Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 9 & Bob Rock pokal - srednja

Mariborski orientacijski klub, Črni les pri Lenartu, 10. 10. 2015

D45 (3.8km / 0m / 17KT)

1Karin WalchOLCG 54:34+00:00
2Michaela GröllOLCG 73:45+19:11
3Elisabeth ZeinerOLCG 78:56+24:22
4Sylvia GlatzOLCG 79:44+25:10

D55 (3km / 0m / 14KT)

1Gertraud LeonhardtOCFF 39:10+00:00
2Elisabeth SteinlechnerOCFF 41:41+02:31
3Svatava HenkovaRBK 48:16+09:06
4Maria HartingerLAC 50:16+11:06
5Gerti SchandorOCFF 52:33+13:23

H65 (3km / 0m / 14KT)

1Franz KäferHSV-P 37:05+00:00
2Helmut RennerNaturfreunde Steiermark 100:33+63:28

M12 (2.1km / 0m / 9KT)

1Tihon SalopekRIS 20:25+00:00
2Rok KernOK Komenda 20:40+00:15
3Luka AnderluhOK Polaris 21:45+01:20
4Erik GregorcOK Komenda 24:20+03:55
5Paul ReicherOLCG 25:08+04:43
6Aljaž ČelikOK Azimut 30:04+09:39
7Julijan KavčičOK Azimut 31:08+10:43
8Martin JevševarOK Brežice 32:09+11:44

M14 (2.1km / 0m / 9KT)

1Lukas NovakLAC 15:19+00:00
2Domen KavčičOK Komenda 19:18+03:59
3Rok RojkoMOK 22:02+06:43
4Peter SmrekarOK Tivoli 24:58+09:39

M16 (3km / 0m / 14KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 26:25+00:00

M18/H15-18 (3.8km / 0m / 17KT)

1Leo HolperOCFF 26:13+00:00
2Matic BlažOK Komenda 26:26+00:13
3Martin KrennOCFF 27:00+00:47
4Matej ŠkarabotOK Polaris 28:31+02:18
5Herwig jr. AllwingerLAC 29:01+02:48
6Mark BogatajOK Azimut 29:27+03:14
7Simon StanonikOK Azimut 30:06+03:53
8Matic MočnikOK Azimut 33:15+07:02
9Gašper PetrovičOK Polaris 33:36+07:23
10Žan RavnikarOK Komenda 35:57+09:44
11Andraž De LuisaOK Azimut 38:15+12:02
12Aljoša PogačarOK Komenda 39:02+12:49
13Samuel KremshoferOCFF 41:09+14:56
Maximilian LercheggerLAC DNS+ --:--

M21A (3.8km / 0m / 17KT)

1Aljoša PečarMOK 29:37+00:00
2Goran VodopijaKAP 31:25+01:48
3Vladimir SpasićKAP 38:17+08:40
4Boris ErženŠOK 49:33+19:56
5Nejc MočnikOK Azimut 59:37+30:00

M21B/H19B (3km / 0m / 14KT)

1Daniel EkhlasLAC 23:18+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 27:20+04:02
3Borut SeljakOK Komenda 29:35+06:17
4Matej VidičOK Azimut 32:52+09:34
5Emil KacinOK Azimut 38:50+15:32
6Oleksii NovokshonovOLCG 39:15+15:57
7Tomaž Pust 39:22+16:04
8Janez ZavrlOK Komenda 43:46+20:28
9Boštjan BogatajOK Azimut 45:38+22:20
10Andraz DrescekOK Azimut 47:59+24:41

M21E/H19A (5.4km / 0m / 23KT)

1Davis DislersOzons 29:57+00:00
2Jernej ZormanOK Komenda 32:15+02:18
3Michael SiemmeisterOCFF 32:46+02:49
4Sandro SchachnerSUSO 33:25+03:28
5Christian PfeiferOLCG 34:57+05:00
6Stefan KubelkaLAC 35:45+05:48
7Axel KoppertOLCG 35:47+05:50
8Tibor MrakOK Azimut 40:04+10:07
9Rok MočnikOK Azimut 47:17+17:20
10Aljaž BorštnikOK Tivoli 68:40+38:43
Blaž PetrovičOK Polaris MP+ --:--
Vid BogovičOK Brežice MP+ --:--
Peter TušarOK Azimut MP+ --:--
Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli MP+ --:--

M35 (4.4km / 0m / 17KT)

1Janez PretnarKamniški OK 30:21+00:00
2Gregor AnderluhOK Polaris 33:42+03:21
3Bojan JevševarOK Brežice 34:07+03:46
4Blaž KölnerOK Komenda 34:29+04:08
5Daniel LebarOK Slovenske Konjice 35:25+05:04
6Aleš PoljanšekOK Azimut 36:16+05:55
7Matej PistorMOK 39:49+09:28
8Klemen KendaOK Azimut 40:26+10:05
9Matej KostanjevecMOK 42:07+11:46
10Herfried TrummerOCFF 44:52+14:31
11Franz PrachLAC 48:28+18:07
12Valter FoškiOK Polaris 55:57+25:36
Heimo HartliebLAC MP+ --:--

M45 (3.8km / 0m / 17KT)

