Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šprint SOL 4 - sprint

Orientacijski klub Azimut, Tolmin, 29. 5. 2016

M12 (1.5km / 10m / 10KT)

1Tihon SalopekOK Azimut OK Azimut11:38+00:00
2Tilen ZupanOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda12:53+01:15
3Aljaž ČelikOK Azimut OK Azimut13:02+01:24
4Martin JevševarOK Brežice OK Brežice13:34+01:56
5Denis GregorcOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda13:58+02:20
6Nejc TurkOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda14:47+03:09
7Rok KernOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda14:54+03:16
8Blaž Šorli CkOK Azimut OK Azimut23:14+11:36
9Aljaž ObidOK Azimut OK Azimut25:05+13:27
10Andraž SamecPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina25:14+13:36
11Gašper SamecPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina48:30+36:52
Manuel Alberto MontesPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaDNS+ --:--

M16 (2.5km / 35m / 12KT)

1Erik GregorcOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda17:08+00:00
2Gašper ČopiOK Azimut OK Azimut17:41+00:33
3Domen KavčičOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda23:39+06:31
4Domen ŽurbiOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda25:57+08:49
5Nik GregoričPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina30:31+13:23
6Urban KrkočPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina34:04+16:56
7Žiga ŠorliOK Azimut OK Azimut37:32+20:24
Žiga TaljatOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Jan MarcPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaDNS+ --:--
Svit Pestotnik StresOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--

M18 (3.6km / 50m / 17KT)

1Mark BogatajOK Azimut OK Azimut19:12+00:00
2Žan RavnikarOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda20:41+01:29
3Matic BlažOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda21:59+02:47

M21 (3.6km / 50m / 17KT)

1Andrea SeppiIndividuals/No club Individuals/No club17:48+00:00
2Jernej ZormanOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda19:14+01:26
3Martin MeleckýOrientační beh Opava Orientační beh Opava19:21+01:33
4Matjaž ŠtanfelOK Azimut OK Azimut19:33+01:45
5Jan DovčOK Tivoli OK Tivoli19:46+01:58
6Andrej BorštnikOK Tivoli OK Tivoli23:19+05:31
7Franc KnapOK Azimut OK Azimut25:24+07:36
8Elio GoljaOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris26:31+08:43
9Aljaž BorštnikOK Tivoli OK Tivoli26:35+08:47
10Nejc MočnikOK Azimut OK Azimut29:27+11:39
11Nejc RojcOK Azimut OK Azimut35:37+17:49
Peter TušarOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

M35 (3.4km / 35m / 16KT)

1Blaž KölnerOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda19:38+00:00
2Edi OcvirkOK Japetic OK Japetic21:10+01:32
3Robert OrehociOK Bjelovar OK Bjelovar21:22+01:44
4Tihomir SalopekOK Ris Delnice OK Ris Delnice22:18+02:40
5Hannes WenzelOLCU Viktring OLCU Viktring22:38+03:00
6Arno HussIndividuals/No club Individuals/No club22:46+03:08
7Aleš PoljanšekOK Azimut OK Azimut22:53+03:15
8Robert MandlSPORTUNION Klagenfurt SPORTUNION Klagenfurt22:55+03:17
9Rok PestotnikOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris23:44+04:06
10Bojan JevševarOK Brežice OK Brežice24:18+04:40
11Valentin ErženOK Azimut OK Azimut24:47+05:09
12Valter FoškiOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris25:19+05:41
13Gregor ZupanOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda25:51+06:13
14Aleš ZupanOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris25:52+06:14
15Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut26:19+06:41
16Borut SeljakOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda28:10+08:32
17Alessio RozziSSD-AŠZ GAJA SSD-AŠZ GAJA29:29+09:51
18Marko ObidOK Azimut OK Azimut29:56+10:18
19Igor BončinaOK Azimut OK Azimut31:06+11:28
20Boštjan BogatajOK Azimut OK Azimut32:47+13:09
21Rok SušnikOK Azimut OK Azimut36:54+17:16
22Matej VidičOK Azimut OK Azimut43:47+24:09
Klemen KendaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Sergej ČujecOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

M50 (3.1km / 40m / 15KT)

1Stanko ČuferPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina22:25+00:00
2Darko MerunkaOK Maksimir OK Maksimir22:33+00:08
3Stefano ZonatoPuolangan Ryhti Puolangan Ryhti23:13+00:48
4Marijan LebanOK Azimut OK Azimut25:59+03:34
5Silvij MočnikOK Azimut OK Azimut27:25+05:00
6Günther PrommerNF St. Veit/Glan NF St. Veit/Glan28:51+06:26
7Janko LapajneOK Azimut OK Azimut32:33+10:08
8Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli32:44+10:19
9Pavel RejecOK Azimut OK Azimut33:42+11:17
Vlado SedejOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

MŽ10 (1.5km / 10m / 10KT)

1Luka SeljakOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda15:15+00:00
2Luna Pestotnik StresOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris15:57+00:42
3Rok BogatajOK Azimut OK Azimut17:39+02:24
4Nea ErženOK Azimut OK Azimut19:50+04:35
5Blaž Šorli BdOK Azimut OK Azimut26:16+11:01
6Brina KölnerOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda30:02+14:47
7Tinka FerencOK Tivoli OK Tivoli31:31+16:16
8Jaka SeljakOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda44:48+29:33

