Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Bohinjski 3-kotnik SOL 8 - srednja

Orientacijski klub Polaris, Bohinj, 28. 8. 2016

Beginners (1.57km / m / 9KT)

1Lara NemecOK Komenda 26:18+00:00
2Martin FerencOK Tivoli 26:29+00:11
3Anton ZgonecOK Tivoli 27:42+01:24
4Maj DovčOK Tivoli 29:16+02:58
5Leon ŠimencOK Komenda 29:24+03:06
6Oskar FoškiOK Polaris 33:18+07:00
7Petra Stojan 47:58+21:40
8Lev in Zarja ŽižekOK Azimut 56:07+29:49
Martina Kržič NagyDROT DNF+ --:--

M12 (1.57km / m / 9KT)

1Martin JevševarOK Brežice 12:51+00:00
2Tihon SalopekOK Azimut 13:56+01:05
3Nejc TurkOK Komenda 19:17+06:26
4Matevž KuncOK Tivoli 19:23+06:32
5Tilen ZupanOK Komenda 20:32+07:41
6Aljaž ČelikOK Azimut 22:18+09:27
7Gašper ZgonecOK Tivoli 23:22+10:31
8Nejc ZorkoOK Brežice 90:04+77:13
Rok KernOK Komenda DNF+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris MP+ --:--

M14 (1.87km / m / 11KT)

1Domen KavčičOK Komenda 27:45+00:00
2Filip GradOK Tivoli 34:09+06:24
3Svit Pestotnik StresOK Polaris 38:24+10:39
4Domen ŽurbiOK Komenda 39:23+11:38
5Rok HernecOK Tivoli 45:11+17:26
6Julijan KavčičOK Azimut 49:16+21:31
7Jakob BrusOK Azimut 58:04+30:19
Enej SmoleOK Polaris DNF+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut MP+ --:--

M16 (3.54km / m / 16KT)

1Gregor KuncOK Tivoli 50:47+00:00
2Peter SmrekarOK Tivoli 69:14+18:27
3Jaka GradOK Tivoli 83:00+32:13
Tjaž GantarOK Azimut DNF+ --:--
Ambrož RupnikOK Azimut DNF+ --:--

M18 (5.04km / m / 21KT)

1Matic BlažOK Komenda 48:01+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 64:47+16:46
3Žan RavnikarOK Komenda 71:19+23:18
4Jan ŠalamunOK Polaris 78:36+30:35
5Juš SmoleOK Polaris 137:10+89:09

M21A (4.49km / m / 19KT)

1Rok MočnikOK Azimut 59:03+00:00
2Franc KnapOK Azimut 64:12+05:09
3Elio GoljaOK Polaris 64:23+05:20
4Valentin ErženOK Azimut 64:58+05:55
5Boris ErženŠOK 68:14+09:11
6Gregor ZupanOK Komenda 69:06+10:03

M21B (3.08km / m / 14KT)

1Borut SeljakOK Komenda 41:12+00:00
2Matej VidičOK Azimut 48:12+07:00
3Tomaž PustOK Azimut 48:19+07:07
4Aljoša PogačarOK Komenda 48:50+07:38
5Luka PlavčakŠOK 49:29+08:17
6Boštjan BogatajOK Azimut 55:25+14:13
7Matjaž Humar 56:34+15:22
8Emil KacinOK Azimut 57:22+16:10
9Iztok RojcOK Polaris 103:30+62:18
Zdenko PavličGAJA DNF+ --:--
Boštjan KernOK Komenda DNF+ --:--

M21E (5.04km / m / 21KT)

1Jan DovčOK Tivoli 46:20+00:00
2Adrian TothTeam Hungary 51:57+05:37
3Blaž PetrovičOK Polaris 53:24+07:04
4Rajko KračunOK Polaris 54:35+08:15
5Balazs MiavecTeam Hungary 55:36+09:16
6Peter TušarOK Azimut 59:25+13:05
7Mark PorganyiTeam Hungary 59:33+13:13
8Vid BogovičOK Brežice 59:37+13:17
9Denis KokeljKamniški OK 74:40+28:20
10Andrej BorštnikOK Tivoli 77:52+31:32
11Andraž De LuisaOK Azimut 78:10+31:50
Matjaž ŠtanfelOK Azimut DNF+ --:--

M35 (4.49km / m / 19KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 46:19+00:00
2Ivan NagyDROT 50:06+03:47
3Tihomir SalopekRIS 51:36+05:17
4Bojan JevševarOK Brežice 53:27+07:08
5Aleš PoljanšekOK Azimut 55:03+08:44
6Max HabenichtSU Klagenfurt 58:02+11:43
7Oleksandr Ievstafiev 58:35+12:16
8Klemen KendaOK Azimut 61:39+15:20
9Stanislav KustecMOK 63:53+17:34
10Valter FoškiOK Polaris 64:39+18:20
11Robert MandlSU Klagenfurt 68:05+21:46
12Miran KolmanKamniški OK 70:46+24:27
13Jožko JazbarOK Azimut 74:41+28:22
14Goran NagyDROT 74:50+28:31
15Gregor PavličGAJA 82:28+36:09
Marko ObidOK Azimut MP+ --:--

