Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP SKI O/ Ski SOL 2 - srednja

Orientacijski klub Polaris, Pokljuka, 23. 1. 2016

M17 (0.0km / m / 10KT)

1Gašper PetrovičOK Polaris 22:17+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 22:49+00:32
3Jan MarcPD Ajdovščina 25:43+03:26
4David ŠtorPD Ajdovščina 33:51+11:34
5Urban KrkočPD Ajdovščina 39:34+17:17
Žan RavnikarOK Komenda DNF+ --:--

M21E (0.0km / m / 12KT)

1Matej PistorOK SG 19:07+00:00
2Iztok RojcOK Polaris 19:30+00:23
3Blaž PetrovičOK Polaris 19:38+00:31
4Jernej ZormanOK Komenda 19:54+00:47
5Jan DovčOK Tivoli 21:15+02:08
6David ČuferPD Ajdovščina 21:24+02:17
7Dušan PetrovičOK Polaris 22:45+03:38
8Gregor AndrejcOK SG 23:05+03:58
Andrej BorštnikOK Tivoli DNF+ --:--

M40 (0.0km / m / 10KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 19:24+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 22:44+03:20
3Valter FoškiOK Polaris 27:58+08:34
4Igor BončinaOK Azimut 34:38+15:14

Ž17 (0.0km / m / 10KT)

1Sara ŠtravsPD Ajdovščina 30:15+00:00
2Lara BratinaPD Ajdovščina 31:53+01:38
3Zala ZavrlOK Komenda 35:24+05:09
4Sara DurnPD Ajdovščina 35:46+05:31
Anja ŠkarabotOK Polaris DNF+ --:--

Ž21E (0.0km / m / 12KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 20:54+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 34:05+13:11
3Suzana DrevenšekKamniški OK 34:44+13:50
4Katja DovčOK Tivoli 35:17+14:23
5Monika RavnikarOK Komenda 53:09+32:15
Špela StrasserMOK MP+ --:--