Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 1 - kvalifikacije - sprint

Orientacijski klub Polaris, Domžale, 11. 12. 2016

M12 (1.3km / 0m / 9KT)

1Miklavž GrumOK Komenda 10:00+00:00
2Tilen ZupanOK Komenda 10:09+00:09
3Luka SeljakOK Komenda 11:10+01:10
4Timi PetričOK Azimut 14:00+04:00
5Žan GnezdaOK Azimut 20:12+10:12
6Žan ŠtrukeljPD Ajdovščina 26:44+16:44
Nejc TurkOK Komenda DNS+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--
Denis PremrnPD Ajdovščina DNS+ --:--

M16 (2.2km / 0m / 14KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 15:28+00:00
2Domen ŽurbiOK Komenda 16:48+01:20
3Enej SmoleOK Polaris 17:50+02:22
4Enej LogarOK Azimut 18:46+03:18
5Urban KrkočPD Ajdovščina 18:47+03:19
6Rok KernOK Komenda 18:52+03:24
7Peter SmrekarOK Tivoli 19:46+04:18
8Gregor KuncOK Tivoli 20:15+04:47
9Matevž KuncOK Tivoli 20:22+04:54
10Nejc DomnikOK Azimut 20:38+05:10
11Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 21:12+05:44
12Samo VetrihPD Ajdovščina 21:14+05:46
13Aljaž ObidOK Azimut 25:08+09:40
14Maj DovčOK Tivoli 42:01+26:33
Vid KerestešOK Trzin DNS+ --:--

M18 (2.3km / 0m / 14KT)

1Ambrož RupnikOK Azimut 14:28+00:00
2Tjaž GantarOK Azimut 14:34+00:06
3Juš SmoleOK Polaris 15:33+01:05
4Iztok HadalinOK Azimut 16:47+02:19
5Jure KavčičOK Komenda 23:13+08:45
Vacant +-15:32
Matej ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Brin SmoleOK Polaris DNS+ --:--

M21 (2.6km / 0m / 15KT)

1Jan DovčOK Tivoli 15:22+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 16:20+00:58
3Gregor HvalaOK Azimut 17:37+02:15
4Matic BlažOK Komenda 18:35+03:13
5Simon StanonikOK Azimut 18:37+03:15
6Elio GoljaOK Polaris 23:49+08:27
7Matevž KokaljOK Polaris 26:43+11:21
8Aljoša ReboljOK Polaris 28:09+12:47
9Jernej KokaljOK Polaris 33:40+18:18
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Andraž De LuisaOK Azimut MP+ --:--

M35 (2.3km / 0m / 14KT)

1Valentin ErženOK Azimut 15:06+00:00
2Miran KolmanKamniški OK 16:09+01:03
3Grega RajOK SG 16:17+01:11
4Miro ŠalamunOK Polaris 16:20+01:14
5Miha ŠkarabotOK Polaris 16:58+01:52
6Marko DudicOK SG 17:03+01:57
7Janez PretnarKamniški OK 17:15+02:09
8Aleš PoljanšekOK Azimut 17:27+02:21
9Borut SeljakOK Komenda 18:08+03:02
10Klemen KendaOK Azimut 18:15+03:09
10Gregor ZupanOK Komenda 18:15+03:09
12Valter FoškiOK Polaris 18:57+03:51
13Tomaž PustOK Komenda 19:00+03:54
14Matej SedejOK Azimut 19:25+04:19
15Marko ObidOK Azimut 19:53+04:47
16Marko De LuisaGAJA 21:01+05:55
17Robert KuncOK Tivoli 21:02+05:56
18Alessio RozziPD Ajdovščina 22:55+07:49
19Luka KotnikOK SG 23:04+07:58
20Erik LogarOK Azimut 25:03+09:57
Krešo KerestešOK Trzin DNS+ --:--
Tihomir SalopekOK Azimut MP+ --:--
Samo CokanOK SG MP+ --:--
Igor BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Boštjan BogatajOK Azimut MP+ --:--

M50 (1.7km / 0m / 10KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 14:50+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 15:11+00:21
3Marijan LebanOK Azimut 16:43+01:53
4Cesare TarabocchiaOK Azimut 18:05+03:15
5Pavel RejecOK Azimut 20:44+05:54
6Janko LapajneOK Azimut 20:47+05:57
7Dušan SmoleOK Polaris 20:51+06:01
8Vlado SedejOK Azimut 22:06+07:16
9Aleš BorštnikOK Tivoli 24:45+09:55

MŽ10 (1km / 0m / 8KT)

