Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

Planinsko društvo Ajdovščina, Dobravlje, 13. 10. 2016

Dijaki D (3.86km / m / 14KT)

1Matic BLAŽGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 32:54+00:00
2Žan RAVNIKARGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 33:43+00:49
3Gašper PETROVIČGIMNAZIJA BEZIGRAD 39:14+06:20
4Tjaž GANTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 40:23+07:29
5Maks RODMANŠKOFIJSKA GIMNAZIJA VIPAVA 43:49+10:55
6Matej ŠKARABOTGIMNAZIJA VIČ 46:00+13:06
7Gašper ČOPIGIMNAZIJA TOLMIN 46:33+13:39
8Ambrož RUPNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 49:39+16:45
9Matevž MIŠČIČGIMNAZIJA VIČ 52:07+19:13
10Jan MARCTŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA(/) 53:47+20:53
11Žiga TALJATGIMNAZIJA TOLMIN 57:49+24:55
12Tomaž ŽGURŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 58:59+26:05
13Jure KAVČIČGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 59:35+26:41
14Saš MOČNIKGIMNAZIJA BEZIGRAD 61:02+28:08
15Domen KAVČIČŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 63:27+30:33
16Jaka GRADŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 64:26+31:32
17Bor ŽNIDARIČGIMNAZIJA ŠIŠKA 69:20+36:26
18Jernej MARINKOGIMNAZIJA VIČ 71:38+38:44
19Gašper JALENŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 77:59+45:05
20Peter SMREKARGIMNAZIJA POLJANE 78:41+45:47
21Domen ŠIPGIMNAZIJA ŠIŠKA 79:00+46:06
22Mark KUZMANŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 79:43+46:49
23Martin KLANČARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 89:59+57:05
24Mark ŠPANRINGGIMNAZIJA BREŽICE 93:23+60:29
25Jernej GRLJŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 95:00+62:06
26Tim MEDVEDGIMNAZIJA BREŽICE 99:42+66:48
27Luka KERINGIMNAZIJA BREŽICE 101:26+68:32
28Maj JUVANGIMNAZIJA ŠIŠKA 119:39+86:45
Klemen KVARTUHGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
Lovro SIRCGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK MP+ --:--
Martin RODEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--

Dijaki E (4.05km / m / 15KT)

1Jan ŠALAMUNGIMNAZIJA MOSTE, Ljubljana 44:16+00:00
2Gašper REJECGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 49:39+05:23
3Aljoša POGAČARGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 55:48+11:32
4Gal MIKLAVCGIMNAZIJA ŠIŠKA 63:52+19:36
5Aljoša REBOLJGIMNAZIJA ŠIŠKA 65:36+21:20
6Tim TRSTENJAKGIMNAZIJA ŠIŠKA 85:47+41:31

Dijakinje D (3.21km / m / 10KT)

1Polona JEZERŠEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 36:57+00:00
2Mineja LEBANGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 41:18+04:21
3Zala ZAVRLGIMNAZIJA BEZIGRAD 44:54+07:57
4Nika POLJANŠEKGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 48:48+11:51
5Julija FERENCGIMNAZIJA LEDINA 51:39+14:42
6Andreja PERŠIČŠKOFIJSKA GIMNAZIJA VIPAVA 51:41+14:44
7Deja RAZPETGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA 52:10+15:13
8Ivana MUŽINAŠKOFIJSKA GIMNAZIJA VIPAVA 53:20+16:23
9Patricija PRIMOŽIČGIMNAZIJA MOSTE, Ljubljana 55:49+18:52
10Mihala KORELCGIMNAZIJA LEDINA 55:58+19:01
11Jedrt JEVŠEVARGIMNAZIJA BREŽICE 56:02+19:05
12Ana ŠALAMUNGIMNAZIJA LEDINA 58:00+21:03
13Dora PESTOTNIK STRESGIMNAZIJA BEZIGRAD 59:42+22:45
14Melani KNEZGIMNAZIJA BREŽICE 60:31+23:34
15Maruša RUSGIMNAZIJA BREŽICE 63:43+26:46
16Pia MERŠEŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 71:52+34:55
17Alja TEKAVCGIMNAZIJA VIČ 75:02+38:05
18Špela KRUŠIČGIMNAZIJA LEDINA 75:47+38:50
19Katarina KUŠARŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 76:00+39:03
20Hanah PEVECGIMNAZIJA BREŽICE 78:44+41:47
21Tinkara TOPLAKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 78:55+41:58
22Lana ŠTRUMBELJGIMNAZIJA VIČ 79:46+42:49
23Ana Lucija JEZERŠEKŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 96:45+59:48
Kristina IPAVECGIMNAZIJA JURIJA VEGE IDRIJA MP+ --:--
Sara ŠTRAUSŠKOFIJSKA GIMNAZIJA VIPAVA MP+ --:--

