Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šprint SOL 3 - sprint

Planinsko društvo Ajdovščina, Ajdovščina, 31. 1. 2016

M21 (2.julkm / m / 26KT)

1Jernej Zorman OK Komenda15:55+00:00
2Jan Dovč OK Tivoli16:13+00:18
3Peter Tušar OK Azimut16:18+00:23
4Tibor Mrak OK Azimut16:21+00:26
5Andrej Borštnik OK Tivoli17:08+01:13
6Iztok Rojc OK Polaris17:31+01:36
7Gregor Hvala OK Azimut17:40+01:45
8Blaž Petrovič OK Polaris18:43+02:48
9Andraž De Luisa OK Azimut20:03+04:08
10Carlo Giacometti SSD GAJA21:47+05:52
11Elio Golja OK Polaris23:14+07:19
12Michael Tremul Punto K Orienteering26:06:00+1550:05
Simon Stanonik OK AzimutMP+ --:--

MZ10 (970.0km / m / 10KT)

1Luka Seljak OK Komenda10:29+00:00
2Lisa Rivetta Individuals/No Club11:35+01:06
3Rok Bogataj OK Azimut13:17+02:48
4Jaka Seljak OK Komenda19:49+09:20
5Anja De Luisa SSD GAJA51:54:00+3103:31

M12 (1.aprkm / m / 14KT)

1Tilen Zupan OK Komenda11:21+00:00
2Nejc Turk OK Komenda11:29+00:08
3Domen Petrovič OK Polaris11:52+00:31
4Jani Bratož PD Ajdovscina16:20+04:59
5Rok Kern OK Komenda16:53+05:32
6Manuel Alberto Montes PD Ajdovscina18:13+06:52
7Luka Anderluh OK Polaris20:16+08:55
8Miklavž Grum OK Komenda20:47+09:26
9Sandor Pelessoni SSD GAJA25:42:00+1530:39
10Sebastjan PeCar SSD GAJA26:01:00+1549:39
11Matija Maiti PD Ajdovscina36:18:00+2166:39
12Andraž Samec PD Ajdovscina37:21:00+2229:39
Allessandro Rivetta Individuals/No ClubMP+ --:--
Denis Gregorc OK KomendaMP+ --:--
Andraž Karner OK KomendaMP+ --:--

M16 (2.markm / m / 19KT)

1Maks Rodman PD Ajdovscina18:50+00:00
2Jan Marc PD Ajdovscina20:34+01:44
3Luca Fontanot Punto K Orienteering23:39+04:49
4Urban Krkoč PD Ajdovscina25:41:00+1522:10
5Kristjan Kalc SSD GAJA28:41:00+1702:10
6David Stor PD Ajdovscina30:04:00+1785:10
7Jozef Pelessoni SSD GAJA34:53:00+2074:10
8Erik Gregorc OK Komenda35:58:00+2139:10
9Tilen Zvanut PD Ajdovscina41:50:00+2491:10
10Vid Keresteš OK Trzin42:08:00+2509:10
11Sebastian Kriscjak SSD GAJA45:46:00+2727:10
David Križmangič SSD GAJAMP+ --:--
Filip Petrovič OK PolarisMP+ --:--

M18 (2.junkm / m / 22KT)

1Mark Bogataj OK Azimut16:40+00:00
2Zan Ravnikar OK Komenda16:45+00:05
3Tjaž Gantar OK Azimut19:13+02:33
4Gašper Petrovič OK Polaris19:46+03:06
5Leonardo Bonfiglioli SSD GAJA21:24+04:44
6Ambrož Rupnik OK Azimut23:16+06:36
7Francesco Gulic SSD GAJA26:33:00+1576:20
Matej Škarabot OK PolarisMP+ --:--

M35 (2.junkm / m / 22KT)

