Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 17 - srednja

Kamniški orientacijski klub, , 20. 2. 2016

A (4.6km / m / 16KT)

1Oleksander Levstafiev 01:06:33+00:00
2Ana Pribaković Boršnik 01:27:14+20:41
3Gregor Zupan 01:41:16+34:43
4Roman Sladič 01:54:02+47:29

B (3.6km / m / 13KT)

1Tomaž Pust 01:18:00+00:00
2Luka Plavčak 01:32:24+14:24
3Romana Zupan 01:44:20+26:20

C (1.4km / m / 9KT)

1Tilen Zupan 14:50+00:00
2Aljaž Osterc 17:13+02:23
3Karin Pust 22:00+07:10
4Jan Cokan 24:25+09:35
5Lara Zupan 37:36+22:46