Dijakinje E (3.33km / m / 11KT)

1Monika RAVNIKARGIMNAZIJA IN SREDNJA ŠOLA RUDOLFA MAISTRA KAMNIK 44:49+00:00
2Nina ČRNIGOJSREDNJA ŠOLA VENO PILON AJDOVŠČINA 47:10+02:21
3Brina FOŠKIGIMNAZIJA JOŽETA PLEČNIKA 48:09+03:20
4Marta FAJTTŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA(/) 95:03+50:14
5Leja MIKUŽTŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA(/) 108:21+63:32
6Ana URŠIČTŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA(/) 129:26+84:37

Invalidi (1.82km / m / 10KT)

1Lenka RAZINGERCIRIUS VIPAVA 51:23+00:00
2Ema ŠKRLJCIRIUS VIPAVA 53:02+01:39
3Aleks SKVARČA KAVČIČCIRIUS VIPAVA 54:17+02:54
4Larisa PEČARCIRIUS VIPAVA 54:46+03:23
5Vanessa BARIĆCIRIUS VIPAVA 57:30+06:07

Učenci A (1.08km / m / 7KT)

1Rok BOGATAJOSNOVNA ŠOLA CERKNO 06:47+00:00
2Luka SELJAKOSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA CERKLJE NA GORENJSKEM 07:02+00:15
3Domen LEBANOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 08:46+01:59
4Jaka SELJAKOSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA CERKLJE NA GORENJSKEM 09:05+02:18
5Valentin KAVČIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 11:51+05:04
6Žan GNEZDAOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 12:20+05:33
7Blaž ŠORLI CKOSNOVNA ŠOLA TOLMIN 12:32+05:45
8Matija MILOSAVLJEVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 13:10+06:23
9Matic MUNDAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 13:17+06:30
10Maks TOMAŽIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 13:42+06:55
11Matevž ŠTIFTARDRUGA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 14:19+07:32
12Tevž MIHELJAKPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 14:28+07:41
13Luka MERVIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 14:46+07:59
14Blaž ŠORLI BDOSNOVNA ŠOLA TOLMIN 15:56+09:09
15Nejc TRUNKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 15:59+09:12
16Tamino HOLZEROSNOVNA ŠOLA DANILE KUMAR 17:01+10:14
17Arti BRUČIOSNOVNA ŠOLA TABOR I 18:32+11:45
18Anže KOELNEROSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA CERKLJE NA GORENJSKEM 18:50+12:03
19Art ROMIH JELENCOSNOVNA ŠOLA TABOR I 19:25+12:38
20Anej HRENOSNOVNA ŠOLA TABOR I 21:06+14:19
21Matija KAVČIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 22:12+15:25
22Timi PETRIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 30:34+23:47
23Nino HEBAR KOSIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 34:43+27:56
24Žan ŠTRUKELJOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 70:01+63:14
Matevž FUČKAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNS+ --:--
Aljaž UŠAJOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNS+ --:--
Denis PREMRNOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--
Janez SIRCOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Simon ŠTUHECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Kimi OZMECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Aljaž HVALIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenci B (2.03km / m / 10KT)

