Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 2 - srednja

Mariborski orientacijski klub, Črni Križ, Hrastovec, 3. 4. 2016

M12 (1.77km / m / 10KT)

1Denis GregorcOK Komenda 15:47+00:00
2Tihon SalopekOK Azimut 17:48+02:01
3Nejc TurkOK Komenda 18:19+02:32
4Rok KernOK Komenda 18:25+02:38
5Tilen ZupanOK Komenda 21:53+06:06
6Aljaž ČelikOK Azimut 24:29+08:42
7Miklavž GrumOK Komenda 27:57+12:10
8Paul ReicherOLCG 29:49+14:02
9Timotej HribarOK Brežice 47:11+31:24
Martin JevševarOK Brežice MP+ --:--

M14 (2.24km / m / 13KT)

1Erik GregorcOK Komenda 24:10+00:00
2Rok RojkoMOK 31:12+07:02
3Domen KavčičOK Komenda 43:43+19:33
4Domen ŽurbiOK Komenda 46:28+22:18
Benjamin AdornoMOK MP+ --:--

M16 (2.24km / m / 13KT)

1Gregor KuncOK Tivoli 29:55+00:00
2Peter SmrekarOK Tivoli 34:07+04:12
3Ambrož RupnikOK Azimut 36:51+06:56

M18 (4.5km / m / 18KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 25:28+00:00
2Matic BlažOK Komenda 27:48+02:20
3Mark BogatajOK Azimut 30:43+05:15
4Jan ŠalamunOK Polaris 31:00+05:32
5Gašper PetrovičOK Polaris 34:11+08:43
6Matej ŠkarabotOK Polaris 35:39+10:11
7Aljoša PogačarOK Komenda 40:36+15:08

M21A (3.57km / m / 18KT)

1Rok MočnikOK Azimut 25:40+00:00
2Boris ErženŠOK 31:20+05:40
3Zoran FurmanOK Slovenske Konjice 34:09+08:29
4Nejc MočnikOK Azimut 41:20+15:40
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--

M21B (3.27km / m / 13KT)

1Tomaž PustOK Azimut 27:18+00:00
2Borut SeljakOK Komenda 31:35+04:17
3Matej VidičOK Azimut 34:39+07:21
4Rok SušnikOK Azimut 35:40+08:22
5Nejc RojcOK Azimut 46:12+18:54
6Boštjan KernOK Komenda 47:23+20:05

M21E (5.71km / m / 25KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 28:33+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice 30:00+01:27
3Jernej ZormanOK Komenda 32:01+03:28
4Peter TušarOK Azimut 33:39+05:06
5Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 37:05+08:32
6Vid BogovičOK Brežice 37:14+08:41
7Blaž PetrovičOK Polaris 37:24+08:51
8Boštjan ČerinOK Tivoli 38:43+10:10
9Andrej BorštnikOK Tivoli 43:46+15:13

M35 (4.5km / m / 18KT)

1Matej KostanjevecMOK 28:28+00:00
2Tihomir SalopekRIS 29:04+00:36
3Blaž KölnerOK Komenda 31:17+02:49
4Bojan JevševarOK Brežice 32:07+03:39
5Matej PistorMOK 32:59+04:31
6Klemen KendaOK Azimut 37:09+08:41
7Aleš PoljanšekOK Azimut 37:19+08:51
8Miro ŠalamunOK Polaris 37:22+08:54
9Jožko JazbarOK Azimut 37:31+09:03
10Dušan PetrovičOK Polaris 47:41+19:13
Aleš ZamudaMOK MP+ --:--

M45 (3.57km / m / 18KT)

1Rupert HoferOLCG 23:59+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 29:05+05:06
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 30:56+06:57
4Silvij MočnikOK Azimut 31:16+07:17
5Robert KuncOK Tivoli 32:28+08:29
6Jožef ŠtiblarOK Polaris 35:03+11:04
7Igor BončinaOK Azimut 35:12+11:13
8Aleš ČerinOK Tivoli 36:51+12:52
9Aleš BorštnikOK Tivoli 43:46+19:47
10Janez ZavrlOK Komenda 52:52+28:53

