Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Cerkno Cup - sprint - sprint

Orientacijski klub Komenda, Kamnik, 8. 8. 2015

M14 (1.9km / 15m / 14KT)

1Joergen Deubel NF Wien11:06+00:00
2Jonas Deubel NF Wien11:22+00:16
3Tihon Salopek OK Ris13:21+02:15
4Tilen Zupan OK Komenda13:37+02:31
5Rok Kern OK Komenda14:59+03:53
6Otto Allwinger Mariborski OK15:15+04:09
7Elias Dobnik OLCU Viktring19:01+07:55
8Luka Seljak OK Komenda19:12+08:06
9Brina in Anže Kölner OK Komenda41:37+30:31
Martin Jevševar OK BrežiceMP+ --:--

M21 (3.3km / 30m / 27KT)

1Teodor Yordanov OL-Team Bayern13:58+00:00
2Andraž Hribar OK Brežice14:39+00:41
3Jan Dovč OK Tivoli15:04+01:06
4Pierrick Page COCS15:27+01:29
5Libor Filip SOOB Spartak15:36+01:38
6Bogataj Mark OK Azimut15:38+01:40
7Simon Stanonik OK Azimut15:46+01:48
8Blaž Kölner OK Komenda16:13+02:15
8Gregor Hvala OK Azimut16:13+02:15
10Martin Roudný OK Lokomotiva16:18+02:20
11Cesare Mattiroli Orienteering Como16:34+02:36
12Jošt Lapajne OK Azimut17:05+03:07
13Ralph Körner OL-Team Bayern17:09+03:11
14Robert Orehoci OK Bjelovar17:11+03:13
15Andreas Wibuner FLOT17:12+03:14
16Vacláv Roudný OK Lokomotiva17:20+03:22
17Dušan Petrovič OK Polaris18:03+04:05
18Roberto Larotella Orienteering TS18:29+04:31
19Aljaž Pavšič OK Azimut20:08+06:10
20Tjaž Gantar OK Azimut20:38+06:40
20Matic Močnik OK Azimut20:38+06:40
22Blaž Špiler Individuals/No Club21:41+07:43
23Tibor Nagy MCB24:29+10:31
24Gregor Zupan OK Komenda24:35+10:37
25Matjaz Kavcic OK Komenda25:07+11:09
26Boris Eržen ŠOK30:15+16:17
Alessio Rozzi GAJAMP+ --:--
Bojan Jevševar OK BrežiceMP+ --:--
Nejc Zorman OK KomendaMP+ --:--

M50 (2.6km / 20m / 16KT)

1Václav Roudný OK Lokomotiva15:04+00:00
2Günther Rosenkranz OL Andritz16:31+01:27
3Günther Dobnik OLCU Viktring18:31+03:27
4Wolfgang Germ NF Kühnsdorf19:22+04:18
5Andrej Korelc OK Komenda23:26+08:22
6Günther Prommer TVN St. Veit23:27+08:23
7Gianfranco Siega GAJA23:28+08:24

W14 (1.9km / 15m / 14KT)

1Lucie Francová OK Lokomotiva13:38+00:00
2Tina Kern OK Komenda18:26+04:48
3Lara Zupan OK Komenda21:34+07:56
4Maja Jurca OK Tivoli22:53+09:15
5Lucie Filipová SOOB Spartak28:33+14:55
6Lev in Zarja Žižek OK Azimut30:57+17:19

W21 (2.8km / 20m / 19KT)

1Jasmine Neve OK Komenda14:45+00:00
2Vivian Lindholm OL-Team Bayern15:18+00:33
3Ajda Flašker OK Komenda15:43+00:58
4Polona Jezeršek OK Komenda16:22+01:37
5Blandine Ehrl OL-Team Bayern16:25+01:40
6Agnes Harreither OLC Wienerwald17:41+02:56
7Monika Ravnikar OK Komenda18:00+03:15
8Ivana Filipová SOOB Spartak18:14+03:29
9Tereza Filipová OK Lokomotiva18:23+03:38
10Zala Zavrl OK Komenda19:18+04:33
11Sara Gaion Orienteering TS20:03+05:18
12Anica Hribar OK Brežice20:17+05:32
13Katja Dovč OK Tivoli21:12+06:27
14Nika Ravnikar OK Komenda21:16+06:31
15Ana Pia Pogačar OK Komenda21:25+06:40
16Tünde Allwinger MOK21:27+06:42
17Irena Hacin Kölner OK Komenda21:50+07:05
18Romana Zupan OK Komenda21:51+07:06
19Barbara Kmetec Kamniški OK22:20+07:35
20Irina Pinchuk Individuals/No Club22:33+07:48
21Petra Germ NF Kühnsdorf22:47+08:02
22Mihala Korelc OK Komenda23:05+08:20
23Ana Plavčak ŠOK23:16+08:31
24Anja Humar OK Azimut23:55+09:10
25Saša Žižek OK Azimut24:44+09:59
26Lorenza Pravato GAJA31:13+16:28
Patricija Primožič OK KomendaMP+ --:--
Lara Gantar OK AzimutMP+ --:--
Erica Ceresa Orienteering ComoMP+ --:--

W50 (2.6km / 20m / 16KT)

1Tamara Denysenko Cardinal17:50+00:00
2Dana Julinkova OK Lokomotiva18:42+00:52
3Roudna Eva OK Lokomotiva20:56+03:06
4Ulrike Gabriella Wagner OL Andritz24:59+07:09
5Martha Prommer TVN St. Veit26:40+08:50