Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šprint štefete, zaključek lige - sprint

Kamniški orientacijski klub, Kamnik, 16. 10. 2016

MŽ 17

1 OK Azimut
27.1 Tjaž Gantar [9:46]
27.2 Nika Poljanšek [12:32]
27.3 Ambrož Rupnik [11:38]
33:56+00:00
2 OK Komenda
36.1 Zala Zavrl [12:52]
36.2 Ana Pia Pogačar [13:23]
36.3 Matic Blaž [8:31]
34:46+00:50
3 OK Polaris
35.1 Matej Škarabot [11:10]
35.2 Lana Štrumbelj [17:49]
35.3 Gašper Petrovič [10:56]
39:55+05:59
4 OK Komenda
25.1 Katja Babič [13:46]
25.2 Patricija Primožič [14:45]
25.3 Domen Kavčič [12:41]
41:12+07:16
5 OK Polaris
34.1 Juš Smole [13:32]
34.2 Alja Tekavc Uršič [16:08]
34.3 Jaka Deželak [13:29]
43:09+09:13
6 OK Tivoli
32.1 Gregor Kunc [12:44]
32.2 Julija Ferenc [14:29]
32.3 Peter Smrekar [17:08]
44:21+10:25
7 OK Komenda
31.1 Tina Kern [14:49]
31.2 Nika Ravnikar [13:49]
31.3 Domen Žurbi [17:25]
46:03+12:07
8 OK Azimut
26.1 Aljaž Čelik [14:57]
26.2 Teja Tušar [14:46]
26.3 Nejc Domnik [24:01]
53:44+19:48
9 OK Tivoli
33.1 Matevž Kunc [14:43]
33.2 Tinka Ferenc [19:17]
33.3 Zala Ferenc [24:54]
58:54+24:58
10 OK Brežice
29.1 Martin Jevševar [12:56]
29.2 Jedert Jevševar [18:23]
29.3 Timotej Hribar [34:13]
1:05:32+31:36
11 OK Polaris
38.1 Luka Anderluh [14:09]
38.2 Anja Škarabot [19:24]
38.3 Brin Smole [35:02]
1:08:35+34:39
12 OK Tivoli
28.1 Filip Grad [14:57]
28.2 Pia Ilovar [42:07]
28.3 Rok Hernec [13:28]
1:10:32+36:36
OK Komenda
37.1 Tilen Zupan [13:43]
37.2 Lucija Kavčič [21:02]
37.3 Miklavž Grum [MP]
MP+ --:--