1Tilen ZUPANOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 12:44+00:00
2Marin JEVŠEVAROSNOVNA ŠOLA BREŽICE 15:16+02:32
3Rok KERNOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 15:35+02:51
4Aljaž ČELIKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 15:40+02:56
5Denis GREGORCOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 15:48+03:04
6Luka ANDERLUHOSNOVNA ŠOLA ALOJZIJA ŠUŠTARJA 16:40+03:56
7Domen PETROVIČOSNOVNA ŠOLA ŠTURJE 16:44+04:00
8Miklavž GRUMOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 17:30+04:46
9Matevž KUNCOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 18:09+05:25
10Krištof KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 18:20+05:36
11Nace HUMAROSNOVNA ŠOLA VODICE 19:20+06:36
12Manuel ALBERTO MONTESOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 19:29+06:45
13Jan ŠTEKAROSNOVNA ŠOLA DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 19:58+07:14
14Julijan ZAKONJŠEKOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 20:51+08:07
15Tit HODŽAROSNOVNA ŠOLA VODICE 22:02+09:18
16Janoš KRKOČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 22:21+09:37
17Noa LAZNIKOSNOVNA ŠOLA TABOR I 22:26+09:42
18Matic GRAGERVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 22:57+10:13
19Žiga MELIHENOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 23:22+10:38
20Tit KATARIĆOSNOVNA ŠOLA CERKNO 23:36+10:52
21An PRIMOŽIČOSNOVNA ŠOLA CERKNO 26:05+13:21
22Martin NOVAKOSNOVNA ŠOLA VODICE 26:08+13:24
23Andraž SAMECOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 26:14+13:30
24Martin KODERMANOSNOVNA ŠOLA VODICE 26:16+13:32
25Timotej HRIBAROSNOVNA ŠOLA BREŽICE 26:18+13:34
26Žiga PODREKAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 26:44+14:00
27Gašper SAMECOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 27:05+14:21
28Matevž MANFREDAOSNOVNA ŠOLA DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 28:32+15:48
29Matija FLORJANOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 28:51+16:07
29Kevin PERKOOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 28:51+16:07
31Nejc ZORKOOSNOVNA ŠOLA BREŽICE 28:57+16:13
32Jani BRATOŽOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 30:14+17:30
33Marcel TEMNIKARPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 31:17+18:33
34Jan WAHLOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 31:50+19:06
35Mel REHEROSNOVNA ŠOLA TABOR I 32:54+20:10
36Urban BOŽNAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 33:12+20:28
37Maks PADEŽNIKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 33:32+20:48
38Žan OBRANOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 36:51+24:07
39Mihael JOBOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 39:31+26:47
40Erik CIZERLOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 44:44+32:00
41Jaka ZUPANCOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 48:31+35:47
42Jernej KOVAČIČOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 52:28+39:44
43Jan Luka MAJHENIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 60:55+48:11
44Mateo KULENOVIĆVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 62:53+50:09
45Anže ŽNIDARŠIČOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 65:44+53:00
Anej OZEBEKOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--
Gal DRAKŠIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Nejc TURKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Jan KOROŠECPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC MP+ --:--
Nik LAPOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Matic RAJTEROSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Žiga Miha ERJAVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--

Učenci C (3.1km / m / 12KT)