1Blaž Kölner OK Komenda16:07+00:00
2Gregor Anderluh OK Polaris16:58+00:51
3Dušan Petrovič OK Polaris17:30+01:23
4Roberto Larotella ORIENTEERING TRIESTE18:29+02:22
5Klemen Kenda OK Azimut18:54+02:47
6Andrea Rivetta Individuals/No Club19:24+03:17
7Uroš Petrovič OK Polaris19:31+03:24
8JoZko Jazbar OK Azimut19:54+03:47
9Miha Škarabot OK Polaris20:41+04:34
10Matej Sedej OK Azimut20:49+04:42
11Gregor Zupan OK Komenda21:17+05:10
12Aleš Poljanšek OK Azimut21:21+05:14
13Valter Foški OK Polaris23:02+06:55
14Krešo Keresteš OK Trzin23:39+07:32
15Alessio Rozzi SSD GAJA24:02:00+1425:53
16Borut Seljak OK Komenda24:07:00+1430:53
17Aleš Zupan OK Polaris24:22:00+1445:53
18Igor Bončina OK Azimut24:47:00+1470:53
19Marko De Luisa SSD GAJA25:10:00+1493:53
20Rok Sušnik OK Azimut29:31:00+1754:53
21Matej Vidič OK Azimut34:32:00+2055:53
Gregor Pavlič SSD GAJAMP+ --:--

M50 (2.febkm / m / 18KT)

1Andrea Margiore ORIENTEERING TRIESTE17:11+00:00
2Cesare Tarabocchia OK Azimut17:32+00:21
3Mauro Clemente SSD GAJA17:38+00:27
4Fulvio Pacor SSD GAJA18:42+01:31
5Aleš Borštnik OK Tivoli20:54+03:43
6Fiorenzo Ruzzier SSD GAJA21:49+04:38
7Renato Pelessoni SSD GAJA22:41+05:30
8Vojko Kacin OK Azimut23:52+06:41
9Charles Nelson OK Azimut24:59:00+1481:49
10Janez Zavrl OK Komenda27:04:00+1606:49
11Gianfranco Siega SSD GAJA27:53:00+1655:49
12Janko Lapajne OK Azimut28:15:00+1677:49
13Pavel Rejec OK Azimut28:38:00+1700:49
Paolo Pizzamus SSD GAJAMP+ --:--
Vlado Sedej OK AzimutMP+ --:--

Z12 (1.aprkm / m / 14KT)

1Stella Cignini Punto K Orienteering12:33+00:00
2Nastja Ferluga SSD GAJA13:40+01:07
3Mia Krušec PD Ajdovscina46:39:00+2786:27
4Zala Zabukovec PD Ajdovscina48:30:00+2897:27

Z16 (2.markm / m / 19KT)

1Deja Razpet OK Azimut20:00+00:00
2Ana Pia Pogačar OK Komenda20:14+00:14
3Nika Ravnikar OK Komenda20:15+00:15
4Nika Poljanšek OK Azimut21:24+01:24
5Andreja Peršič PD Ajdovscina21:39+01:39
6Teja Tušar OK Azimut22:14+02:14
7Ivana Mužina PD Ajdovscina23:20+03:20
8Patricija Primožič OK Komenda24:08:00+1428:00
9Veronika De Luisa SSD GAJA28:33:00+1693:00
10Anja Škarabot OK Polaris30:20:00+1800:00
11Rebeka Dovč OK Tivoli34:25:00+2045:00
12Lara Bratina PD Ajdovscina34:46:00+2066:00
Sara Durn PD AjdovscinaMP+ --:--
Lara Zupan OK KomendaMP+ --:--
Katarina Eva Anderluh OK PolarisMP+ --:--

Z21 (2.aprkm / m / 21KT)

1Mojca FlerinKamniSki o KamniSki OK15:44+00:00
2Eneja Osterman OK Polaris17:03+01:19
3Nuša Jeram OK Azimut18:22+02:38
4Ana Pribakovič Borštnik OK Tivoli18:59+03:15
5Katja Dovč OK Tivoli20:55+05:11
6Suzana DrevenšekKamniSki o KamniSki OK22:25+06:41
7Barbara KmetecKamniSki o KamniSki OK25:16:00+1500:16
8Lorenza Pravato SSD GAJA31:57:00+1901:16

