Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

Orientacijski klub Azimut, , 8. 10. 2015

Dijaki D (3.91km / m / 17KT)

1Mark BOGATAJGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 29:11+00:00
2Matic BLAŽGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 31:23+02:12
3Žan RAVNIKARGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 32:02+02:51
4Nace VEGELJGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 39:34+10:23
5Tjaž GANTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 39:48+10:37
6Matic ERZNOŽNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 42:29+13:18
7Matej ŠKARABOTGIMNAZIJA VIČ 42:50+13:39
8Gašper PETROVIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 42:51+13:40
9Aljoša POGAČARGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 44:05+14:54
10Žiga TALJATGIMNAZIJA TOLMIN 44:34+15:23
11Matic DERMOTAGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 47:44+18:33
12Maks RODMANŠKOFIJSKA VIPAVA 50:38+21:27
13Aljoša REBOLJGIMNAZIJA ŠIŠKA 50:48+21:37
14Aljaž MENEGATTIGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 51:09+21:58
15Gašper ČOPIGIMNAZIJA TOLMIN 53:06+23:55
16Jernej GRLJŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 53:43+24:32
17Matic SOBANTŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA 56:11+27:00
18Erazem StoničGIMNAZIJA VIČ 56:24+27:13
19Žan CIMPERMANGIMNAZIJA VIČ 57:28+28:17
20Gal MIKLAVCGIMNAZIJA ŠIŠKA 68:24+39:13
21Ambrož RUPNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 70:03+40:52
22Lovro SIRCGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 72:12+43:01
23Martin KLANČARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 73:55+44:44
24Jan URŠIČGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 74:14+45:03
25Gašper JALENŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 74:29+45:18
26Amadej MILOSTBIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO 78:01+48:50
27Jan VASILJEVIĆGIMNAZIJA TOLMIN 83:45+54:34
28Andraž MENEGATTIGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 96:22+67:11
Peter BERKOPECŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA DNF+ --:--
Jan ŠALAMUNGIMNAZIJA MOSTE, Ljubljana MP+ --:--
Martin DEBELJAKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA DNF+ --:--
Žiga VEHOVECGIMNAZIJA VIČ MP+ --:--
Martin RODEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
Domen KAVČIČŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA DNF+ --:--
Filip BAUMGARTNERGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Blaž ZUPANČIČŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA DNF+ --:--
Mark KUZMANŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
Bor ŽNIDARŠIČGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Luka TRONTELJGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Domen DAVIDOVIČGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--

Dijaki E (4.33km / m / 17KT)

1Simon STANONIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 28:42+00:00
2Aljaž PAVŠIČGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 30:42+02:00
3Matej JURCAŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 36:39+07:57
4Matic MOČNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 38:36+09:54
5Enej NOVAKGIMNAZIJA ŠIŠKA 38:55+10:13
6Martin ŠPENDLGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 41:01+12:19
7Maj HROVATGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 45:00+16:18
8Urban ŽNIDARŠIČGIMNAZIJA VIČ 45:04+16:22
9Lucijan ČERNESREDNJA LESARSKA ŠOLA LJUBLJANA 59:48+31:06
10Jan Martin DOBREŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 62:24+33:42
Tilen BABIČGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Jurij STREHARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA DNF+ --:--

Dijakinje D (3.06km / m / 10KT)

1Anja HUMARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 28:11+00:00
2Brina FOŠKIGIMNAZIJA JOŽETA PLEČNIKA 29:32+01:21
3Lara GANTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 30:56+02:45
4Polona JEZERŠEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 31:23+03:12
5Monika RAVNIKARGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 32:00+03:49
6Klara JAMŠEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 33:26+05:15
7Tinkara KREFTGIMNAZIJA VIČ 37:10+08:59
8Ana ŠALAMUNGIMNAZIJA LEDINA 37:35+09:24
9Patricija PRIMOŽIČGIMNAZIJA MOSTE, Ljubljana 37:42+09:31
10Mihala KORELCGIMNAZIJA LEDINA 38:15+10:04
11Nika POLJANŠEKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 38:52+10:41
12Julija FERENCGIMNAZIJA LEDINA 39:51+11:40
13Katarina KUŠARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 43:43+15:32
14Pia DobravecGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 45:20+17:09
15Julija SOVDATGIMNAZIJA TOLMIN 49:29+21:18
16Nuša GERBECGIMNAZIJA TOLMIN 50:22+22:11
17Tina BENČIKGIMNAZIJA TOLMIN 52:04+23:53
18Daša HAREJGIMNAZIJA NOVA GORICA 54:35+26:24
19Mija ŠULINGIMNAZIJA TOLMIN 57:23+29:12
20Ota ČERNEBIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO 59:43+31:32
Lucija ŠUŠTERŠIČGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Tinkara TOPLAKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
Kristina URŠIČGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Kaja ŠKERELJGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Zarja DREMELGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--
Klara ROZMANGIMNAZIJA ŠENTVID LJUBLJANA DNF+ --:--

