Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 5 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Tolmin, 28. 5. 2016

BEGINNERS (1.8km / 60m / 9KT)

1Iris Aurora PecorariSemiperdo Semiperdo Orienteering Maniago31:35+00:00
2Martin FerencOK Tivoli OK Tivoli44:17+12:42
3Tine PagonOK Azimut OK Azimut65:27+33:52
4Mateja PagonOK Azimut OK Azimut67:43+36:08
5Natalija Kunc RešekOK Tivoli OK Tivoli72:58+41:23
Kevin HvalaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

KIDS (1.8km / 50m / 11KT)

1Neža ObidOK Azimut OK Azimut24:59+00:00
2Žana RojcOK Polaris Orientacijski Klub Polaris49:12+24:13
3Oskar FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris55:59+31:00
Anže KölnerOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--

M12 (1.8km / 40m / 10KT)

1Tihon SalopekOK Azimut OK Azimut13:22+00:00
2Martin JevševarOK Brežice OK Brežice13:32+00:10
3Aljaž ČelikOK Azimut OK Azimut15:51+02:29
4Rok KernOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:54+02:32
5Nejc TurkOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:46+03:24
6Tilen ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:07+03:45
7Aljaž ObidOK Azimut OK Azimut26:27+13:05
8Denis GregorcOK Komenda Orientacijski klub Komenda30:26+17:04

M14 (1.8km / 60m / 9KT)

1Svit Pestotnik Stres 21:28+00:00
2Erik GregorcOK Komenda Orientacijski klub Komenda22:14+00:46
3Domen KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda26:17+04:49
4Rok HernecOK Tivoli OK Tivoli34:09+12:41
5Domen ŽurbiOK Komenda Orientacijski klub Komenda35:08+13:40
6Nejc DomnikOK Azimut OK Azimut37:08+15:40
7Žiga ŠorliOK Azimut OK Azimut54:57+33:29
Filip GradOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--

M16 (2.3km / 100m / 13KT)

1Tjaž GantarOK Azimut OK Azimut34:49+00:00
2Gašper ČopiOK Azimut OK Azimut37:59+03:10
3Jaka GradOK Tivoli OK Tivoli40:39+05:50
4Žiga TaljatOK Azimut OK Azimut42:10+07:21
5Peter SmrekarOK Tivoli OK Tivoli54:45+19:56
6Gregor KuncOK Tivoli OK Tivoli55:27+20:38

M21B (2.3km / 100m / 13KT)

1Borut SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda44:42+00:00
2Matej VidičOK Azimut OK Azimut45:49+01:07
3Boštjan BogatajOK Azimut OK Azimut49:27+04:45
4Nejc RojcOK Azimut OK Azimut62:22+17:40
5Rok SušnikOK Azimut OK Azimut62:36+17:54
6Alessio RozziGAJA SSD-AŠZ GAJA63:05+18:23
Andraž DreščekOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

M50 (2.9km / 140m / 16KT)

1Darko MerunkaMaksimir OK Maksimir64:20+00:00

M45 (2.9km / 140m / 16KT)

2Marijan LebanOK Azimut OK Azimut76:38+00:00
3Janez ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda87:05+10:27

M55 (2.9km / 140m / 16KT)

1Pavel RejecOK Azimut OK Azimut70:51+00:00
2Günther PrommerNF St. Veit NF St. Veit/Glan87:57+17:06

M60 (2.9km / 140m / 16KT)

1Stefano ZonatoPuoRy Puolangan Ryhti62:44+00:00

M55 (2.9km / 140m / 16KT)

2Janko LapajneOK Azimut OK Azimut72:55+00:00
3Vlado SedejOK Azimut OK Azimut79:47+06:52
4Črtomir KnapOK Azimut OK Azimut83:55+11:00

MŽ10 (1.8km / 50m / 11KT)

1Luka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:19+00:00
2Rok BogatajOK Azimut OK Azimut19:49+02:30
3Tinka FerencOK Tivoli OK Tivoli22:32+05:13
4Blaž Šorli CkOK Azimut OK Azimut22:44+05:25
5Nea ErženOK Azimut OK Azimut23:02+05:43
6Luna Pestotnik Stres 35:09+17:50
7Mojca KuncOK Tivoli OK Tivoli42:02+24:43
8Domen LebanOK Azimut OK Azimut42:52+25:33
9Blaž Šorli BdOK Azimut OK Azimut51:22+34:03
10Jaka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda55:23+38:04
11Brina KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda70:08+52:49

OPEN (2.9km / 140m / 16KT)

1Sergej ČujecOK Azimut OK Azimut66:17+00:00
2Špela ŠorliOK Azimut OK Azimut92:41+26:24
3Ervin PagonOK Azimut OK Azimut106:26+40:09
4Dejan Šram 163:11+96:54
5Kim Mezga 169:09+102:52
Janez ŠorliOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

Ž12 (1.8km / 40m / 10KT)

1Manja LebanOK Azimut OK Azimut15:36+00:00
2Zala FerencOK Tivoli OK Tivoli21:11+05:35
Alina ČujecOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

Ž14 (1.8km / 60m / 9KT)

1Tina KernOK Komenda Orientacijski klub Komenda24:52+00:00
2Teja TušarOK Azimut OK Azimut26:33+01:41
3Nika RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda27:32+02:40
4Katja BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda29:07+04:15
5Anja ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris41:05+16:13
6Lara ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda47:57+23:05
7Zala ŠpenkoOK Komenda Orientacijski klub Komenda61:36+36:44

Ž16 (1.9km / 90m / 12KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub Komenda30:23+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda33:19+02:56
3Julija FerencOK Tivoli OK Tivoli34:52+04:29
4Deja RazpetOK Azimut OK Azimut34:53+04:30
5Mihala KorelcOK Komenda Orientacijski klub Komenda38:46+08:23
6Patricija PrimožičOK Komenda Orientacijski klub Komenda41:52+11:29
7Dora Pestotnik Stres 44:52+14:29
8Fransesca TarabocchiaCAI XXX ottobre CAI XXX ottobre60:42+30:19
Nika PoljanšekOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Jedert JevševarOK Brežice OK BrežiceMP+ --:--

Ž18 (2.9km / 140m / 16KT)

1Monika RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda53:01+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda Orientacijski klub Komenda53:21+00:20
3Brina FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris55:25+02:24
4Lara GantarOK Azimut OK Azimut68:09+15:08
5Mineja LebanOK Azimut OK Azimut94:50+41:49

Ž21B (1.9km / 90m / 12KT)

1Romana ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda44:43+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda56:08+11:25
3Nataša BogatajOK Azimut OK Azimut58:06+13:23
4Alenka ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris61:23+16:40
5Lorenza PravatoGAJA SSD-AŠZ GAJA113:16+68:33
6Damjana JeršeOK Polaris Orientacijski Klub Polaris127:26+82:43

Ž35 (2.9km / 140m / 16KT)

1Anica HribarOK Brežice OK Brežice52:57+00:00
2Mojca FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris77:15+24:18
3Sara GaionORIENTEERING TRIESTE ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.95:31+42:34
4Irma PretnarKamniški OK Kamniški orientacijski klub102:13+49:16
5Lojzka Novak 103:25+50:28
6Irena Hacin KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda108:11+55:14
Anka KuzminSemiperdo Semiperdo Orienteering ManiagoDNS+ --:--

Ž45 (2.3km / 100m / 13KT)

1Marjana RejecOK Azimut OK Azimut67:29+00:00
Marjanca PoljanšekOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

Ž55 (2.3km / 100m / 13KT)

1Martha PrommerNF St. Veit NF St. Veit/Glan68:37+00:00