1Aleš SERŽENTAOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 32:07+00:00
2Nik GREGORIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 37:21+05:14
3Julijan KAVČIČOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 37:24+05:17
4Filip PETROVIČOSNOVNA ŠOLA ŠTURJE 37:29+05:22
5Natan Maj POŽENELOSNOVNA ŠOLA DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 38:08+06:01
6Anže PODREKAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 38:16+06:09
7Rok HERNECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 39:24+07:17
8Domen KAVČIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 43:03+10:56
9Rok ROJKOOSNOVNA ŠOLA TABOR I 43:35+11:28
10Samo VETRIHOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 43:38+11:31
11Alojz Evelin MIKOLIČ SOBOTIČOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 43:48+11:41
12Nejc JEREBOSNOVNA ŠOLA POLJANE 43:53+11:46
12Sven KOTNIKOSNOVNA ŠOLA TABOR I 43:53+11:46
14Luka HUDOPISKPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 45:18+13:11
15Nejc DOMNIKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 46:59+14:52
16Filip KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 48:09+16:02
17Domen LAHOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 48:58+16:51
18Urban KRKOČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 50:02+17:55
19Žiga DJUROVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 50:22+18:15
20Nejc MAROLTOSNOVNA ŠOLA POLJANE 50:39+18:32
21Klemen ŠPANRINGOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 52:29+20:22
22Žiga ŠORLIOSNOVNA ŠOLA TOLMIN 54:23+22:16
23Benjamin ADORNOOSNOVNA ŠOLA TABOR I 54:26+22:19
24Blaž EMERŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 55:01+22:54
25Štefan PODGORŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 55:50+23:43
26Luka ŠTRUKELJOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 56:20+24:13
27Aljaž OBIDOSNOVNA ŠOLA CERKNO 56:38+24:31
28Aleks PAHOROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 57:38+25:31
29Luka KREČOSNOVNA ŠOLA POLJANE 57:55+25:48
30Uroš ŠTUHECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 58:18+26:11
31Žan VERBIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 64:50+32:43
32Grega PLAJNŠEKOSNOVNA ŠOLA DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 66:04+33:57
33Urban HAJNŠEKOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 66:22+34:15
34Nino RADOVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 67:06+34:59
35Anže ROŽIČVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 69:10+37:03
36Nejc BECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 70:05+37:58
37Alen STRAŠEK KEKECPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 70:16+38:09
38Jakob BRUSOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 70:52+38:45
39Rene VAGNEROSNOVNA ŠOLA TABOR I 71:05+38:58
40Rok PISTOTNIKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 72:09+40:02
41Žiga VREČAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 76:13+44:06
42Matija MAITIOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 78:21+46:14
43Jan OBRANOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 87:18+55:11
44Filip GRADOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 88:36+56:29
45Žiga VLAŠIČOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 91:13+59:06
46Tomi GOLOBOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 93:19+61:12
47Maj Jurij MIKLAVECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 94:34+62:27
48Jože PESTOTNIKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 95:16+63:09
49Uroš TOZANOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 100:08+68:01
50Leon LORENCIOSNOVNA ŠOLA POLJČANE 115:36+83:29
51Lan ŠULINOSNOVNA ŠOLA DUŠANA MUNIHA MOST NA SOČI 116:40+84:33
Bor KUNSTELJOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI MP+ --:--
Tanej DELAKORDAOSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI MP+ --:--
Matija STRAŽEOSNOVNA ŠOLA VODICE MP+ --:--
Jon CESARPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC MP+ --:--
Nejc PEVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Luka BOLEOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNF+ --:--
Anej BAUMANVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--
Enej LOGAROSNOVNA ŠOLA IDRIJA MP+ --:--
Tilen ŽVANUTOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--
Jernej OBLAKOSNOVNA ŠOLA POLJANE DNS+ --:--
Aljaž LUZNAROSNOVNA ŠOLA POLJANE MP+ --:--
Marko BačnarOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--
Erazem JERLAHOSNOVNA ŠOLA SOSTRO MP+ --:--
Jaka FARTEKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Svit GROZNIKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Andrej BANJANINOSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Tin KULENOVIĆVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--
Rok KOZLEVČAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO MP+ --:--

Učenke A (1.08km / m / 8KT)