Dijakinje E (3.21km / m / 15KT)

1Klara DIMŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 43:20+00:00
2Katjuša POLJANŠEKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 46:29+03:09
3Andreja MERŠEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 60:01+16:41
4Urša PRIMOŽIČGIMNAZIJA VIČ 60:10+16:50
5Tajda RODEBIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO 75:33+32:13
Melita KROPIVNIKBIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO MP+ --:--

Invalidi F (0.99km / m / 5KT)

1Mojca MARCCIRIUS VIPAVA 37:27+00:00
2Aleks SLOKARCIRIUS VIPAVA 37:49+00:22
3Andrej KORENCIRIUS VIPAVA 41:17+03:50
4Žan ŽIVICCIRIUS VIPAVA 44:33+07:06
5Katarina ŠTEMBERGERCIRIUS VIPAVA 44:46+07:19

Učenci A (0.99km / m / 5KT)

1Luka SELJAKOŠ CERKLJE NA GORENJSKEM 07:56+00:00
2Gašper ZGONECOŠ KAŠELJ 08:03+00:07
3Denis GREGORCOŠ KOMENDA MOSTE 08:27+00:31
4Tilen ZUPANOŠ KOMENDA MOSTE 08:53+00:57
5Nejc TURKOŠ KOMENDA MOSTE 09:01+01:05
6Valentin KAVČIČOŠ IDRIJA 13:00+05:04
7Andrej HRIBLJANOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 14:28+06:32
8Blaž ŠORLI CKOŠ TOLMIN 15:28+07:32
9Nace HUMAROŠ VODICE 15:49+07:53
10Matic RAJTEROŠ TABOR 1 16:37+08:41
11Žan OBRANOŠ SVETI TOMAŽ 18:13+10:17
12Črt VUKOVIČOŠ TABOR 1 19:41+11:45
13Mihael JOBOŠ SVETI TOMAŽ 25:14+17:18
14An PRIMOŽIČOŠ CERKNO 26:09+18:13
15Peter PLEVELOŠ VODICE 26:57+19:01
16Tadej BANKOOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 28:27+20:31
17Matic ZUPANOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 30:47+22:51
18Blaž ŠORLI BDOŠ TOLMIN 40:46+32:50
19Samo VALANDOŠ TABOR 1 50:37+42:41
Erik CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Anej HRENOŠ TABOR 1 MP+ --:--
Tine PAGONOŠ TOLMIN MP+ --:--
Kevin HVALAOŠ TOLMIN MP+ --:--

Učenci B (2.2km / m / 10KT)