MŽ 21

1 OK Brežice
2.1 Vid Bogovič [18:07]
2.2 Anica Hribar [23:29]
2.3 Jaka Piltaver [15:20]
56:56+00:00
2 OK Tivoli
3.1 Andrej Borštnik [17:27]
3.2 Katja Dovč [20:02]
3.3 Matej Jurca [19:30]
56:59+00:03
3 OK Polaris
12.1 Iztok Rojc [18:03]
12.2 Tajda Foški [21:52]
12.3 Valter Foški [21:08]
1:01:03+04:07
4 OK Komenda
13.1 Borut Seljak [21:23]
13.2 Irena Hacin Kölner [20:16]
13.3 Alenka Vuga Seljak [23:53]
1:05:32+08:36
5 OK Azimut
5.1 Tomaž Groff [21:35]
5.2 Saša Žižek [26:56]
5.3 Tomaž Pust [20:49]
1:09:20+12:24
6 OK Polaris
14.1 Marija Anderluh [32:02]
14.2 Mojca Foški [24:31]
14.3 Elio Golja [17:59]
1:14:32+17:36
7 OK Tivoli
15.1 Blaž Šimenc [26:00]
15.2 Maja Jurca [33:44]
15.3 Aljaž Borštnik [20:13]
1:19:57+23:01
8 OK Polaris
21.1 Aleš Zupan [20:41]
21.2 Damjana Jerše [39:16]
21.3 Dušan Smole [27:08]
1:27:05+30:09
9 OK Azimut
1.1 Boštjan Bogataj [22:00]
1.2 Marjanca Poljanšek [32:20]
1.3 Nataša Bogataj [35:31]
1:29:51+32:55
10 OK Azimut
20.1 Matej Vidič [26:52]
20.2 Jadranka Drobnič [1:00:14]
20.3 Janko Lapajne [33:20]
2:00:26+63:30
OK Tivoli
4.1 Aljaž Černe [22:01]
4.2 Andreja Strnad [MP]
4.3 Aleš Borštnik [23:25]
MP+ --:--
OK Azimut
7.1 Klemen Kenda [20:20]
7.2 Deja Razpet [MP]
7.3 Andraž Drešček [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
9.1 Barbara Pavlinič [22:07]
9.2 Romana Zupan [27:59]
9.3 Gregor Zupan [MP]
MP+ --:--
OK Polaris
11.1 Miro Šalamun [17:57]
11.2 Ana Šalamun [MP]
11.3 Jan Šalamun [17:13]
MP+ --:--
OK Azimut
18.1 Cesare Tarabocchia [MP]
18.2 Marjana Rejec [31:13]
18.3 Pavel Rejec [MP]
MP+ --:--
DROT
23.1 Jiri Slezak [MP]
23.2 Klara Koncakova [21:06]
23.3 Stepan Mudrak [14:07]
MP+ --:--
DROT
24.1 Zdenek Slezak [MP]
24.2 Lola Stojčevski [34:02]
24.3 Jakub Vlažny [16:46]
MP+ --:--
OK Azimut
6.1 Gregor Hvala [DISQ]
6.2 Urša Tomažin [20:19]
6.3 Valentin Eržen [MP]
DISQ+ --:--
OK Komenda
8.1 Blaž Kölner [DISQ]
8.2 Monika Ravnikar [21:01]
8.3 Žan Ravnikar [14:29]
DISQ+ --:--
OK Polaris
10.1 Blaž Petrovič [15:46]
10.2 Brina Foški [19:52]
10.3 Gregor Anderluh [DISQ]
DISQ+ --:--
OK Azimut
16.1 Matjaž Štanfel [DISQ]
16.2 Nuša Jeram [17:13]
16.3 Mark Bogataj [14:12]
DISQ+ --:--
OK Tivoli
17.1 Žan Luka Šumečki [15:20]
17.2 Ana Pribaković Borštnik [DISQ]
17.3 Jan Dovč [13:49]
DISQ+ --:--
OK Azimut
19.1 Peter Tušar [DISQ]
19.2 Lara Gantar [18:54]
19.3 Simon Stanonik [16:44]
DISQ+ --:--
DROT
22.1 Jan Perutka [DISQ]
22.2 Marcela Tesarova [16:26]
22.3 Jiri Valenta [14:29]
DISQ+ --:--

MŽ 12

1 OK Azimut
52.1 Tihon Salopek [9:44]
9:44+00:00
2 OK Azimut
56.1 Manja Leban [11:18]
11:18+01:34
3 OK Azimut
57.1 Domen Leban [11:51]
11:51+02:07
4 OK Azimut
53.1 Rok Bogataj [12:01]
12:01+02:17
5 OK Azimut
58.1 Nea Eržen [17:04]
17:04+07:20
6 OK Tivoli
69.1 Mojca Kunc [19:50]
19:50+10:06
7 OK Azimut
59.1 Tit Katarič [22:59]
22:59+13:15
8 OK Brežice
60.1 Nejc Zorko [25:44]
25:44+16:00
9 OK Komenda
64.1 Nejc Trunk [26:16]
26:16+16:32
10 OK Komenda
63.1 Maks Tomažič [26:19]
26:19+16:35
11 OK Azimut
54.1 Ema Groff [30:14]
30:14+20:30
12 OK Komenda
108.1 Lana Pregl [34:30]
34:30+24:46
13 OK Komenda
65.1 Neža Trunk [34:41]
34:41+24:57
OK Azimut
55.1 Žiga Groff [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
68.1 Tamino Holzer [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
67.1 Patricija Kern [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
61.1 Jaka Seljak [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
62.1 Zala Mia Švigelj [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
66.1 Maja Zarnik [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
106.1 Nik Lap [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
107.1 Naja Lončar [MP]
MP+ --:--