Odprta (2.5km / 35m / 12KT)

1Blaž ŠimencOK Tivoli OK Tivoli27:15+00:00
2Andraž ŠparovecIndividuals/No club Individuals/No club29:16+02:01

Otroška (1.5km / 10m / 10KT)

1Neža ObidOK Azimut OK Azimut25:33+00:00
2Martin FerencOK Tivoli OK Tivoli31:52+06:19
3Žana RojcOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris32:32+06:59
4Neža ŠorliOK Azimut OK Azimut32:45+07:12
5Oskar FoškiOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris43:54+18:21
Anže KölnerOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--

Zacetniki (1.5km / 10m / 10KT)

1Maj DovčOK Tivoli OK Tivoli18:14+00:00
2Mateja PagonOK Azimut OK Azimut28:34+10:20
3Bouchra RafikIndividuals/No club Individuals/No club46:18+28:04
4Anja Košuta 53:29+35:15
5Nika ŠinigojPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina55:42+37:28
Tine PagonOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Kevin HvalaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

Ž12 (1.5km / 10m / 10KT)

1Manja LebanOK Azimut OK Azimut12:48+00:00
2Zala FerencOK Tivoli OK Tivoli18:29+05:41
3Zala ZabukovecPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina18:34+05:46
4Alina ČujecOK Azimut OK Azimut20:29+07:41
5Ema RodmanPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina22:02+09:14

Ž16 (2.4km / 35m / 13KT)

1Deja RazpetOK Azimut OK Azimut19:15+00:00
2Ana Pia PogačarOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda19:26+00:11
3Nika RavnikarOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda20:16+01:01
4Nika PoljanšekOK Azimut OK Azimut21:49+02:34
5Andreja PeršičPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina21:59+02:44
6Julija FerencOK Tivoli OK Tivoli22:23+03:08
7Jedert JevševarOK Brežice OK Brežice22:31+03:16
8Patricija PrimožičOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda22:51+03:36
9Dora Pestotnik StresOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris24:45+05:30
10Teja TušarOK Azimut OK Azimut26:15+07:00
11Lara ZupanOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda26:16+07:01
12Tina KernOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda26:45+07:30
13Ivana MužinaPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina27:05+07:50
14Francesca TarabocchiaCAI XXX ottobre CAI XXX ottobre27:28+08:13
15Zala ŠpenkoOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda31:33+12:18

Ž18 (2.5km / 35m / 12KT)

1Polona JezeršekOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda17:39+00:00
2Monika RavnikarOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda17:40+00:01
3Zala ZavrlOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda18:50+01:11
4Brina FoškiOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris19:44+02:05
5Mineja LebanOK Azimut OK Azimut21:43+04:04
Pia OcvirkOK Japetic OK JapeticDNS+ --:--

Ž21 (3.4km / 35m / 16KT)

1Mojca FlerinKamniški orientacijski klub Kamniški orientacijski klub20:57+00:00
2Mirja PavičOK Japetic OK Japetic23:51+02:54
3Nuša JeramOK Azimut OK Azimut24:08+03:11
4Mariya PerepelytsyaOK Azimut OK Azimut24:52+03:55
5Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli OK Tivoli26:44+05:47
6Tajda FoškiOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris27:08+06:11
7Urša TomažinOK Azimut OK Azimut27:42+06:45
8Suzana DrevenšekKamniški orientacijski klub Kamniški orientacijski klub30:03+09:06
9Barbara KmetecKamniški orientacijski klub Kamniški orientacijski klub37:10+16:13
10Tajda BogatajOK Azimut OK Azimut37:37+16:40

Ž35 (3.1km / 40m / 15KT)

1Anica HribarOK Brežice OK Brežice25:06+00:00
2Romana ZupanOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda29:58+04:52
3Mojca FoškiOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris30:04+04:58
4Alenka Vuga SeljakOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda30:46+05:40
5Lorenza PravatoSSD-AŠZ GAJA SSD-AŠZ GAJA31:08+06:02
6Irena Hacin KölnerOrientacijski klub Komenda Orientacijski klub Komenda31:12+06:06
7Lojzka NovakIndividuals/No club Individuals/No club33:13+08:07
8Nataša BogatajOK Azimut OK Azimut46:22+21:16
9Jadranka DrobničOK Azimut OK Azimut61:30+36:24

Ž45 (2.4km / 35m / 13KT)

1Marjanca PoljanšekOK Azimut OK Azimut28:10+00:00
2Martha PrommerNF St. Veit/Glan NF St. Veit/Glan28:18+00:08
3Elisabeth PrimusNaturfreunde Villach Naturfreunde Villach Orienteering32:16+04:06
4Marjana RejecOK Azimut OK Azimut36:52+08:42
5Damjana JeršeOrientacijski Klub Polaris Orientacijski Klub Polaris42:05+13:55
6Marija KovačPlaninsko Društvo Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina53:11+25:01