Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Odprto prvenstvo MOL v OT za OŠ in SŠ - srednja

Orientacijski klub Polaris, , 11. 9. 2015

Dijaki (3.4km / m / 15KT)

1Tilen BabičGIMNAZIJA ŠENTVID 26:24+00:00
2Gašper PetrovičGIMNAZIJA BEŽIGRAD 26:38+00:14
3Matej ŠkarabotGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 27:49+01:25
4Jan ŠalamunGIMNAZIJA MOSTE 28:06+01:42
5Gal MiklavcGIMNAZIJA ŠIŠKA 29:00+02:36
6Urban ŽnidaršičGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 30:02+03:38
7Domen KavčičŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 30:51+04:27
8Gašper VrankarGIMNAZIJA ŠIŠKA 30:59+04:35
9Gašper JalenŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 35:29+09:05
10Mark KuzmanŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 36:23+09:59
11Luka ŽvokeljGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 36:30+10:06
12Klemen KrsnikŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 37:09+10:45
13Anže KitakSREDNJA VEGOVA ŠOLA 39:54+13:30
14Timotej Čelešnik4. Letnik Erudio 40:28+14:04
15Matija JesenkoGIMNAZIJA ŽELIMLJE 43:06+16:42
16Jernej ZajecGIMNAZIJA ŽELIMLJE 43:34+17:10
17Martin DebeljakŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 43:36+17:12
18Tim TrstenjakGIMNAZIJA ŠIŠKA 43:50+17:26
19Izak GarbasSREDNJA VEGOVA ŠOLA 44:08+17:44
20Rok FavaiGIMNAZIJA LEDINA 44:19+17:55
21Brin SmoleGIMNAZIJA LEDINA 45:21+18:57
22Martin RodeŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 46:09+19:45
23Marko Čučić4. Letnik Erudio 48:23+21:59
24Gašper Kocjan2. Letnik Erudio 49:51+23:27
25Krištof Koležnik2. Letnik Erudio 52:22+25:58
26Jaka Rajšter2. Letnik Erudio 53:01+26:37
27Klemen VilharGIMNAZIJA ŠIŠKA 54:56+28:32
28Gašper Sedej2. Letnik Erudio 57:11+30:47
29Boris Lieber2. Letnik Erudio 60:20+33:56
30Timotej Božič2. Letnik Erudio 61:13+34:49
31Nikolaj Andrejević2. Letnik Erudio 61:28+35:04
32Kristjan Kavčič3. Letnik Erudio 65:15+38:51
33Blaž Bobnar3. Letnik Erudio 66:02+39:38
34Tilen Milakovič3. Letnik Erudio 68:12+41:48
35Nejc Sterle4. Letnik Erudio 69:46+43:22
36Jacques Kolenc3. Letnik Erudio 70:01+43:37
37Jernej GrljŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 72:48+46:24
38Tibor Strojko3. Letnik Erudio 73:07+46:43
39Martin KlančarŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 73:57+47:33
40Tilen Brecl3. Letnik Erudio 74:04+47:40
41Klemen KvartuhGIMNAZIJA ŠIŠKA 75:16+48:52
42Nejc Škufca2. Letnik Erudio 76:20+49:56
43Miha Presker3. Letnik Erudio 76:50+50:26
44Domen Kalčič2. Letnik Erudio 77:37+51:13
45Martin Štirn2. Letnik Erudio 79:05+52:41
46Gregor PokljukarŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 81:01+54:37
46Egidij Koritnik3. Letnik Erudio 81:01+54:37
48Andraž Žiga Tavčar3. Letnik Erudio 83:47+57:23
49David Kralj2. Letnik Erudio 84:55+58:31
50Gašper Hrenko - Hrovatin3. Letnik Erudio 96:13+69:49
Erik Kralj3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Ivan Plavšić3. Letnik Erudio MP+ --:--
Timothy Jarec4. Letnik Erudio MP+ --:--
Damian Sterchi4. Letnik Erudio MP+ --:--
David LebarSREDNJA VEGOVA ŠOLA MP+ --:--
Peter BerkopecŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
Sebastian Šuput4. Letnik Erudio DNF+ --:--
Marko Grčar 4. Letnik Erudio MP+ --:--
Lenart Bartol4. Letnik Erudio MP+ --:--
Peter Kalan4. Letnik Erudio MP+ --:--
Domen Novak4. Letnik Erudio MP+ --:--
Aljoša Kiler4. Letnik Erudio MP+ --:--
Alec Kovše3. Letnik Erudio MP+ --:--
Matia Caprirolo Zadravec2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Pavel Cizelj2. Letnik Erudio MP+ --:--
Emil Žgajnar1. Letnik Erudio MP+ --:--
Lukas Caprirolo Zadravec2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Črt Jevšnik2. Letnik Erudio MP+ --:--
Enej Kovačič2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Aleksander Gomilšek2. Letnik Erudio MP+ --:--
Domen Gros2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Vid Prostran1. Letnik Erudio MP+ --:--
Jaka Klančnik1. Letnik Erudio DNF+ --:--
Matej KavčnikGIMNAZIJA ŽELIMLJE DNF+ --:--
Jan Biček1. Letnik Erudio MP+ --:--
Anže Hosta1. Letnik Erudio DNF+ --:--
Svit Pavšič1. Letnik Erudio MP+ --:--
Jan Podlesnik Robek1. Letnik Erudio MP+ --:--
Jan Lekić1. Letnik Erudio MP+ --:--
Aleks Maksimović1. Letnik Erudio DNF+ --:--
Luka PrimožičŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE DNF+ --:--
Domen VidicGIMNAZIJA MOSTE MP+ --:--
Rok Belingar3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Aljoša ReboljGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Tom LegenŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE DNF+ --:--
Domen CimpermanŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE DNF+ --:--
Luka Martinec2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Vid Kreslin2. Letnik Erudio MP+ --:--
Sergej Kratochwill2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Matevž Pibernik2. Letnik Erudio MP+ --:--
Bor Grošelj SimičGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA DNF+ --:--
Luka Sotlar2. Letnik Erudio DNF+ --:--