M55 (3.57km / m / 18KT)

1Günter KradischnigOLCG 28:52+00:00
2Hans LuttenbergerHSV Feldbach 31:18+02:26
3Karl FinkOLCG 35:03+06:11
4Vlado SedejOK Azimut 42:27+13:35
5Janko LapajneOK Azimut 45:16+16:24
6Črtomir KnapOK Azimut 48:35+19:43

MW10 (1.55km / m / 8KT)

1Tinka FerencOK Tivoli 25:16+00:00
2Mojca KuncOK Tivoli 26:45+01:29
3Jaka SeljakOK Komenda 42:44+17:28
Luka SeljakOK Komenda MP+ --:--

Rekreativna/open (3.27km / m / 13KT)

1Tina ČačiloMOK 57:31+00:00

W12 (1.77km / m / 10KT)

1Manja LebanOK Azimut 30:52+00:00
2Zala FerencOK Tivoli 35:36+04:44
3Karin PustOK Azimut 41:37+10:45
4Pia IlovarOK Tivoli 41:39+10:47
5Lucija KavčičOK Komenda 44:39+13:47

W14 (2.24km / m / 13KT)

1Katja BabičOK Komenda 27:54+00:00
2Ksenija ZrnkoMOK 29:06+01:12
3Tina KernOK Komenda 31:03+03:09
4Brina PoropatMOK 31:35+03:41
5Nika RavnikarOK Komenda 33:56+06:02
6Teja TušarOK Azimut 35:56+08:02
7Lara ZupanOK Komenda 41:01+13:07
8Anja ŠkarabotOK Polaris 44:16+16:22

W16 (2.24km / m / 13KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 21:05+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 22:27+01:22
3Deja RazpetOK Azimut 22:58+01:53
4Patricija PrimožičOK Komenda 23:57+02:52
5Ana Pia PogačarOK Komenda 26:49+05:44
6Julija FerencOK Tivoli 27:32+06:27
7Jedert JevševarOK Brežice 49:58+28:53

W18 (3.04km / m / 13KT)

1Lara GantarOK Azimut 27:48+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda 30:41+02:53
3Monika RavnikarOK Komenda 35:05+07:17
4Mineja LebanOK Azimut 76:58+49:10

W21B (2.24km / m / 13KT)

1Romana ZupanOK Komenda 25:16+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 25:46+00:30
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 47:09+21:53

W21E (4.26km / m / 20KT)

1Mariya PerepelytsyaOK Azimut 34:02+00:00
2Mojca FlerinKamniški OK 35:59+01:57
3Urša TomažinOK Azimut 40:46+06:44
4Barbara KmetecKamniški OK 47:58+13:56
5Suzana DrevenšekKamniški OK 48:02+14:00
6Tina ZagorcKamniški OK 48:06+14:04

W35 (3.04km / m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 32:17+00:00
2Ana PlavčakŠOK 35:41+03:24
3Špela StrasserMOK 41:58+09:41
4Marie-Luise LuttenbergerHSV Feldbach 43:44+11:27
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 45:15+12:58
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 47:01+14:44

Začetniška/Newcomers (1.55km / m / 8KT)

1Jure ČačiloMOK 19:41+00:00
2Vera KumperscakMOK 22:27+02:46
3Petra Stojan 22:53+03:12
4Biserka LedinšekOK Tivoli 25:30+05:49
5Jan Cokan 32:34+12:53
5Rok IlovarOK Tivoli 32:34+12:53
7David ZrnkoMOK 32:56+13:15
8Žak ZamudaMOK 42:30+22:49
9Natalija Kunc RešekOK Tivoli 54:57+35:16
10Martin FerencOK Tivoli 752:39+732:58