Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 20 - zaključek - sprint

Orientacijski klub Azimut, Cerkno, 28. 2. 2016

A (2.62km / m / 14KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 18:23+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 18:38+00:15
3Jan DovčOK Tivoli OK Tivoli19:11+00:48
4Matic BlažOK Komenda 20:07+01:44
4Peter TušarOK Azimut 20:07+01:44
6Andrej BorštnikOK Tivoli OK Tivoli21:04+02:41
7Žan RavnikarOK Komenda 21:09+02:46
8Gregor HvalaOK Azimut 21:17+02:54
9Todor PedevBulgaria 22:49+04:26
10Aleš PoljanšekOK Azimut 23:14+04:51
11Gregor ZupanOK Komenda 23:56+05:33
12Zala ZavrlOK Komenda 28:16+09:53
13Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli28:23+10:00
14Nuša JeramOK Azimut 28:45+10:22
15Silvij MočnikOK Azimut 28:52+10:29
16Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli32:17+13:54
17Monika RavnikarOK Komenda 32:20+13:57
18Katja DovčOK Tivoli OK Tivoli32:28+14:05
19Stevan RoksandićSerbia 33:49+15:26
20Luka VulićMontenegro 39:15+20:52
21Matija JesenkoOK Tivoli OK Tivoli42:35+24:12
Klemen KendaOK Azimut +-19:37
Mojca FlerinKamniški OK Kamniški orientacijski klub+-19:37
Polona JezeršekOK Komenda MP+ --:--
Andraž DreščekOK Azimut +-19:37
Riste KirovMacedonia MP+ --:--
Stefan JeremićMontenegro +-19:37

B (2.05km / m / 11KT)

1Erik GregorcOK Komenda 20:25+00:00
2Boštjan BogatajOK Azimut 22:56+02:31
3Tomaž PustOK Azimut 23:38+03:13
4Rok BogatajOK Azimut 24:26+04:01
5Matej VidičOK Azimut 25:22+04:57
6Aljaž ČelikOK Azimut 25:25+05:00
7Teja TušarOK Azimut 25:40+05:15
8Tatiana KalenderogluSEEOA 26:03+05:38
9Pavel RejecOK Azimut 26:16+05:51
10Alenka Vuga SeljakOK Komenda 26:53+06:28
11Borut SeljakOK Komenda 27:50+07:25
12Nataša BogatajOK Azimut 29:35+09:10
13Vlado SedejOK Azimut 30:09+09:44
14Marjanca PoljanšekOK Azimut 30:14+09:49
15Janez ZavrlOK Komenda 31:08+10:43
16Janko LapajneOK Azimut 31:15+10:50
17Rok SušnikOK Azimut 33:09+12:44
18Romana ZupanOK Komenda 34:31+14:06
19Đorđe ZagoracSerbia 35:26+15:01
20Petra Stojanind. 35:41+15:16
21Tina KernOK Komenda 35:44+15:19
22Marjana RejecOK Azimut 35:53+15:28
23An Primožič 36:39+16:14
24Boštjan KernOK Komenda 39:08+18:43
25Inge BosinaAlbania Albania42:01+21:36
Nika PoljanšekOK Azimut MP+ --:--
Nejc DomnikOK Azimut +-21:35
Charles NelsonOK Azimut MP+ --:--
Deja RazpetOK Azimut +-21:35
Zoran MilovanovićSEEOA +-21:35

C (1.06km / m / 8KT)

1Rok KernOK Komenda 13:36+00:00
2Tilen ZupanOK Komenda 16:05+02:29
3Luka SeljakOK Komenda 16:36+03:00
4Lara ZupanOK Komenda 17:49+04:13
5Denis GregorcOK Komenda 17:55+04:19
6Maja JurcaOK Tivoli OK Tivoli23:25+09:49
7Atanas GiorgievBulgaria 23:30+09:54
8Miklavž GrumOK Komenda 31:14+17:38
9Anka GrumOK Komenda 38:49+25:13