Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP dolge, SOL 8 - dolga

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Rogla, 3. 10. 2015

M10 (1.52km / m / 5KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 11:24+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 12:12+00:48
3Denis GregorcOK Komenda 14:07+02:43
4Luka SeljakOK Komenda 15:38+04:14
5Teo KostanjevecMOK 25:09+13:45

M12 (2.51km / m / 7KT)

1Martin JevševarOK Brežice 19:42+00:00
2Tihon SalopekRIS 21:28+01:46
3Erik GregorcOK Komenda 21:44+02:02
4Aljaž ČelikOK Azimut 28:38+08:56
5Svit Pestotnik StresOK Polaris 30:49+11:07
6Matevž KuncOK Tivoli 33:05+13:23
7Julijan KavčičOK Azimut 38:53+19:11
8Timotej HribarOK Brežice 43:33+23:51
9Aleks PahorPD Ajdovščina 53:18+33:36
10Nik GregoričPD Ajdovščina 56:54+37:12
11Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 72:02+52:20
Rok KernOK Komenda MP+ --:--

M16 (4.08km / m / 11KT)

1Maks RodmanPD Ajdovščina 50:09+00:00
2Gregor KuncOK Tivoli 58:12+08:03
3Peter SmrekarOK Tivoli 85:16+35:07
Tjaž GantarOK Azimut DNF+ --:--

M18 (6.78km / m / 9KT)

1Dominik KirinVihor 51:24+00:00
2Matic BlažOK Komenda 56:13+04:49
3Mark BogatajOK Azimut 56:42+05:18
4Žan RavnikarOK Komenda 58:25+07:01
5Andraž De LuisaOK Azimut 62:02+10:38
6Jan ŠalamunOK Polaris 69:25+18:01
7Gašper PetrovičOK Polaris 69:53+18:29
8Simon StanonikOK Azimut 73:41+22:17
9Matej ŠkarabotOK Polaris 75:32+24:08
10Matic MočnikOK Azimut 79:12+27:48
11Aljoša PogačarOK Komenda 89:51+38:27

M21A (7.59km / m / 13KT)

1Leon KropivšekMOK 73:57+00:00
2Boris ErženŠOK 96:52+22:55
3Valentin ErženOK Azimut 102:08+28:11
4Nejc MočnikOK Azimut 130:27+56:30

M21B (4.56km / m / 7KT)

1Gregor ZupanOK Komenda 43:38+00:00
2Borut SeljakOK Komenda 61:59+18:21
3Matej VidičOK Azimut 68:34+24:56
4Luka PlavčakŠOK 73:08+29:30
Sandi LovrečičOKPT MP+ --:--

M21E (13.02km / m / 16KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 89:54+00:00
2Matjaž ŠtanfelRIS 93:25+03:31
3Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 97:40+07:46
4Andraz HribarOK Brežice 101:36+11:42
5Peter TušarOK Azimut 102:34+12:40
6Jaka PiltaverOK Brežice 104:48+14:54
7Jan DovčOK Tivoli 105:10+15:16
8Tibor MrakOK Azimut 106:48+16:54
9Jure ZmrzlikarOK Komenda 117:31+27:37
10Rajko KračunOK Polaris 120:34+30:40
11Jošt LapajneOK Azimut 124:59+35:05
12Vid BogovičOK Brežice 139:23+49:29
Matija RazumJAP MP+ --:--
Rok MočnikOK Azimut MP+ --:--
Blaž PetrovičOK Polaris MP+ --:--
Zdenek SlezakLuhačovice DNF+ --:--
Andrej BorštnikOK Tivoli DNF+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNF+ --:--

M35 (7.5km / m / 10KT)

1Janez PretnarKamniški OK 57:02+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 63:27+06:25
3Gregor AnderluhOK Polaris 65:35+08:33
4Matej KostanjevecMOK 68:10+11:08
5Herwig AllwingerMOK 68:22+11:20
6Boris BaumanMOK 70:15+13:13
7Iztok RojcOK Polaris 72:46+15:44
8Bojan JevševarOK Brežice 74:16+17:14
9Klemen KendaOK Azimut 79:53+22:51
10Dušan PetrovičOK Polaris 83:18+26:16
11Matej PistorMOK 84:40+27:38
12Miro ŠalamunOK Polaris 86:28+29:26
13Stanislav KustecMOK 86:43+29:41
14Gerrit Van De RietOLifant 88:55+31:53
15Rok PestotnikOK Polaris 95:28+38:26
16Robert BenkoOK Polaris 149:52+92:50
Janez CimermanOK Azimut DNF+ --:--

