Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Ski SOL 1 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Pokljuka, 28. 12. 2015

A (4km / m / 10KT)

1Iztok RojcOK Polaris 13:44+00:00
2Blaž PetrovičOK Polaris 14:29+00:45
3Matej KostanjevecMariborski OK 15:47+02:03
4Mojca FlerinKamniški OK 16:44+03:00
5Dušan PetrovičOK Polaris 16:54+03:10
6Gregor AnderluhOK Polaris 16:57+03:13
7Gašper PetrovičOK Polaris 18:10+04:26
8David ČuferPD Ajdovščina 19:04+05:20
9Miha ŠkarabotOK Polaris 19:43+05:59
10Jan ŠalamunOK Polaris 20:02+06:18
11Miro ŠalamunOK Polaris 20:28+06:44
12Matej ŠkarabotOK Polaris 21:36+07:52
13Ana ČuferPD Ajdovščina 23:44+10:00
14Stanko ČuferPD Ajdovščina 24:48+11:04
15Brina FoškiOK Polaris 26:10+12:26
16Luka AnderluhOK Polaris 28:48+15:04
17Sara DurnPD Ajdovščina 32:29+18:45
18Polona JezeršekOK Komenda 35:27+21:43
19Lara BratinaPD Ajdovščina 45:43+31:59
20Zala ZavrlOK Komenda 47:16+33:32
Mojca FoškiOK Polaris MP+ --:--

B (2km / m / 6KT)

1Sara ŠtravsPD Ajdovščina 21:51+00:00
2Urban KrkočPD Ajdovščina 29:24+07:33