Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP mešanih štafet - odprte proge - sprint

Orientacijski klub Azimut, , 18. 10. 2015

Open (1.8km / 75m / 18KT)

1Boris BaumanMOK Mariborski OK15:49+00:00
2Tomaž Pust 20:59+05:10
3Klemen Zibelnik 23:02+07:13
4Marko De LuisaGAJA SSD GAJA23:41+07:52
5Irma PretnarKamniški OK Kamniški orientacijski klub33:46+17:57
6Marjana RejecOK Azimut OK Azimut40:13+24:24
7Aleš Habicht 46:42+30:53
8M.cristina D'orlandoFriuli MTB Friuli MTB & Orienteering50:56+35:07
Petra Stojan MP+ --:--
Igor BoncinaOK Azimut OK Azimut+-16:11
Družina Kofol MP+ --:--
Žižek Grof MP+ --:--
Alessandro CirianiFriuli MTB Friuli MTB & OrienteeringMP+ --:--
Matilde CirianiFriuli MTB Friuli MTB & Orienteering+-16:11

Zacetniki (1.3km / 40m / 14KT)

1Špelca Jeram 19:48+00:00
2Luka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda21:54+02:06
3Jan Cokan 25:48+06:00
4Mojca KuncOK Tivoli OK Tivoli27:36+07:48
5Mineja Leban 28:32+08:44
6Lara ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda35:45+15:57
7Katja BaumanMOK Mariborski OK41:51+22:03
8Jaka Seljak 43:37+23:49
Biserka Ledinšek MP+ --:--
Ema GroffOK Azimut OK Azimut+-20:12
Žiga GroffOK Azimut OK Azimut+-20:12