Z18 (2.aprkm / m / 21KT)

1Monika Ravnikar OK Komenda18:30+00:00
2Polona Jezeršek OK Komenda19:07+00:37
3Zala Zavrl OK Komenda20:44+02:14
4Brina Foški OK Polaris21:29+02:59
5Lara Gantar OK Azimut22:01+03:31

Z45 (2.markm / m / 19KT)

1Marirosa Hechich Semiperdo21:54+00:00
2Mateja Keresteš OK Trzin26:48:00+1586:06
3Marjana Rejec OK Azimut28:01:00+1659:06
4Chiara Rajgelj SSD GAJA33:52:00+2010:06
5Adriana Donini SSD GAJA1:02:10+40:16
Alenka Škarabot OK PolarisMP+ --:--

Z35 (2.febkm / m / 18KT)

1Anka Kuzmin Semiperdo20:16+00:00
2Sara Gaion ORIENTEERING TRIESTE20:49+00:33
3Maria Elena Simonelli Individuals/No Club23:48+03:32
4Alenka Vuga Seljak OK Komenda24:05:00+1424:44
5Marija Anderluh OK Polaris24:41:00+1460:44
6Margareta Pavlič SSD GAJA25:07:00+1486:44
7Romana Zupan OK Komenda27:05:00+1604:44
8Anja Babič OK Trzin30:20:00+1799:44
9Francesca Rovere SSD GAJA34:44:00+2063:44
10Nataša Bogataj OK Azimut35:35:00+2114:44
11Jadranka Drobnič OK Azimut44:29:00+2648:44

OPEN (2.aprkm / m / 21KT)

1Peter Ferluga SSD GAJA18:50+00:00
2Tomaž Pust Individuals/No Club19:33+00:43
3Camilla Scolini Punto K Orienteering19:59+01:09
4Chiara Sepin SSD GAJA20:03+01:13
5Diego Ruzzier Punto K Orienteering20:11+01:21
6Alessia Albano Individuals/No Club20:33+01:43
7Elija Princic Punto K Orienteering22:21+03:31
8Cristina Ruini Punto K Orienteering23:04+04:14
9Antonio Di Bartolomeo Punto K Orienteering23:17+04:27
10Davide Umari SSD GAJA23:20+04:30
11Irene Cibin Punto K Orienteering24:55:00+1476:10
12Giovanni Cont Punto K Orienteering31:21:00+1862:10
13Giovanni Miotto Punto K Orienteering32:28:00+1929:10
14Petra Stojan Individuals/No Club33:32:00+1993:10
15Jesenko Matija Individuals/No Club44:20:00+2641:10

DRUZIN (1.sepkm / m / 19KT)

1Krkoč Družina OS Dobravlje19:46+00:00
2Peljhan Valič Družina Individuals/No Club20:31+00:45
3Jakob Jana Vrtec25:41:00+1521:14
4Likar Družina Individuals/No Club26:55:00+1595:14
5Verč Brecelj Zakrajšek OS Dobravlje27:04:00+1604:14
6Mia Žigon OS Dobravlje31:09:00+1849:14
7Družina Dovč Dovč Individuals/No Club34:08:00+2028:14
8Zarja Čermelj OS Dobravlje39:38:00+2358:14
9Ajda Jejčič OS Dobravlje42:21:00+2521:14
10Pečar Debeljak Družina Pečar Debeljak Individuals/No Club45:09:00+2689:14
11David Zabukovec OS Dobravlje47:00:00+2800:14
12Vid Faganel OS Dobravlje49:03:00+2923:14
David Trošt OS DobravljeMP+ --:--
Velikonja družina Individuals/No ClubMP+ --:--
Cvetkovič Družina Individuals/No ClubMP+ --:--