Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šprint - sprint

Orientacijski klub Azimut, Žiri, 18. 9. 2016

M12 (1.56km / m / 17KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 09:53+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 10:13+00:20
3Nejc TurkOK Komenda 10:28+00:35
4Aljaž ČelikOK Azimut 11:03+01:10
5Tilen ZupanOK Komenda 11:22+01:29
6Rok KernOK Komenda 11:53+02:00
7Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 12:08+02:15
8Matevž KuncOK Tivoli 12:20+02:27
9Jani BratožPD Ajdovščina 15:18+05:25
10Žiga GroffOK Azimut 15:56+06:03
11Miklavž GrumOK Komenda 16:18+06:25
12Timotej HribarOK Brežice 18:58+09:05
13Janoš KrkočPD Ajdovščina 24:35+14:42
14Nejc ZorkoOK Brežice 37:05+27:12
Luka AnderluhOK Polaris MP+ --:--

M16 (2.65km / m / 17KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 13:09+00:00
2Jan MarcPD Ajdovščina 16:32+03:23
3Gregor KuncOK Tivoli 17:32+04:23
4Ambrož RupnikOK Azimut 18:08+04:59
5Domen KavčičOK Komenda 18:35+05:26
6Maks RodmanPD Ajdovščina 18:47+05:38
7Peter SmrekarOK Tivoli 19:04+05:55
8Maj DovčOK Tivoli 23:38+10:29
9Urban KrkočPD Ajdovščina 23:57+10:48
10Svit Pestotnik StresOK Polaris 24:54+11:45
11Domen ŽurbiOK Komenda 25:26+12:17
12Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 28:31+15:22
13Aljaž ObidOK Azimut 29:05+15:56
14Nik GregoričPD Ajdovščina 33:08+19:59
Aleks PahorPD Ajdovščina DNS+ --:--

M20 (3.84km / m / 23KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:58+00:00
2Matic BlažOK Komenda 16:29+00:31
3Žan RavnikarOK Komenda 16:42+00:44
4Dominik KirinJAP 16:52+00:54
5Peter TušarOK Azimut 17:14+01:16
6Matej JurcaOK Tivoli 17:49+01:51
7Aljaž PavšičOK Azimut 20:51+04:53
8Virgil KosOK Tivoli 22:55+06:57
9Aljoša ReboljOK Polaris 24:16+08:18
10Blaž ŠimencOK Tivoli 24:58+09:00
Simon StanonikOK Azimut MP+ --:--
Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli MP+ --:--

M21E (3.84km / m / 23KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 15:22+00:00
2Jan DovčOK Tivoli 15:30+00:08
3Andrej BorštnikOK Tivoli 18:41+03:19
4Tihomir DespetovićBJE 19:30+04:08
5Boštjan ČerinOK Tivoli 19:34+04:12
6Franc KnapOK Azimut 19:44+04:22
7David ČuferPD Ajdovščina 20:34+05:12
8Klemen Zibelniksmucka com 23:04+07:42
Jaka PiltaverOK Brežice DISQ+ --:--
Elio GoljaOK Polaris DISQ+ --:--
Maj PrejacOK Azimut MP+ --:--

M35 (3.56km / m / 22KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 15:46+00:00
2Robert OrehociBJE 15:57+00:11
3Lino LegacJAP 17:05+01:19
4Tihomir SalopekRIS 17:16+01:30
5Oleksandr Ievstafiev 19:20+03:34
6Boštjan BogatajOK Azimut 19:32+03:46
7Valentin ErženOK Azimut 19:56+04:10
8Marko ObidOK Azimut 19:58+04:12
9Gregor ZupanOK Komenda 20:25+04:39
10Klemen KendaOK Azimut 20:59+05:13
11Borut SeljakOK Komenda 21:53+06:07
12Matej SedejOK Azimut 22:47+07:01
13Matej VidičOK Azimut 25:04+09:18
14Igor BončinaOK Azimut 26:53+11:07
Edi OcvirkJAP MP+ --:--
Gregor AnderluhOK Polaris DISQ+ --:--
Tomaž GroffOK Azimut DNS+ --:--
Bojan JevševarOK Brežice DISQ+ --:--
Tomaž PustOK Azimut DISQ+ --:--
Aleš PoljanšekOK Azimut DISQ+ --:--

M50 (2.88km / m / 15KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 15:35+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 16:05+00:30
3Silvij MočnikOK Azimut 16:36+01:01
4Ivo KetePD Ajdovščina 17:58+02:23
5Aleš BorštnikOK Tivoli 19:02+03:27
6Aleš ČerinOK Tivoli 20:35+05:00
7Marijan LebanOK Azimut 21:26+05:51
Janez ZavrlOK Komenda DISQ+ --:--

MŽ10 (1.38km / m / 16KT)

