Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OLP - ekstra - sprint

OK "Ris" Delnice, Buzet, Hrvaška, 9. 5. 2015

OPEN (1,3km / m / 15KT)

1Tibor Mrak OK Azimut10:50+00:00
2Rok Močnik OK Azimut11:09+00:19
3Alen Paliska SRK Alba11:21+00:31
4Carlo Giacometti SSD GAJA13:09+02:19
5Mauro Clemente SSD GAJA13:14+02:24
6Klemen Kenda OK Azimut14:37+03:47
7Elvin Jerman OK Ris Delnice16:18+05:28
8Marin Zorko OK Ris Delnice16:19+05:29
9Igor Bončina OK Azimut17:29+06:39
10László Zentai Individuals18:12+07:22
11Béla Kovács Individuals18:46+07:56
12Roman Sladič OK Perkmandeljc Trbovlje19:02+08:12
13Tanja Topolovec Individualno19:20+08:30
14Teo Tutić OK Vihor19:29+08:39
15Chiara Rajgelj SSD GAJA27:18+16:28
16Sandi Lovrečič OK Perkmandeljc Trbovlje28:08+17:18
17Daniel Večenaj Individualno29:16+18:26
18Katja Regvat Individualno29:20+18:30
19Dragan Krivičić OK Perkmandeljc Trbovlje32:58+22:08
20Mia Barović Individaul33:17+22:27
21Anuška Gržinić-Dobrović SRK Alba47:48+36:58
Jasmine Neve Orientacijski klub KomendaMP+ --:--
Patricija Urbanc OK Ris DelniceDNF+ --:--
Ema Tutić OK Ris DelniceDNF+ --:--
Tihon Salopek OK Ris DelniceDNS+ --:--
Tomislav Kaniški OK MaksimirDNS+ --:--
Lara Gantar OK AzimutDNS+ --:--
Sasa Stefanovic SRK AlbaDNS+ --:--
Gianfranco Siega SSD GAJADNS+ --:--
Tihomir Salopek OK Ris DelniceDNS+ --:--
Igor Dorotic OK VihorDNS+ --:--