1Erik GREGORCOŠ KOMENDA MOSTE 17:11+00:00
2Urban KRKOČOŠ DOBRAVLJE 20:02+02:51
3Domen PETROVIČOŠ ŠTURJE, Ajdovščina 20:52+03:41
4Svit PESTOTNIK STRESOŠ TRNOVO 21:07+03:56
5Luka ANDERLUHOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 21:18+04:07
6Matevž KUNCOŠ KAŠELJ 22:00+04:49
7Aljaž ČELIKOŠ CERKNO 22:01+04:50
8Rok KERNOŠ KOMENDA MOSTE 23:23+06:12
9Julijan KAVČIČOŠ IDRIJA 23:52+06:41
10Nik GREGORIČOŠ DOBRAVLJE 24:03+06:52
11Jurij STRAŽEOŠ VODICE 25:20+08:09
12Rok PISTOTNIKOŠ SOSTRO 25:33+08:22
13Nejc DOMNIKOŠ CERKNO 26:42+09:31
14Rok HERNECOŠ KAŠELJ 27:18+10:07
15Žan VERBIČOŠ VODICE 27:21+10:10
16Jan WAHLOŠ IDRIJA 28:28+11:17
17Filip GRADOŠ KAŠELJ 30:01+12:50
18Mel REHELOŠ TABOR 1 31:09+13:58
19Manuel ALBERTO MONTESOŠ DOBRAVLJE 31:19+14:08
20Maj Jurij NMIKLAVECOŠ KAŠELJ 31:30+14:19
21Grega PLAJNŠEKOŠ DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 33:08+15:57
22Matija MAITIOŠ DOBRAVLJE 33:36+16:25
23Matevž MANFREDAOŠ DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 35:29+18:18
24Aleks PAHOROŠ DOBRAVLJE 35:34+18:23
25Žiga ŠORLIOŠ TOLMIN 37:22+20:11
26Matija FLORJANOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 37:37+20:26
27Miha KASTELICOŠ VODICE 39:01+21:50
28Julijan ZAKONJŠEKOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 41:10+23:59
29Tilen ŽVANUTOŠ DOBRAVLJE 41:44+24:33
30Tomi GOLOBOŠ SVETI TOMAŽ 42:33+25:22
31Žan PIRIHOŠ DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 43:31+26:20
32Domen ŽURBIOŠ KOMENDA MOSTE 44:56+27:45
33Enej MAJDIČOŠ KOMENDA MOSTE 45:21+28:10
34Benjamin HABIČOŠ SOSTRO 46:25+29:14
35Martin NOVAKOŠ VODICE 51:58+34:47
36Lin GOMBAČOŠ SOSTRO 54:08+36:57
37Nejc PEVECOŠ SVETI TOMAŽ 57:14+40:03
38Janoš KRKOČOŠ DOBRAVLJE 59:04+41:53
39Jani BRATOŽOŠ DOBRAVLJE 60:31+43:20
40Aljaž PLOHLOŠ SVETI TOMAŽ 63:20+46:09
41Urban BOŽNAROŠ POLJANE 74:35+57:24
42Jernej KOVAČIČOŠ ŠKOFLJICA 76:02+58:51
43Jaka ZUPANCOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 76:16+59:05
44David ČERNOGAOŠ TABOR 1 112:35+95:24
Andraž SAMECOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Jacob Joseph TRATNIKOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA MP+ --:--
Maj JUVANOŠ ŠKOFLJICA MP+ --:--
Anej MOČNIKOŠ CERKNO DNF+ --:--
Anej OZEBEKOŠ CERKNO MP+ --:--
Matevž DEMŠAROŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA MP+ --:--
Tomaž RAJTEROŠ TABOR 1 MP+ --:--
Matic Rok SAMEJAOŠ TABOR 1 DNF+ --:--
David PETRENAOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Tit KATARIĆOŠ CERKNO DNF+ --:--
Jan LOVROOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Žiga VLAŠIČOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--

Učenci C (2.65km / m / 13KT)