1Luka SeljakOK Komenda 10:54+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 11:18+00:24
3Ema GroffOK Azimut 16:10+05:16
4Nea ErženOK Azimut 21:43+10:49
5David SedejOK Azimut 21:55+11:01
6Luna Pestotnik StresOK Polaris 24:11+13:17
7Neža ObidOK Azimut 25:42+14:48
8Jan Cokan 31:47+20:53
Mojca KuncOK Tivoli MP+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--

Ž12 (1.56km / m / 17KT)

1Manja LebanOK Azimut 09:20+00:00
2Karin PustOK Azimut 14:48+05:28
3Zala ZabukovecPD Ajdovščina 19:40+10:20
4Ema RodmanPD Ajdovščina 22:47+13:27

Ž16 (2.51km / m / 18KT)

1Teja TušarOK Azimut 15:09+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 16:02+00:53
3Nika PoljanšekOK Azimut 16:05+00:56
4Zala ZavrlOK Komenda 16:18+01:09
5Nika RavnikarOK Komenda 16:32+01:23
6Tina KernOK Komenda 17:11+02:02
7Dora Pestotnik StresOK Polaris 17:41+02:32
8Patricija PrimožičOK Komenda 18:00+02:51
9Katja BabičOK Komenda 19:35+04:26
10Deja RazpetOK Azimut 19:57+04:48
11Zala ŠpenkoOK Komenda 22:35+07:26
12Lara ZupanOK Komenda 23:13+08:04
Sara FučkaPD Ajdovščina MP+ --:--
Sara DurnPD Ajdovščina DNS+ --:--
Kaja BratinaPD Ajdovščina DNS+ --:--
Lara BratinaPD Ajdovščina DNS+ --:--
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNF+ --:--

Ž20 (3.56km / m / 22KT)

1Nuša JeramOK Azimut 18:12+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 21:12+03:00
3Lara GantarOK Azimut 21:18+03:06
4Brina FoškiOK Polaris 23:10+04:58
5Mineja LebanOK Azimut 23:22+05:10
6Petra TrčekOK Azimut 24:36+06:24

Ž21E (3.56km / m / 22KT)

1Pia OcvirkJAP 16:29+00:00
2Tajda BogatajOK Azimut 16:58+00:29
3Mojca FlerinKamniški OK 17:58+01:29
4Mirja PavićJAP 18:08+01:39
5Antonija OrlićBJE 19:11+02:42
6Katja DovčOK Tivoli 21:58+05:29
7Tajda FoškiOK Polaris 24:03+07:34
8Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 24:13+07:44
9Suzana DrevenšekKamniški OK 26:50+10:21
10Barbara KmetecKamniški OK 27:07+10:38
Loreta StojčevskiOK Brežice MP+ --:--

Ž35 (2.6km / m / 17KT)

1Anica HribarOK Brežice 15:30+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 16:28+00:58
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 17:21+01:51
4Saša ŽižekOK Azimut 17:37+02:07
5Romana ZupanOK Komenda 19:42+04:12
6Petra Stojan 19:55+04:25
7Marija AnderluhOK Polaris 20:48+05:18
8Maja Zaman GroffOK Azimut 22:31+07:01
9Nataša BogatajOK Azimut 26:22+10:52
10Maja ObidOK Azimut 31:16+15:46
11Jadranka DrobničOK Azimut 36:55+21:25

Ž45 (2.6km / m / 17KT)

1Marjana RejecOK Azimut 19:59+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 20:23+00:24
3Damjana JeršeOK Polaris 22:22+02:23
4Natalija Kunc RešekOK Tivoli 32:57+12:58
5Marija KovačPD Ajdovščina 36:19+16:20

Otroci (0.83km / 0m / 9KT)

1Anže KölnerOK Komenda 06:56+00:00
2Družina TušarOK Azimut 07:26+00:30
3Brina KölnerOK Komenda 07:30+00:34
4Nika ErženOK Azimut 09:01+02:05
5Zala PodobnikIndividual 09:45+02:49
6Delania HölzerIndividual 10:59+04:03
7David SedejOK Azimut 12:03+05:07
8Anže ObidOK Azimut 12:51+05:55
9Jošt NovakIndividual 13:17+06:21
10Rok SedejOK Azimut 16:44+09:48
Vacant +-7:04
Tamino HölzerIndividual MP+ --:--

Rekreativci (2.51km / m / 18KT)

1Erazem Stanonik 15:20+00:00
2Družina PraznikIndividual 22:32+07:12
2Thomas HölzerIndividual 22:32+07:12
4Marko Podobnik 22:48+07:28
5Denise HölzerIndividual 23:33+08:13
6Jakob PraznikIndividual 23:46+08:26
7Družina TušarIndividual 23:56+08:36
8Jošt NovakIndividual 27:16+11:56
9Benedikt PraznikIndividual 32:35+17:15
Matej ČerinIndividual MP+ --:--

Začetniki (1.56km / m / 17KT)

Marinka ČerinIndividual DNF+ --:--