Dijakinje (2.83km / m / 14KT)

1Polona JezeršekŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 24:14+00:00
2Brina FoškiGIMNAZIJA JOŽETA PLEČNIKA 26:17+02:03
3Tinkara KreftGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 27:26+03:12
4Ana ŠalamunGIMNAZIJA LEDINA 29:00+04:46
5Julija FerencGIMNAZIJA LEDINA 29:53+05:39
6Tinkara ToplakŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 30:50+06:36
7Andreja MeršeŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 30:52+06:38
8Patricija PrimožičGIMNAZIJA MOSTE 31:19+07:05
9Jerca TrčekGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 31:56+07:42
10Mihala KorelcGIMNAZIJA LEDINA 32:06+07:52
11Eva BrvarGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 33:53+09:39
12Urša PrimožičGIMNAZIJA VIČ, LJUBLJANA 34:01+09:47
13Katarina KušarŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 34:08+09:54
14Nika Meško3. Letnik Erudio 41:44+17:30
15Lucija Lučka Marn3. Letnik Erudio 43:01+18:47
16Tisa Kuret4. Letnik Erudio 44:37+20:23
17Ajda Samec4. Letnik Erudio 50:40+26:26
18Nina Jagodic4. Letnik Erudio 53:20+29:06
19Tara Nisha Oman4. Letnik Erudio 57:50+33:36
20Valeriya Musina3. Letnik Erudio 64:03+39:49
21Zala Bergoč3. Letnik Erudio 67:28+43:14
22Karolina Jelenc3. Letnik Erudio 70:44+46:30
23Nastja Slivniker3. Letnik Erudio 73:01+48:47
24Maja Stražar3. Letnik Erudio 80:57+56:43
25Dženeta BehrićGIMNAZIJA ŠIŠKA 91:58+67:44
26Valerija Gaser3. Letnik Erudio 94:38+70:24
Vida Kovač3. Letnik Erudio MP+ --:--
Maša Krajšek3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Zala Urbanija1. Letnik Erudio MP+ --:--
Lina Kolbl-Seme3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Nina Bolhar1. Letnik Erudio MP+ --:--
Tara Miler1. Letnik Erudio DNF+ --:--
Neža Krulc1. Letnik Erudio DNF+ --:--
Biba Milavec3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Tia Ropret 1. Letnik Erudio MP+ --:--
Laura SmoleGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Tara Vuković2. Letnik Erudio MP+ --:--
Nika Strmole2. Letnik Erudio MP+ --:--
Sanela ŠabićGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Neža MolkGIMNAZIJA LEDINA DNF+ --:--
Nina Šegula2. Letnik Erudio MP+ --:--
Špela KrušičGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
Nika Glavnik3. Letnik Erudio MP+ --:--
Tia Krašovec 2. Letnik Erudio DNF+ --:--
Maša Pogačnik4. Letnik Erudio MP+ --:--
Pia Pristov4. Letnik Erudio MP+ --:--
Jerca Zagorc4. Letnik Erudio MP+ --:--
Nina Markelj4. Letnik Erudio DNF+ --:--
Berenice Schwarz4. Letnik Erudio MP+ --:--
Rebecca Bobnar4. Letnik Erudio DNF+ --:--
Patricija Smolnikar3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Mila Taškovska3. Letnik Erudio DNF+ --:--
Nina Potočnik3. Letnik Erudio MP+ --:--
Urša PavšekGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
Kristina Zarić4. Letnik Erudio DNF+ --:--