M45 (3.54km / m / 16KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 44:15+00:00
2Robert KuncOK Tivoli 45:01+00:46
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 48:34+04:19
4Igor BončinaOK Azimut 49:54+05:39
5Siegfried OpetnikHSVK 50:57+06:42
6Aleš ČerinOK Tivoli 52:33+08:18
7Aleš BorštnikOK Tivoli 53:40+09:25
8Dalibor RadovanOK Polaris 54:31+10:16
9Aleš ZupanOK Polaris 60:02+15:47
10Robert BenkoOK Polaris 69:35+25:20
11Janez ZavrlOK Komenda 72:26+28:11
12Dušan SmoleOK Polaris 75:29+31:14
13Marijan LebanOK Azimut 76:40+32:25
14Marko De LuisaGAJA 94:32+50:17
Marco GiovanniniOK Trzin DNF+ --:--

M55 (3.08km / m / 14KT)

1Vlado SedejOK Azimut 57:17+00:00
2Pavel RejecOK Azimut 58:43+01:26
3Janko LapajneOK Azimut 69:21+12:04
Charles NelsonOK Azimut DNF+ --:--

MŽ10 (1.59km / m / 9KT)

1Valentin KavčičOK Azimut 17:42+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 19:19+01:37
3Tinka FerencOK Tivoli 22:34+04:52
4Rok BogatajOK Azimut 23:35+05:53
5Jaka SeljakOK Komenda 25:47+08:05
6Luna Pestotnik StresOK Polaris 28:12+10:30
7Nea ErženOK Azimut 28:20+10:38
8Neža ObidOK Azimut 30:36+12:54
9Neža TrunkOK Komenda 35:53+18:11
10Mojca KuncOK Tivoli 40:58+23:16
11Brina KölnerOK Komenda 43:55+26:13
Domen LebanOK Azimut DNF+ --:--

Open (1.87km / m / 11KT)

1Tamino HolzerEx-OL 30:48+00:00
2Blaž ŠimencOK Tivoli 46:05+15:17
3Carlo GiacomettiGAJA 79:50+49:02

Open2 (5.04km / m / 21KT)

1Nejc ZormanOK Komenda 44:25+00:00

Otroška/Kids (1.59km / m / 9KT)

1Nika ErženOK Azimut 25:29+00:00
2Lovro & Marja NagyDROT 30:58+05:29
3Ana Maja Anderluh 38:12+12:43
4Anže KölnerOK Komenda 39:22+13:53
5Naja LončarOK Komenda 40:46+15:17
5Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 40:46+15:17
7Maja ZarnikOK Komenda 46:59+21:30
8Nina SaksidaOK Komenda 47:03+21:34
9Jaka Koprivec RavnikOK Komenda 61:22+35:53
10Delania HolzerEx-OL 63:33+38:04
11Luka ŠvigeljOK Komenda 77:14+51:45
Jan Cokan MP+ --:--
Nejc TrunkOK Komenda DNF+ --:--

Ž12 (1.57km / m / 9KT)

1Manja LebanOK Azimut 21:19+00:00
2Zala FerencOK Tivoli 27:15+05:56
3Karin PustOK Azimut 29:05+07:46
4Katja BaumanMOK 29:42+08:23

Ž14 (1.87km / m / 11KT)

1Teja TušarOK Azimut 36:14+00:00
2Anja ŠkarabotOK Polaris 42:03+05:49
3Lara ZupanOK Komenda 44:46+08:32
4Nika RavnikarOK Komenda 45:05+08:51
5Zarja KmetičOK Polaris 57:10+20:56
6Katja ZgonecOK Tivoli 59:27+23:13
Tina KernOK Komenda DNF+ --:--
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNF+ --:--

Ž16 (3.08km / m / 14KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 48:46+00:00
2Ana ŠalamunOK Polaris 49:27+00:41
3Patricija PrimožičOK Komenda 50:23+01:37
4Nika PoljanšekOK Azimut 51:02+02:16
5Zala ZavrlOK Komenda 61:03+12:17
6Deja RazpetOK Azimut 66:28+17:42
Julija FerencOK Tivoli DNF+ --:--

Ž18 (3.54km / m / 16KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 43:17+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 57:57+14:40
3Mineja LebanOK Azimut 85:45+42:28

Ž21B (1.87km / m / 11KT)

1Marija AnderluhOK Polaris 28:44+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 32:43+03:59
3Katjuša PoljanšekOK Azimut 38:19+09:35
4Romana ZupanOK Komenda 39:01+10:17
5Barbara ŽgavecOK Komenda 39:57+11:13
6Lana ŠtrumbeljOK Polaris 52:36+23:52
7Nataša BogatajOK Azimut 58:02+29:18
8Damjana JeršeOK Polaris 63:21+34:37
9Natalija Kunc RešekOK Tivoli 80:32+51:48
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNF+ --:--

Ž21E (4.49km / m / 19KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 53:10+00:00
2Regina HabenichtSU Klagenfurt 60:55+07:45
3Nuša JeramOK Azimut 63:05+09:55
4Barbara KmetecKamniški OK 77:23+24:13
5Suzana DrevenšekKamniški OK 99:22+46:12
Urša TomažinOK Azimut DNF+ --:--

Ž35 (3.54km / m / 16KT)

1Anica HribarOK Brežice 57:34+00:00
2Ana PlavčakŠOK 61:08+03:34
3Saša ŽižekOK Azimut 70:53+13:19
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 78:22+20:48
5Mojca FoškiOK Polaris 81:50+24:16
Lidija HribarKamniški OK DNF+ --:--

Ž45 (3.08km / m / 14KT)

1Marjana RejecOK Azimut 68:05+00:00