1Wilfried RennerOLCG 25:37+00:00
2Alois FuchsHSV Feldbach 29:47+04:10
3Reinhard GroellOLCG 31:22+05:45
4Miha ŠkarabotOK Polaris 32:01+06:24
5Silvij MočnikOK Azimut 32:30+06:53
6Jožko JazbarOK Azimut 32:31+06:54
7Gottfried ScheiklOCFF 32:53+07:16
8Helmut LercheggerLAC 33:47+08:10
9Harald ZeinerOLCG 40:13+14:36
10Aleš ZupanOK Polaris 44:07+18:30
11Vojko KacinOK Azimut 44:42+19:05
12Aleš ČerinOK Tivoli 45:01+19:24
13Aleš BorštnikOK Tivoli 45:18+19:41
14Igor BončinaOK Azimut 48:05+22:28
15Ewald GlatzOLCG 48:34+22:57
16Marko De LuisaGAJA 51:38+26:01
17Janez ŠumečkiOK Tivoli 52:49+27:12
18Christian WalchOLCG 63:32+37:55

M55 (3.8km / 0m / 17KT)

1Herwig ProskeOCFF 31:55+00:00
2Franz HartingerLAC 32:47+00:52
3Hans LuttenbergerHSV Feldbach 34:21+02:26
4Kristian LeonhardtOCFF 38:41+06:46
5Karl ThierHSV Feldbach 44:19+12:24
6Rudolf HudaxOCFF 48:05+16:10
7Ivan BoyadzhievMOK 50:15+18:20
8Roman SladičOKPT 51:15+19:20
9Janko LapajneOK Azimut 52:10+20:15
10Vlado SedejOK Azimut 52:35+20:40
11Milan HenekRBK 58:53+26:58
12Črtomir KnapOK Azimut 64:42+32:47
Wolfgang NeuholdEisenerz DNS+ --:--

MW10 (1.8km / 0m / 8KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 12:33+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 13:44+01:11
3Luka SeljakOK Komenda 14:07+01:34
4Denis GregorcOK Komenda 14:48+02:15
5Otto AllwingerLAC 16:30+03:57
6Teo KostanjevecMOK 32:23+19:50
7Masa VujaklijaMOK 36:51+24:18
8Katja BaumanMOK 39:19+26:46
Michael WendlerFun-O-Graz DNS+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Rekreativna/open (0.0km / 0m / 0KT)

Stefan HartingerLAC +00:00

W12 (2.1km / 0m / 9KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 22:08+00:00
2Teja TušarOK Azimut 24:09+02:01
3Katarina Eva AnderluhOK Polaris 56:06+33:58
4Tina KernOK Komenda 59:50+37:42
Špela KostanjevecMOK MP+ --:--

W14 (2.1km / 0m / 9KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 18:18+00:00
2Anna GröllOLCG 19:31+01:13
3Dora ZeinerOLCG 21:57+03:39
4Anna HoferOLCG 53:29+35:11

W16 (3km / 0m / 14KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 27:02+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 31:47+04:45
3Patricija PrimožičOK Komenda 39:56+12:54
4Tjaša De LuisaGAJA 53:50+26:48

W18/D15-18 (3km / 0m / 14KT)

1Elena ZeinerOLCG 21:27+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 25:11+03:44
3Brina FoškiOK Polaris 27:35+06:08
4Lara GantarOK Azimut 33:38+12:11
5Lisa GlatzOLCG 38:09+16:42

W21B/D19B (3km / 0m / 14KT)

1Martina ZeinerOLCG 30:26+00:00
2Barbara KmetecKamniški OK 31:58+01:32
3Alenka Vuga SeljakOK Komenda 33:58+03:32
4Klara ZeinerOLCG 36:07+05:41
5Romana ZupanOK Komenda 36:48+06:22
6Carmen MarkoOLCG 45:21+14:55
7Marjanca PoljanšekOK Azimut 48:35+18:09
8Viktoria ZachariasLAC 52:34+22:08
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 54:56+24:30
Nina KostanjevecMOK MP+ --:--

W21E/D19A (4.4km / 0m / 17KT)

1Nuša JeramOK Azimut 36:21+00:00
2Mariya PerepelytsyaOK Azimut 38:18+01:57
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 44:01+07:40
4Verena GlatzOLCG 44:03+07:42
5Tajda FoškiOK Polaris 44:50+08:29
6Oleksandra NovokshonovaOLCG 47:36+11:15
7Mojca FoškiOK Polaris 54:23+18:02
8Marijana ŽgelaKAP 74:06+37:45

W35 (3.8km / 0m / 17KT)

1Anica HribarOK Brežice 35:36+00:00
2Eva KailbauerOCFF 35:49+00:13
3Judit AllwingerLAC 41:22+05:46
4Tünde AllwingerLAC 41:57+06:21
5Ana PlavčakŠOK 47:32+11:56
6Marija AnderluhOK Polaris 57:06+21:30
7Irma PretnarKamniški OK 73:36+38:00

Začetniška/Newcomers (1.8km / 0m / 8KT)

1Lara ZupanOK Komenda 16:35+00:00
2Damjana JeršeOK Polaris 18:23+01:48
3Petra StojanMOK 20:17+03:42
4Rok BogatajOK Azimut 20:28+03:53
5Jaka SeljakOK Komenda 23:40+07:05
6Axel RennerOLCG 38:07+21:32