1Tinka FERENCOSNOVNA ŠOLA POLJE 07:21+00:00
2Nea ERŽENOSNOVNA ŠOLA CERKNO 09:56+02:35
3Brina KOLNEROSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA CERKLJE NA GORENJSKEM 12:00+04:39
4Ema Pika RAJPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 12:04+04:43
5Lucija KREMŽAROSNOVNA ŠOLA VODICE 12:43+05:22
6Alina ČUJECOSNOVNA ŠOLA TOLMIN 12:52+05:31
7Ana Lenka PLAZNIKOSNOVNA ŠOLA TABOR I 13:04+05:43
8Mojca KUNCOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 13:12+05:51
9Patricija KERNOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 13:25+06:04
10Luna PESTOTNIK STRESOSNOVNA ŠOLA TRNOVO 13:55+06:34
11Nina SAKSIDAOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 14:01+06:40
12Hana MAMIČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 14:06+06:45
13Lana PREGLOSNOVNA ŠOLA DAVORINA JENKA CERKLJE NA GORENJSKEM 14:11+06:50
14Neža TRUNKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 14:17+06:56
15Tea HOHNEC ROŠKAROSNOVNA ŠOLA TABOR I 20:06+12:45
16Sara KOSIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 20:17+12:56
17Neža OBIDOSNOVNA ŠOLA CERKNO 20:21+13:00
18Zala Mia ŠVIGELJOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 22:32+15:11
19Ana VERČOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 28:58+21:37
20Maša BECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 37:29+30:08
21Stela HEBAROSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 39:21+32:00
22Maja ZARNIKOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 43:25+36:04
23Klara HEBAROSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 47:15+39:54
24Manja ZUPANIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 61:06+53:45
Zala LOZAROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--
Taja RAJHOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--

Učenke B (1.82km / m / 10KT)

1Manja LEBANOSNOVNA ŠOLA IDRIJA 12:13+00:00
2Karin PUSTOSNOVNA ŠOLA N.H. MAKSA PEČARJA 16:44+04:31
3Jedrt ŠINKOVECOSNOVNA ŠOLA POLJANE 18:53+06:40
4Rebeka MARINŠEK POČIVAVŠEKOSNOVNA ŠOLA VALENTINA VODNIKA 19:15+07:02
5Lucija KAVČIČOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 19:48+07:35
6Ema RODMANOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 20:35+08:22
7Vita MALUSOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 20:53+08:40
8Eva JENKOOSNOVNA ŠOLA VODICE 21:29+09:16
9Maša VUJAKLIJAOSNOVNA ŠOLA TABOR I 22:24+10:11
10Katja ŠTRAVSOSNOVNA ŠOLA POLJANE 22:28+10:15
11Amadeja KRAJNCOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 25:21+13:08
12Lucija KAVČIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 26:38+14:25
13Lea KOSIOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 28:03+15:50
14Zala FERENCOSNOVNA ŠOLA POLJE 28:04+15:51
15Petja DRAMEOSNOVNA ŠOLA TABOR I 29:53+17:40
16Minea LIPOVŠEKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 31:05+18:52
17Melisa DORLOSNOVNA ŠOLA TABOR I 32:09+19:56
18Tajda RAZPETOSNOVNA ŠOLA CERKNO 32:29+20:16
19Ema ERJAVECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 32:35+20:22
20Mia LIČENOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 32:46+20:33
21Aleksandra BILIČPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 34:01+21:48
22Larisa ERLAHPRVA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 34:10+21:57
23Živa JANČAR BAUMANOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 34:33+22:20
24Živa BRUMATOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 35:19+23:06
25Ela ŽAGAROSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 36:02+23:49
26Katja BELŠAKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 36:43+24:30
27Pia ILOVAROSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 37:21+25:08
28Tia BERTALANIČOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 43:44+31:31
29Hana BREČKOOSNOVNA ŠOLA TABOR I 44:36+32:23
30Malči CVIRNOSNOVNA ŠOLA POLJANE 45:06+32:53
31Demetra JAMŠEKOSNOVNA ŠOLA VODICE 47:39+35:26
32Tjaša KEBEROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 59:38+47:25
33Lana NOVAKOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 65:41+53:28
34Marta KUŠAROSNOVNA ŠOLA TRNOVO 67:12+54:59
Nika ŠINIGOJOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNS+ --:--
Hana SLOKAROSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE DNS+ --:--
Tjaša KRŽIŠNIKOSNOVNA ŠOLA POLJANE MP+ --:--
Zala ZABUKOVECOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--
Sara NAMESTNIKOSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Daša ŠTREMFELJOSNOVNA ŠOLA CERKNO DNS+ --:--
Mia KRUŠECOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenke C (2.53km / m / 12KT)