M45 (5.62km / m / 8KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 61:14+00:00
2Jožko JazbarOK Azimut 65:22+04:08
3Miha ŠkarabotOK Polaris 65:41+04:27
4Aleš ZupanOK Polaris 66:02+04:48
5Robert KuncOK Tivoli 76:03+14:49
6Dalibor RadovanOK Polaris 78:47+17:33
7Aleš BorštnikOK Tivoli 80:08+18:54
8Aleš ČerinOK Tivoli 81:25+20:11
9Igor BončinaOK Azimut 92:49+31:35
10Marko De LuisaGAJA 99:39+38:25
11Janez ŠumečkiOK Tivoli 103:30+42:16
12Vojko KacinOK Azimut 110:58+49:44
13Dragan KrivičićOKPT 133:26+72:12

M55 (4.91km / m / 8KT)

1Janko LapajneOK Azimut 72:37+00:00
2Roman SladičOKPT 75:09+02:32
3Vlado SedejOK Azimut 76:09+03:32
4Stanko ČuferPD Ajdovščina 78:49+06:12

Odprta/Open (4.76km / m / 8KT)

1Špela StrasserMOK 54:03+00:00
2Tomaž Pust 68:47+14:44

Otroška/Kids (1.52km / m / 5KT)

1Jaka SeljakOK Komenda 19:00+00:00
Nea ErženOK Azimut DNF+ --:--

Začetniška/Beginners (2.51km / m / 7KT)

1Jaka Juršec PitamicMOK 37:44+00:00
2Jani BratožPD Ajdovščina 44:56+07:12
3Petra Stojan 47:57+10:13
4Natalija Kunc RešekOK Tivoli 91:25+53:41

Ž10 (1.52km / m / 5KT)

1Katja BaumanMOK 19:16+00:00
2Tinka FerencOK Tivoli 24:29+05:13
3Mojca KuncOK Tivoli 27:42+08:26
4Luna Pestotnik StresOK Polaris 67:39+48:23

Ž12 (2.51km / m / 7KT)

1Teja TušarOK Azimut 24:21+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 27:55+03:34
3Tina KernOK Komenda 29:03+04:42
4Zala FerencOK Tivoli 33:41+09:20
5Anja ŠkarabotOK Polaris 35:11+10:50
6Zala ŠpenkoOK Komenda 37:07+12:46
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNF+ --:--
Špela KostanjevecMOK MP+ --:--

Ž14 (3.08km / m / 9KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 40:11+00:00
2Ivana MužinaPD Ajdovščina 61:50+21:39
3Deja RazpetOK Azimut 64:01+23:50
Lara ZupanOK Komenda MP+ --:--

Ž16 (5.07km / m / 9KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 59:04+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 65:49+06:45
3Patricija PrimožičOK Komenda 84:31+25:27
4Tjaša De LuisaGAJA 93:38+34:34
5Ana ŠalamunOK Polaris 98:43+39:39
6Andreja PeršičPD Ajdovščina 99:36+40:32

Ž18 (5.07km / m / 9KT)

1Monika RavnikarOK Komenda 56:41+00:00
2Brina FoškiOK Polaris 61:52+05:11
3Lara GantarOK Azimut 73:55+17:14
4Marjeta LipužičOK Komenda 74:16+17:35

Ž21B (3.46km / m / 10KT)

1Tina ZagorcKamniški OK 38:01+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 44:13+06:12
3Romana ZupanOK Komenda 54:39+16:38
4Barbara KmetecKamniški OK 58:12+20:11
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 99:34+61:33

Ž21E (7.49km / m / 11KT)

1Ajda FlaškerOK Komenda 78:18+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 85:46+07:28
3Mariya PerepelytsyaOK Azimut 88:44+10:26
4Urša TomažinOK Azimut 106:53+28:35

Ž35 (4.56km / m / 7KT)

1Anica HribarOK Brežice 52:58+00:00
2Dunja Van De RietOLifant 58:29+05:31
3Mojca FoškiOK Polaris 59:14+06:16
4Ana PlavčakŠOK 61:26+08:28
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 90:37+37:39
6Irma PretnarKamniški OK 99:19+46:21
Lidija HribarKamniški OK MP+ --:--