana RejecOK Azimut 74:08+39:50
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNF+ --:--
Saša ZagodeOK Azimut DNF+ --:--
Alenka Vuga SeljakOK Komenda MP+ --:--
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNF+ --:--

Ž21E (2.45km / 100m / 13KT)

1Eneja OstermanOK Polaris 29:30+00:00
2Mojca FlerinKamniški OK 31:08+01:38
3Nuša JeramOK Azimut 31:33+02:03
4Ajda FlaškerOK Komenda 32:18+02:48
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 37:33+08:03
6Mariya PerepelytsyaOK Azimut 47:25+17:55

Ž35 (2.19km / 90m / 11KT)

1Anica HribarOK Brežice 40:03+00:00
2Mojca FoškiOK Polaris 44:38+04:35
3Tünde AllwingerMOK 48:16+08:13
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 56:10+16:07
Chiara RajgeljGAJA DNF+ --:--
Lidija HribarKamniški OK MP+ --:--