Učenci (2.63km / m / 11KT)

1Domen Kočevar8.C Valentin Vodnik 15:56+00:00
2Jaka GradOŠ Kašelj 19:41+03:45
3Nejc Sajovic8.C Valentin Vodnik 20:15+04:19
4Gašper Kraševec7.C Valentin Vodnik 20:42+04:46
5Maks Čuka8.B Valentin Vodnik 21:33+05:37
6Lan Šonc7.C Valentin Vodnik 23:06+07:10
7Filip IgnijićOŠ Franc Rozman Stane 9.R 23:08+07:12
8Peter SmrekarOŠ Kašelj 23:17+07:21
9Nik GregoričOŠ Dobravlje 8.R 23:20+07:24
10Matevž KuncOŠ Kašelj 23:52+07:56
11Nikola Vračević8.B Valentin Vodnik 25:28+09:32
12Lovro Podržaj8.B Valentin Vodnik 25:36+09:40
13Rok HernecOŠ Kašelj 26:13+10:17
14Gašper ZgonecOŠ Kašelj 26:14+10:18
15Uroš Živković OŠ Franc Rozman Stane 9.R 26:19+10:23
16Filip GradOŠ Kašelj 26:53+10:57
17Amadej Sinko Taufer8.B Valentin Vodnik 26:54+10:58
18Filip KušarOŠ Trnovo 8.R 27:05+11:09
19Tilen ŽvanutOŠ Dobravlje 8.R 27:23+11:27
20Maj Jurij MiklavecOŠ Kašelj 28:17+12:21
21Dino Lulić8.B Valentin Vodnik 29:29+13:33
22Gašper Štih8.B Valentin Vodnik 29:51+13:55
23Urban KrkočOŠ Dobravlje 8.R 30:00+14:04
24Svit Goričanec8.B Valentin Vodnik 30:29+14:33
25Domen Gvozdanović8.C Valentin Vodnik 31:32+15:36
26Tim Križaj8.C Valentin Vodnik 31:51+15:55
27Maks Rozman8.C Valentin Vodnik 31:54+15:58
28Sven Godler Majerle8.B Valentin Vodnik 32:42+16:46
29Teo Košič8.B Valentin Vodnik 33:15+17:19
30Timon Huč7.C Valentin Vodnik 35:13+19:17
31Klemen ŠkofOŠ Franc Rozman Stane 8.R 35:44+19:48
32Matej Boštjančič8.C Valentin Vodnik 36:06+20:10
33Domen Rogina Kozel7.C Valentin Vodnik 36:52+20:56
34Maj Kimovec8.C Valentin Vodnik 39:51+23:55
35Admir Fanaj8.C Valentin Vodnik 40:43+24:47
36Aldis Abduloski8.C Valentin Vodnik 41:30+25:34
37Vagif  Osmanov OŠ Franc Rozman Stane 8.R 41:33+25:37
38Jan Slapar8.B Valentin Vodnik 42:44+26:48
39Matija MaitiOŠ Dobravlje 9.R 42:58+27:02
40Tim Klemar8.B Valentin Vodnik 46:08+30:12
41Urban Rančnik7.C Valentin Vodnik 47:16+31:20
42David Jorgić8.B Valentin Vodnik 48:00+32:04
43Gal Fonda7.C Valentin Vodnik 50:45+34:49
44Erazem Pistotnik7.C Valentin Vodnik 53:14+37:18
45Žiga Maj Mali7.C Valentin Vodnik 59:26+43:30
Ibrahim Alibabić8.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Simon Sever8.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Jan MarcOŠ Dobravlje 9.R DNF+ --:--
Nejc Grošelj8.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Edis Bosnić8.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Jan Berden8.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Jan Aleksandar Dimitrievski8.B Valentin Vodnik MP+ --:--
Matjaž KavčičOŠ Komenda DNF+ --:--
Aljaž Križan7.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Lev Furlan Nosan7.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Svit Pestotnik StresOŠ Trnovo 7.R DNF+ --:--
Anže  Hočevar OŠ Franc Rozman Stane 9.R MP+ --:--

