Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 14 - srednja

Kamniški orientacijski klub, , 6. 2. 2016

A (5.4km / m / 25KT)

1Jan Dovč 36:13+00:00
2Nejc Zorman 37:46+01:33
3Žan Ravnikar 45:50+09:37
4Blaž Kolner 46:25+10:12
5Denis Kokelj 54:09+17:56
6Miha Škarabot 54:12+17:59
7Matej Škarabot 57:43+21:30
8Zala Zavrl 01:03:31+27:18
9Polona Jezeršek 01:05:13+29:00
10Robert Kunc 01:09:16+33:03
11Tomaž Kremžar 01:11:33+35:20
12Monika Ravnikar 01:12:04+35:51
13Tajda Foški 01:13:53+37:40
14Elio Golja 01:22:40+46:27
15Ana Plavčak 01:26:09+49:56
Matic Blaž MP+ --:--
Žan Luka Šumečki MP+ --:--
Luka Kremžar MP+ --:--
Aljaž Černe MP+ --:--

B (3.1km / m / 12KT)

1Kos Vergil 30:06+00:00
2Erik Gregorc 35:00+04:54
3Alenka Vuga Seljak 38:42+08:36
4Aleš Zupan 39:54+09:48
5Klara Jamšek 40:00+09:54
6Igor Bončina 40:23+10:17
7Borut Seljak 40:29+10:23
8Mihala Korelc 40:47+10:41
9Janez Zavrl 40:47+10:41
10Patricija Primožič 48:08+18:02
11Andrej Korelc 50:21+20:15
12Boštjan Bogataj 51:54+21:48
13Luka Plavčak 52:57+22:51
14Ana Pia Pogačar 53:54+23:48
15Jure Straže 01:01:05+30:59
16Gregor Kunc 01:09:41+39:35
17Zala Špenko 01:09:56+39:50
Matej Vidič MP+ --:--
Štefan Podgoršek MP+ --:--
Špela Drešar MP+ --:--
Demetra Jamšek MP+ --:--

C (1.4km / m / 6KT)

1Rok Kern 12:52+00:00
2Denis Gregorc 13:23+00:31
3Karin Pust 18:25+05:33
4Lara Zupan 19:11+06:19
5Rok Bogataj 19:28+06:36
6Maša Pandža 20:12+07:20
7Luka Seljak 20:45+07:53
8Nataša Bogataj 23:23+10:31
9Biserka Ledinšek 27:17+14:25
10Jadranka Drobnič 32:39+19:47
11Matija Kavčič 43:35+30:43
12Peter Plevel 45:34+32:42
13Drejc 45:50+32:58
14Ožbej 45:51+32:59
15Uroš Pandža 53:34+40:42
16Tia Caserman 53:51+40:59
Oskar Frančišek Jagodic 54:12+41:20
Pia Celar MP+ --:--
Metka Kimovec MP+ --:--