1Tinka FerencOK Tivoli 08:29+00:00
2Nea ErženOK Azimut 08:59+00:30
3Jan CokanOK Komenda 09:00+00:31
4Brina KölnerOK Komenda 09:11+00:42
5Rok BogatajOK Azimut 09:31+01:02
6Ema Pika RajOK SG 11:49+03:20
7Neža ObidOK Azimut 12:08+03:39
8Jaka SeljakOK Komenda 14:54+06:25
Mojca KuncOK Tivoli DNS+ --:--
Patricija KernOK Komenda DNS+ --:--
Maja ZarnikOK Komenda DNS+ --:--
Tevž MiheljakOK SG MP+ --:--
Neža TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Nina SaksidaOK Komenda DNS+ --:--
Nejc TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Zala Mia ŠvigeljOK Komenda DNS+ --:--

OPEN (1.6km / 0m / 10KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 10:32+00:00
2Martin KristanOK Komenda 14:35+04:03
3Goran Balen 18:11+07:39
4Dragan KrivičićOKPT 22:28+11:56
Abigael BoncinaOK Azimut DNS+ --:--

ZAČETNIKI (1.3km / 0m / 9KT)

1Oskar FoškiOK Polaris 12:26+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 14:09+01:43
3Ožbej MalusOK Komenda 15:19+02:53
4Jakob KurinčičOK Komenda 16:21+03:55
5Drejc MalusOK Komenda 16:38+04:12
6Martin FerencOK Tivoli 18:32+06:06
7Maša GrmekOK Tivoli 19:25+06:59
8David SedejOK Azimut 19:32+07:06
9Anaja Augustinčič 19:57+07:31
10Iza Lavrin PovšeOK Tivoli 20:13+07:47
11Andraž RavnkarOK Polaris 27:56+15:30
12Franc DrevenšekKamniški OK 28:15+15:49
13Rok SedejOK Azimut 45:05+32:39
Jerca KurinčičOK Komenda DNS+ --:--
Vid DovčOK Tivoli DNS+ --:--

Ž12 (1.3km / 0m / 9KT)

1Zala FerencOK Tivoli 12:09+00:00
2Vita MalusOK Komenda 14:16+02:07
3Dorja SalopekOK Azimut 17:03+04:54

Ž16 (1.6km / 0m / 10KT)

1Manja LebanOK Azimut 11:35+00:00
2Deja RazpetOK Azimut 12:02+00:27
3Katja BabičOK Komenda 12:19+00:44
4Ana Pia PogačarOK Komenda 12:20+00:45
5Teja TušarOK Azimut 12:30+00:55
6Nika RavnikarOK Komenda 13:13+01:38
7Karin PustOK Komenda 13:41+02:06
8Zala ŠpenkoOK Komenda 17:02+05:27
9Tijana LebanOK Azimut 19:43+08:08
10Lara ZupanOK Komenda 26:56+15:21
11Kristina Ipavec 31:14+19:39
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

Ž18 (1.7km / 0m / 10KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 15:51+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 17:52+02:01
3Lana ŠtrumbeljOK Polaris 19:35+03:44
4Mineja LebanOK Azimut 23:52+08:01
Vacant OK Polaris +-16:09

Ž21 (2.3km / 0m / 14KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 15:34+00:00
2Brina FoškiOK Polaris 18:37+03:03
3Katja DovčOK Tivoli 19:23+03:49
4Monika RavnikarOK Komenda 20:54+05:20
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 21:07+05:33
6Barbara KmetecKamniški OK 22:57+07:23
7Suzana DrevenšekKamniški OK 23:36+08:02
8Tanja PretnarKamniški OK 27:05+11:31

Ž35 (2.2km / 0m / 14KT)

1Lidija HribarKamniški OK 19:35+00:00
2Mojca FoškiOK Polaris 20:41+01:06
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 20:47+01:12
4Nastja RajOK SG 21:11+01:36
5Romana ZupanOK Komenda 22:58+03:23
6Lorenza PravatoPD Ajdovščina 23:46+04:11
7Petra StojanOK Komenda 24:38+05:03
8Nataša BogatajOK Azimut 26:08+06:33
9Katja KobentarKamniški OK 27:14+07:39
10Irma PretnarKamniški OK 32:26+12:51

Ž45 (1.6km / 0m / 10KT)

1Damjana JeršeOK Polaris 14:52+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 15:38+00:46
3Marjana RejecOK Azimut 16:03+01:11
4Marija KovačPD Ajdovščina 20:29+05:37
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 20:41+05:49
6Natalija Kunc RešekOK Tivoli 41:25+26:33
Anja BabičOK Trzin DNS+ --:--