Učenke (2.28km / m / 9KT)

1Andreja PeršičOŠ Dobravlje 9.R 19:05+00:00
2Lana Kešelj8.C Valentin Vodnik 19:24+00:19
3Ivana MužinaOŠ Dobravlje 9.R 21:29+02:24
4Lucija Ulčakar8.B Valentin Vodnik 22:30+03:25
5Zala FerencOŠ Kašelj 24:37+05:32
6Lara Srakar7.C Valentin Vodnik 33:31+14:26
7Taja Gorjanc8.C Valentin Vodnik 34:30+15:25
8Tara Katarina Milič8.C Valentin Vodnik 38:06+19:01
9Tisa Brina Zver8.B Valentin Vodnik 40:02+20:57
10Naia Tali Tratnik7.C Valentin Vodnik 40:12+21:07
11Luna Mlekuž8.B Valentin Vodnik 40:42+21:37
12Maja Gregorič7.C Valentin Vodnik 45:26+26:21
13Lucija Antonič Jureša8.B Valentin Vodnik 46:37+27:32
14Karin Košnik8.C Valentin Vodnik 51:36+32:31
15Gaia Petrak7.C Valentin Vodnik 53:39+34:34
16Zala Črešnar7.C Valentin Vodnik 53:46+34:41
17Špela Cvelbar7.C Valentin Vodnik 53:55+34:50
18Nia Crljenko Cimperšek8.C Valentin Vodnik 55:47+36:42
19Nika Novak7.C Valentin Vodnik 59:37+40:32
20Tia Vilar8.B Valentin Vodnik 60:42+41:37
21Liza Jovanovič8.C Valentin Vodnik 63:45+44:40
22Ana Volenik8.B Valentin Vodnik 65:04+45:59
23Ema Krebs7.C Valentin Vodnik 65:15+46:10
24Timeja Čulk8.C Valentin Vodnik 68:22+49:17
25Ula Rupar Raner7.C Valentin Vodnik 70:13+51:08
26Katja ZgonecOŠ Kašelj 72:25+53:20
27Pia IlovarOŠ Kašelj 73:41+54:36
28Gaia Klara Mihalinec7.C Valentin Vodnik 74:45+55:40
29Špela Mavrič8.B Valentin Vodnik 78:44+59:39
Kristina Mestek7.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Tijana Krebs7.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Naja Krajnčič7.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Nur Stojnšek7.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Ela Tramte Kastelic7.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Tinkara Vidovič7.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Manja Modic8.B Valentin Vodnik DNF+ --:--
Anna Alessia Kuštrin Turčinovič8.B Valentin Vodnik DNF+ --:--
Ada Simič8.B Valentin Vodnik DNF+ --:--
Jutra Zorc8.B Valentin Vodnik MP+ --:--
Jelena Zogović8.B Valentin Vodnik DNF+ --:--
Katarina Božič8.B Valentin Vodnik DNF+ --:--
Katja Kržič8.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Sofija Ivandič8.C Valentin Vodnik DNF+ --:--
Živa Perušek8.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Lana Zibelnik Mesarič8.C Valentin Vodnik MP+ --:--
Elisa Turnes Jezeršek8.C Valentin Vodnik MP+ --:--