1Matjaž KAVČIČOŠ KOMENDA MOSTE 23:15+00:00
2Aljaž LUZNAROŠ POLJANE 23:47+00:32
3Jan MARCOŠ DOBRAVLJE 25:30+02:15
4Anže PODREKAROŠ POLJANE 26:12+02:57
5Nino NOVAKOŠ VODICE 27:41+04:26
6Aleš SERŽENTAOŠ IDRIJA 28:20+05:05
7Peter SMREKAROŠ KAŠELJ 28:28+05:13
8Urban DERLINKOŠ POLJANE 28:57+05:42
9Rok ROJKOOŠ TABOR 1 31:08+07:53
10Filip PETROVIČOŠ ŠTURJE, Ajdovščina 33:23+10:08
11Ajdin KAZIČOŠ IDRIJA 34:10+10:55
12Matija STRAŽEOŠ VODICE 34:13+10:58
13Jan STANONIKOŠ POLJANE 35:24+12:09
14Domen LAHOŠ SVETI TOMAŽ 36:12+12:57
15Andrej MERŠEOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 36:41+13:26
16Miha VERDONIKOŠ TABOR 1 39:50+16:35
17David ŠTOROŠ DOBRAVLJE 39:56+16:41
18Miha GYERGYEKOŠ VODICE 41:17+18:02
19Jakob KOTAROŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 41:55+18:40
20Matic DEBELJAKOŠ CERKNO 43:32+20:17
21Alen NIDORFEROŠ SVETI TOMAŽ 45:00+21:45
22Jaka FARTEKOŠ KOMENDA MOSTE 46:10+22:55
23Luka ŠTRUKELJOŠ ŠKOFLJICA 47:20+24:05
24Marcel STRŽINAROŠ POLJANE 48:16+25:01
25Luka VIHEROŠ SVETI TOMAŽ 49:02+25:47
26Blaž ZAVODNIKOŠ SOSTRO 49:15+26:00
27Vid MAVRIČOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 49:26+26:11
28Domen KAVČIČOŠ KOMENDA MOSTE 49:54+26:39
29Benjamin ADORNOOŠ TABOR 1 51:52+28:37
30Luka GABEROŠ MEDVODE 52:50+29:35
31Blaž EMERŠIČOŠ SVETI TOMAŽ 56:15+33:00
32Tim RANTOŠ MEDVODE 57:21+34:06
33Rene VAGNEROŠ TABOR 1 59:25+36:10
34Urh JAMŠEKOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 59:45+36:30
35Tanej DELAKORDAOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 60:38+37:23
36Filip KUŠAROŠ TRNOVO 61:07+37:52
37Žan REPOŠ SVETI TOMAŽ 62:10+38:55
38Taras ČUČULOVIČOŠ SOSTRO 62:30+39:15
39Alen ŠPIKOŠ CERKNO 71:46+48:31
40Urban HAJNŠEKOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 74:57+51:42
41Žiga COKANOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 78:19+55:04
Jože PESTOTNIKOŠ SOSTRO MP+ --:--
Nejc MLAKAROŠ CERKNO DNF+ --:--
Jure ŽIBERTOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA MP+ --:--
Tej KRALJOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Gaj PIRIHOŠ CERKNO MP+ --:--
Urban NOVAKOŠ SOSTRO MP+ --:--
Jan OBRANOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Uroš ŠTUHECOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Jaka GRADOŠ KAŠELJ MP+ --:--
Simon JAKOFČIČ SMREKAROŠ VODICE MP+ --:--

Učenke A (0.99km / m / 5KT)

1Tinka FERENCOŠ POLJE 09:24+00:00
2Ana Lenka PLAZOVNIKOŠ TABOR 1 14:24+05:00
3Luna PESTOTNIK STRESOŠ TRNOVO 16:39+07:15
4Živa JANČAR BAUMANOŠ SOSTRO 18:13+08:49
5Maša VUJAKLIJAOŠ TABOR 1 18:40+09:16
6Lea KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 25:11+15:47
7Amadeja KRAJNCOŠ SVETI TOMAŽ 25:36+16:12
8Minea LIPOVŠEKOŠ SVETI TOMAŽ 28:33+19:09
9Lana KAMPUŠOŠ TABOR 1 28:58+19:34
10Ema ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 40:58+31:34
11Špela RAKUNOŠ VODICE 42:39+33:15
12Živa ŠLENCOŠ MEDVODE 83:22+73:58
13Lana VAJDIČOŠ TABOR 1 94:39+85:15

Učenke B (1.85km / m / 7KT)

