Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubsko prvenstvo OK Komenda, OLP 4 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Zalog pri Cerkljah, 12. 6. 2016

M14 (2.54km / m / 13KT)

1Nejc TurkOK Komenda 39:28+00:00
2Domen ŽurbiOK Komenda 42:44+03:16
3Rok KernOK Komenda 44:51+05:23
4Tilen ZupanOK Komenda 64:38+25:10
5Miklavž GrumOK Komenda 68:25+28:57
6Ožbej MalusOK Komenda 72:06+32:38
Erik GregorcOK Komenda DNF+ --:--
Tihon SalopekOK Azimut DNF+ --:--

Moški (4.35km / m / 17KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 38:31+00:00
2Matic BlažOK Komenda 42:25+03:54
3Blaž KölnerOK Komenda 44:05+05:34
4Jure ZmrzlikarOK Komenda 44:32+06:01
5Blaž PetrovičOK Polaris 45:59+07:28
6Matej ŠkarabotOK Polaris 46:59+08:28
7Miha ŠkarabotOK Polaris 49:59+11:28
8Klemen KendaOK Komenda 52:32+14:01
9Jaka PišljarOK Komenda 52:34+14:03
10Franc KnapOK Azimut 54:34+16:03
11Elio GoljaOK Polaris 55:28+16:57
12Oleksandr Ievstafiev 55:40+17:09
13Gregor ZupanOK Komenda 58:17+19:46
14Žan RavnikarOK Komenda 61:29+22:58
15Aljoša PogačarOK Komenda 62:40+24:09
16Mojca FlerinKamniški OK 65:26+26:55
17Aleš BorštnikOK Tivoli 69:26+30:55
18Gašper PetrovičOK Polaris 70:35+32:04
19Janez ZavrlOK Komenda 71:36+33:05
20Dalibor RadovanOK Polaris 75:11+36:40
21Boris ErženŠOK 76:13+37:42
22Andrej KorelcOK Komenda 76:36+38:05
23Borut SeljakOK Komenda 81:38+43:07
24Vlado SedejOK Azimut 83:27+44:56
25Igor BončinaOK Azimut 84:35+46:04
26Luka PlavčakŠOK 88:14+49:43
27Roman SladičŠOK 91:47+53:16
28Jure ČebašekOK Komenda 93:01+54:30
Tihomir SalopekRIS DNF+ --:--
Tomaž PustOK Azimut DNF+ --:--

MŽ10 (1.26km / m / 7KT)

1Brina KölnerOK Komenda 10:52+00:00
2Jaka SeljakOK Komenda 12:14+01:22
3Tamino Hoelzer 13:41+02:49
4Luka SeljakOK Komenda 14:12+03:20
5Delani Hoelzer 15:56+05:04
Denis GregorcOK Komenda DNF+ --:--
Jakob KurinčičOK Komenda DNF+ --:--
Patricija KernOK Komenda DNF+ --:--
Maks TomažičOK Komenda DNF+ --:--
Lana PregelOK Komenda DNF+ --:--

Otroška (1.26km / m / 7KT)

1Ožbej MalusOK Komenda 11:48+00:00
2Drejc MalusOK Komenda 16:18+04:30
3Anže KölnerOK Komenda 17:09+05:21
4Maj PrimožičOK Komenda 25:46+13:58
5Ruben Sterle NovakOK Komenda 27:28+15:40
Andrej ZupanOK Komenda DNF+ --:--
Eva JOK Komenda DNF+ --:--
Naja PavliOK Komenda DNF+ --:--

Ž14 (2.54km / m / 13KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 38:22+00:00
2Tina KernOK Komenda 44:40+06:18
3Katja BabičOK Komenda 46:19+07:57
4Lana ŠtrumbeljOK Polaris 54:40+16:18
5Alja Tekavc UršičOK Polaris 70:18+31:56
6Zala ŠpenkoOK Komenda 74:34+36:12
7Anka GrumOK Komenda 80:55+42:33
8Lara ZupanOK Komenda 84:55+46:33
Urša MikeliOK Komenda MP+ --:--

Ženske (4.35km / m / 17KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 63:20+00:00
2Mariya PerepelytsyaOK Azimut 63:58+00:38
3Zala ZavrlOK Komenda 65:28+02:08
4Patricija PrimožičOK Komenda 65:52+02:32
5Ana Pia PogačarOK Komenda 69:42+06:22
6Ana PlavčakŠOK 71:34+08:14
7Monika RavnikarOK Komenda 72:09+08:49
8Tajda FoškiOK Polaris 74:54+11:34
9Alenka Vuga SeljakOK Komenda 77:32+14:12
10Suzana DrevenšekKamniški OK 82:37+19:17
11Irena Hacin KölnerOK Komenda 87:47+24:27
12Romana ZupanOK Komenda 98:51+35:31
Ajda JerajOK Komenda MP+ --:--
Mihala KorelcOK Komenda MP+ --:--
Lucija JurkovičOK Komenda MP+ --:--