OPEN

1 RIS
79.1 Tihomir Salopek [16:31]
16:31+00:00
2 DROT
96.1 Jan Vlažny [17:23]
17:23+00:52
3 smucka.com
77.1 Klemen Zibelnik [23:47]
23:47+07:16
4 OK Azimut
72.1 Mineja Leban [25:00]
25:00+08:29
5 OK Tivoli
75.1 Robert Kunc [26:02]
26:02+09:31
6 PD Ajdovščina
116.1 Tilen Žvanut [28:25]
28:25+11:54
7 PD Ajdovščina
113.1 Urban Krkoč [29:31]
29:31+13:00
8 PD Ajdovščina
114.1 Manuel Albert Montes [29:58]
29:58+13:27
9 PD Ajdovščina
115.1 Samo Vetrih [30:32]
30:32+14:01
10 OK Komenda
98.1 Zala Špenko [32:57]
32:57+16:26
11 DROT
97.1 Dada Dismova [33:21]
33:21+16:50
12 Individuals/No Club
80.1 Petra Stojan [34:25]
34:25+17:54
13 OK Komenda
74.1 Lara Zupan [36:16]
36:16+19:45
14 OK Tivoli
76.1 Četa Dol Dolsko 1 [37:33]
37:33+21:02
15 OK Azimut
71.1 Maja Zaman Groff [40:01]
40:01+23:30
16 PD Ajdovščina
111.1 Nik Gregorič [42:00]
42:00+25:29
17 PD Ajdovščina
112.1 Marija Kovač [1:04:24]
1:04:24+47:53
ŠOK
78.1 Ana Plavčak [MP]
MP+ --:--
OK Komenda
100.1 Leon Šimenc [MP]
MP+ --:--
PD Ajdovščina
110.1 Stanko Čufer [MP]
MP+ --:--

Začetniki

1 OK Polaris
99.1 Oskar Foški [13:29]
13:29+00:00
2 Individuals/No Club
92.1 Zma Verbič [14:41]
14:41+01:12
3 Individuals/No Club
95.1 Lana Drole [15:30]
15:30+02:01
4 Individuals/No Club
94.1 Mija Jeraj [16:35]
16:35+03:06
5 OK Komenda
103.1 Drejc Malus [17:05]
17:05+03:36
6 Individuals/No Club
93.1 Ajda Jeraj [18:50]
18:50+05:21
7 OK Azimut
89.1 Tijana Leban [18:58]
18:58+05:29
8 Individuals/No Club
90.1 Teja Skalin Hvala [20:35]
20:35+07:06
9 OK Tivoli
86.1 Eva Skeledzija [22:10]
22:10+08:41
10 OK Tivoli
85.1 Taiša Khan [22:14]
22:14+08:45
10 OK Tivoli
87.1 Kristina Vuylov [22:14]
22:14+08:45
12 Individuals/No Club
91.1 Sašo Jalšovec [22:45]
22:45+09:16
13 OK Komenda
83.1 Delania Holzer [25:33]
25:33+12:04
14 OK Tivoli
84.1 Martin Ferenc [25:48]
25:48+12:19
15 OK Azimut
81.1 David Sedej [26:46]
26:46+13:17
16 OK Azimut
82.1 Rok Sedej [37:24]
37:24+23:55
17 PD Ajdovščina
117.1 Denis Premrn [38:10]
38:10+24:41
18 OK Azimut
88.1 Jan Cokan [43:52]
43:52+30:23
19 OK Komenda
104.1 Maja Zarnik [54:23]
54:23+40:54
20 OK Komenda
101.1 Nina Saksida [54:24]
54:24+40:55
PD Ajdovščina
118.1 Žan Štrukelj [MP]
MP+ --:--