1Katja BABIČOŠ VODICE 14:20+00:00
2Teja TUŠAROŠ CERKNO 15:04+00:44
3Tina KERNOŠ KOMENDA MOSTE 15:22+01:02
4Nika RAVNIKAROŠ KOMENDA MOSTE 16:24+02:04
5Ana MURŠIČOŠ TABOR 1 18:06+03:46
6Zala ŠPENKOOŠ MEDVODE 19:22+05:02
7Larisa HADALINOŠ CERKNO 20:17+05:57
8Jedrt ŠINKOVECOŠ POLJANE 21:35+07:15
9Manja LEBANOŠ IDRIJA 21:49+07:29
10Anja ŠKARABOTOŠ LOG DRAGOMER 21:52+07:32
11Zala FERENCOŠ POLJE 22:46+08:26
12Neža ŠTREMFELJOŠ CERKNO 22:48+08:28
13Eva ŠLENCOŠ MEDVODE 22:56+08:36
14Špela DREŠAROŠ VODICE 23:49+09:29
15Nika ŠMIDOŠ SVETI TOMAŽ 28:04+13:44
15Sara BRUMENOŠ SVETI TOMAŽ 28:04+13:44
17Gea ŠTEPECOŠ SOSTRO 29:29+15:09
18Zala ZABUKOVECOŠ DOBRAVLJE 30:53+16:33
19Demetra JAMŠEKOŠ VODICE 31:01+16:41
20Tamara JAKOPOVIČOŠ TABOR 1 31:07+16:47
21Katarina ANDERLUHOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 31:11+16:51
22Eva ŠKULJOŠ MEDVODE 31:56+17:36
23Naja LASIČOŠ ŠKOFLJICA 32:19+17:59
24Katja ŠTRAVSOŠ POLJANE 34:41+20:21
25Brina POROPATOŠ TABOR 1 35:27+21:07
26Pia ILOVAROŠ KAŠELJ 36:25+22:05
27Manca GLIHAOŠ ŠKOFLJICA 38:19+23:59
28Zarja KMETIČOŠ OSKARJA KOVAČIČA 38:54+24:34
29Katja ZGONECOŠ KAŠELJ 40:12+25:52
30Tia BALASOŠ VODICE 40:13+25:53
31Tajda RAZPETOŠ CERKNO 43:17+28:57
32Pia PURKARTOŠ LOG DRAGOMER 43:51+29:31
33Lucija NOVAKOŠ SOSTRO 46:00+31:40
34Ajna MARINIČOŠ POLJE 58:27+44:07
35Maja ŠKULJOŠ MEDVODE 58:38+44:18
36Tia TERZE KNIFICOŠ MEDVODE 68:07+53:47
Sara LIPOVACOŠ POLJE MP+ --:--
Maja LAHOŠ KOMENDA MOSTE DNF+ --:--
Sara RUPNIKOŠ CERKNO MP+ --:--
Hana BREČKOOŠ TABOR 1 MP+ --:--
Ksenja ZRNKOOŠ TABOR 1 MP+ --:--
Anja TRATNJEKOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--

Učenke C (2.25km / m / 9KT)

1Ana Pia POGAČAROŠ KOMENDA MOSTE 17:29+00:00
2Zala ZAVRLOŠ KOMENDA MOSTE 19:37+02:08
3Deja RAZPETOŠ CERKNO 19:54+02:25
4Dora PESTOTNIK STRESOŠ TRNOVO 21:43+04:14
5Andreja PERŠIČOŠ DOBRAVLJE 22:17+04:48
6Eva Alina HOČEVAROŠ SOSTRO 24:34+07:05
7Ivana MUŽINAOŠ DOBRAVLJE 24:49+07:20
8Nina DOMNIKOŠ CERKNO 27:04+09:35
9Sara DURNOŠ DOBRAVLJE 27:23+09:54
10Anja ŠUBICOŠ POLJANE 29:27+11:58
11Urša LAPANJAOŠ CERKNO 29:38+12:09
12Lara BRATINAOŠ DOBRAVLJE 30:31+13:02
13Maja MOČNIKOŠ CERKNO 31:17+13:48
14Kaja LAPANJAOŠ CERKNO 31:25+13:56
15Jerca STANONIKOŠ POLJANE 32:14+14:45
16Lara PODJA VRŠEKOŠ TABOR 1 34:22+16:53
17Ema VERTAČNIKOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 34:23+16:54
18Sara FUČKAOŠ DOBRAVLJE 34:56+17:27
19Sara KAVČIČOŠ DOBRAVLJE 35:09+17:40
20Nika OBRANOŠ SVETI TOMAŽ 35:36+18:07
21Maša PANDŽAOŠ MEDVODE 35:55+18:26
21Sabina PAVRIČOŠ TABOR 1 35:55+18:26
23Karin BAČNIKOŠ MEDVODE 36:58+19:29
24Meta MAJCENOŠ SVETI TOMAŽ 37:07+19:38
25Anja ŠEGULAOŠ TABOR 1 37:23+19:54
26Nika KLEMEČIČOŠ SVETI TOMAŽ 38:32+21:03
27Urška BELŠAKOŠ SVETI TOMAŽ 42:27+24:58
28Kaja BRATINAOŠ DOBRAVLJE 45:01+27:32
29Špela KRIVICOŠ SOSTRO 48:21+30:52
30Lara KADIŠOŠ TABOR 1 48:22+30:53
31Neža HROVATOŠ ŠKOFLJICA 50:25+32:56
Sara KAVČIČOŠ DOBRAVLJE DNF+ --:--
Anja KEBEROŠ SOSTRO DNF+ --:--
Lea DIMITROVSKIOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Blažka ČEMAŽAROŠ CERKNO MP+ --:--
Vita FOSTEROŠ TABOR 1 DNF+ --:--