Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šprint SOL 2, nočna, skupinski start - sprint

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 13. 12. 2015

MŽ10 (700.0km / 10m / 7KT)

1An Primožič OK Azimut6:13+00:00
2Rok Bogataj OK Azimut8:44+02:31
3Domen Leban OK Azimut14:47+08:34

M12 (1.2km / 10m / 10KT)

1Tilen Zupan OK Komenda9:15+00:00
2Aljaž Čelik OK Azimut9:45+00:30
3Rok Kern OK Komenda12:34+03:19
4Denis Gregorc OK Komenda14:30+05:15
5Nejc Turk OK Komenda14:43+05:28
6Miklavž Grum OK Komenda47:46+38:31
Andraž Samec PD AjdovščinaMP+ --:--

Ž12 (1.2km / 10m / 10KT)

1Manja Leban OK Azimut14:37+00:00
2Anka Grum OK Komenda16:32+01:55

M16 (2.8km / 30m / 17KT)

1Erik Gregorc OK Komenda19:26+00:00
2Urban Krkoč PD Ajdovščina44:01+24:35
Nejc Domnik OK AzimutMP+ --:--

Ž16 (2.5km / 15m / 15KT)

1Nika Poljanšek OK Azimut13:55+00:00
2Patricija Primožič OK Komenda16:17+02:22
3Deja Razpet OK Azimut17:00+03:05
4Nika Ravnikar OK Komenda17:59+04:04
5Ivana Mužina PD Ajdovščina18:50+04:55
6Ana Pia Pogačar OK Komenda18:59+05:04
7Katja Babič OK Komenda19:10+05:15
8Tina Kern OK Komenda19:12+05:17
9Zala Špenko OK Komenda26:57+13:02
10Lara Zupan OK Komenda30:30+16:35
11Maja Jurca OK Tivoli32:31+18:36
Urša Mikeli OK KomendaMP+ --:--
Andreja Peršič PD AjdovščinaMP+ --:--
Teja Tušar OK AzimutMP+ --:--

M18 (3.4km / 60m / 19KT)

1Mark Bogataj OK Azimut15:48+00:00
2Matic Blaž OK Komenda17:35+01:47
3Tjaž Gantar OK Azimut24:19+08:31
4Žan Ravnikar OK Komenda24:20+08:32

Ž18 (3.1km / 60m / 14KT)

1Lara Gantar OK Azimut19:33+00:00
2Zala Zavrl OK Komenda19:41+00:08
3Monika Ravnikar OK Komenda20:29+00:56
4Polona Jezeršek OK Komenda25:12+05:39
5Brina Foški OK Polaris26:47+07:14
6Mineja Leban OK Azimut31:53+12:20

M21 (4.0km / 60m / 21KT)

1Jernej Zorman OK Komenda18:10+00:00
2Jan Dovč OK Tivoli19:24+01:14
3Tibor Mrak OK Azimut19:39+01:29
4Iztok Rojc OK Polaris20:03+01:53
5Simon Stanonik OK Azimut21:14+03:04
6Blaž Petrovič OK Polaris21:16+03:06
7Matej Jurca OK Tivoli22:11+04:01
8Gregor Hvala OK Azimut24:26+06:16
8Matic Močnik OK Azimut24:26+06:16
10Drago Peternelj OK Azimut24:49+06:39
11Aljaž Pavšič OK Azimut26:13+08:03
12Elio Golja OK Polaris26:18+08:08
Jošt Lapajne OK AzimutMP+ --:--
Nejc Rojc OK AzimutMP+ --:--
Peter Tušar OK AzimutDNF+ --:--

Ž21 (3.1km / 60m / 14KT)

1Nuša Jeram OK Azimut16:35+00:00
2Mojca Flerin Kamniški OK17:25+00:50
3Eneja Osterman OK Polaris17:40+01:05
4Jerca Bernik ŠOK21:14+04:39
5Katjuša Poljanšek OK Azimut24:16+07:41
6Tajda Foški OK Polaris24:21+07:46
7Barbara Kmetec Kamniški OK27:40+11:05

M35 (3.4km / 60m / 19KT)

1Jožko Jazbar OK Azimut19:56+00:00
2Aleš Poljanšek OK Azimut21:20+01:24
3Dušan Petrovič OK Polaris21:57+02:01
4Boštjan Bogataj OK Azimut26:57+07:01
5Krešo Keresteš OK Trzin28:53+08:57
6Boris Eržen ŠOK31:13+11:17
7Valter Foški OK Polaris34:40+14:44
8Matej Vidič OK Azimut37:21+17:25
9Rok Sušnik OK Azimut37:45+17:49
10Emil Kacin OK Azimut40:29+20:33
Gregor Zupan OK KomendaMP+ --:--
Blaž Kölner OK KomendaMP+ --:--

Ž35 (2.8km / 30m / 17KT)

1Ana Plavčak ŠOK23:06+00:00
2Romana Zupan OK Komenda25:11+02:05
3Irena Hacin Kölner OK Komenda25:14+02:08
4Jadranka Drobnič OK Azimut40:44+17:38

M50 (2.8km / 30m / 17KT)

1Mauro Clemente GAJA21:26+00:00
2Pavel Rejec OK Azimut23:09+01:43
3Vojko Kacin OK Azimut25:01+03:35
4Janko Lapajne OK Azimut26:03+04:37
5Ivo Kete PD Ajdovščina30:22+08:56
6Stanko Čufer PD Ajdovščina35:28+14:02
Janez Zavrl OK KomendaMP+ --:--

Ž45 (2.5km / 15m / 15KT)

1Marjanca Poljanšek OK Azimut21:07+00:00
2Marjana Rejec OK Azimut30:35+09:28
3Marija Kovač PD Ajdovščina1:01:38+40:31

ZAČ (1.2km / 10m / 10KT)

1Maj Dovč OK Tivoli47:46+00:00
2Domen Zurbi OK Komenda48:26+00:40
3Andraz Karner OK Komenda57:43+09:57
4Max Tomazic OK Komenda59:16+11:30