1Katja BABIČOSNOVNA ŠOLA VODICE 24:49+00:00
2Ana Pia POGAČAROSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 25:40+00:51
3Teja TUŠAROSNOVNA ŠOLA CERKNO 27:43+02:54
4Nika RAVNIKAROSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 30:10+05:21
5Tina KERNOSNOVNA ŠOLA KOMENDA MOSTE 31:23+06:34
6Lara BRATINAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 34:37+09:48
7Zala ŠpenkoOSNOVNA ŠOLA MEDVODE 36:29+11:40
8Natea NOVAKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 42:23+17:34
9Sara DURNOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 46:02+21:13
10Jana SLANAOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 48:50+24:01
11Ana MURŠIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 52:35+27:46
12Neža HROVATOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 56:51+32:02
13Zarja KMETIČOSNOVNA ŠOLA OSKARJA KOVAČIČA 58:50+34:01
14Brina POROPATOSNOVNA ŠOLA TABOR I 60:38+35:49
14Eva Alina HOČEVAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 60:38+35:49
16Ana AREHDRUGA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC 65:14+40:25
17Anja ABRAMOVIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I 68:35+43:46
18Katja ZGONECOSNOVNA ŠOLA KAŠELJ 70:19+45:30
19Jerneja MARKOVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 70:57+46:08
20Zarja ROMIH JELENCOSNOVNA ŠOLA TABOR I 71:22+46:33
21Maja RŽENOSNOVNA ŠOLA POLJANE 71:38+46:49
22Neža Ana GORIČAROSNOVNA ŠOLA SOSTRO 75:02+50:13
23Sara FUČKAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 76:01+51:12
24Naja LASIČOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA 76:53+52:04
25Neja ŠTRUBELJOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 77:52+53:03
26Taja RUPAROSNOVNA ŠOLA POLJANE 80:35+55:46
27Larisa PETERNELJOSNOVNA ŠOLA CERKNO 80:46+55:57
28Nika ŠMIDOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ 82:53+58:04
29Larisa HADALINOSNOVNA ŠOLA CERKNO 83:45+58:56
30Tara KRAGLOSNOVNA ŠOLA SOSTRO 84:00+59:11
31Nika PODOBNIK BOGATAJOSNOVNA ŠOLA CERKNO 84:42+59:53
32Živa MOČNIKOSNOVNA ŠOLA CERKNO 86:03+61:14
33Tina STANONIKOSNOVNA ŠOLA POLJANE 87:37+62:48
34Kaja BRATINAOSNOVNA ŠOLA DOBRAVLJE 88:08+63:19
35Petra OMEJCOSNOVNA ŠOLA POLJANE 89:45+64:56
Meta MAJCENOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Sara BRUMENOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Gabriela KRAJNCOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Ksenija ZRNKOOSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Nika OBRANOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Maja MOČNIKOSNOVNA ŠOLA CERKNO DNS+ --:--
Daša ŠTREMFELJOSNOVNA ŠOLA CERKNO DNS+ --:--
Špela OZMECOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ DNF+ --:--
Manca GLIHAOSNOVNA ŠOLA ŠKOFLJICA MP+ --:--
Anja TRATNJEKOSNOVNA ŠOLA SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Sabina PAVRIČOSNOVNA ŠOLA TABOR I MP+ --:--
Neža ŠTREMFELJOSNOVNA ŠOLA CERKNO MP+ --:--
Lana Tia HORVATVZGOJNOIZOBRAŽEVALNI ZAVOD OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--