Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 2 - sprint

Planinsko društvo Ajdovščina, Vipavski Križ, 18. 12. 2016

MŽ10 (0.8km / 0m / 9KT)

1Rok Bogataj OK Azimut7:05+00:00
2Nea Eržen OK Azimut8:53+01:48
3Neža Obid OK Azimut9:54+02:49
4Tinka Ferenc OK Tivoli12:03+04:58
5Rado Kalc SSD-AŠZ GAJA13:41+06:36
6Martin Ferenc OK Tivoli13:49+06:44
7Brina Kölner Orientacijski klub Komenda13:58+06:53
8Mojca Kunc OK Tivoli14:41+07:36

M12 (1.1km / 0m / 12KT)

1Polojaz Goran SSD-AŠZ GAJA10:25+00:00
2Tilen Zupan Orientacijski klub Komenda10:32+00:07
Luka Mervic Planinsko Društvo AjdovšcinaMP+ --:--

Ž12 (1.1km / 0m / 12KT)

1Zala Ferenc OK Tivoli13:41+00:00
2Hana Mamic Planinsko Društvo Ajdovšcina17:14+03:33
3Lucija Kavcic Orientacijski klub Komenda23:19+09:38
4Zala Lozar Planinsko Društvo Ajdovšcina25:37+11:56
5Dorja Salopek OK Azimut25:49+12:08
6Vita Malus Orientacijski klub Komenda31:06+17:25

M16 (1.2km / 0m / 14KT)

1Domen Kavcic Orientacijski klub Komenda15:17+00:00
2Matevž Kunc OK Tivoli17:20+02:03
3Peter Smrekar OK Tivoli18:24+03:07
4Tihon Salopek OK Azimut18:25+03:08
5Urban Krkoc Planinsko Društvo Ajdovšcina19:05+03:48
6Kristjan Kalc SSD-AŠZ GAJA20:02+04:45
7Nejc Domnik OK Azimut20:05+04:48
8Samo Vetrih Planinsko Društvo Ajdovšcina21:01+05:44
9Manuel Alberto Montes Planinsko Društvo Ajdovšcina21:02+05:45
10Uroš Tozan Planinsko Društvo Ajdovšcina21:58+06:41
11Tilen Žvanut Planinsko Društvo Ajdovšcina22:32+07:15
12Enej Logar OK Azimut23:53+08:36
13Nik Gregoric Planinsko Društvo Ajdovšcina25:16+09:59
14Jozef Pelessoni SSD-AŠZ GAJA28:39+13:22
15Jakob Brus OK Azimut32:58+17:41
Natan Maj Poženel Posamezniki/brez klubaMP+ --:--
Aljaž Obid OK AzimutMP+ --:--
Gašper Copi OK AzimutMP+ --:--

Ž18 (1.2km / 0m / 14KT)

1Nika Poljanšek OK Azimut14:41+00:00
2Zala Zavrl Orientacijski klub Komenda16:15+01:34
3Mineja Leban OK Azimut18:44+04:03
4Patricija Primožic Orientacijski klub Komenda20:56+06:15
5Lara Zupan Orientacijski klub Komenda28:15+13:34

OPEN (1.2km / 0m / 14KT)

1Renato Pelessoni SSD-AŠZ GAJA19:55+00:00
2Sara Fucka Planinsko Društvo Ajdovšcina28:54+08:59
3Abigeal Vanessa Boncina OK Azimut51:52+31:57
4Andraž Samec Planinsko Društvo Ajdovšcina56:03+36:08
Jan Marc Planinsko Društvo AjdovšcinaMP+ --:--

M21 (1.7km / 0m / 18KT)

1Vít Zakouril OOB TJ Turnov12:38+00:00
2Tomáš Kubelka OK Kare13:08+00:30
3Matic Blaž Orientacijski klub Komenda13:20+00:42
4Peter Tušar OK Azimut13:55+01:17
5Gregor Hvala OK Azimut14:48+02:10
6Žan Ravnikar Orientacijski klub Komenda14:58+02:20
7Simon Stanonik OK Azimut16:04+03:26
8Rok Mocnik OK Azimut16:30+03:52
9Andrej Borštnik OK Tivoli16:35+03:57
10Blaž Petrovic Orientacijski Klub Polaris16:38+04:00
11Jošt Lapajne OK Azimut17:21+04:43
12Andraž De Luisa OK Azimut17:58+05:20
13Urban Gregorc Planinsko Društvo Ajdovšcina18:54+06:16
14Elio Golja Orientacijski Klub Polaris20:55+08:17
Mark Bogataj OK AzimutMP+ --:--

Ž21 (1.4km / 0m / 14KT)

1Mojca Flerin Kamniški orientacijski klub13:41+00:00
2Nuša Jeram OK Azimut14:21+00:40
3Tajda Foški Orientacijski Klub Polaris15:03+01:22
4Ana Pribakovic Borštnik OK Tivoli16:45+03:04
5Monika Ravnikar Orientacijski klub Komenda17:10+03:29
6Suzana Drevenšek Kamniški orientacijski klub17:45+04:04
7Barbara Kmetec Kamniški orientacijski klub18:29+04:48
8Tanja Pretnar Kamniški orientacijski klub21:47+08:06

M18 (1.5km / 0m / 15KT)

1Tjaž Gantar OK Azimut13:21+00:00
2Gašper Petrovic Orientacijski Klub Polaris14:09+00:48
3Matej Škarabot Orientacijski Klub Polaris14:29+01:08
4Ambrož Rupnik OK Azimut15:51+02:30
5Iztok Hadalin OK Azimut17:27+04:06
6Jernej Vidali SSD-AŠZ GAJA17:38+04:17
7Maks Rodman Planinsko Društvo Ajdovšcina17:56+04:35
8Jure Kavcic Orientacijski klub Komenda18:10+04:49
9Borja Slamič Planinsko Društvo Ajdovšcina22:18+08:57

M35 (1.5km / 0m / 15KT)

1Blaž Kölner Orientacijski klub Komenda12:48+00:00
2Tihomir Salopek OK Azimut14:31+01:43
3Dušan Petrovic Orientacijski Klub Polaris15:11+02:23
4Roberto Larotella ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.15:29+02:41
5Valter Foški Orientacijski Klub Polaris15:39+02:51
6Aleš Poljanšek OK Azimut15:40+02:52
7Marko Dudic OK Slovenj Gradec16:07+03:19
8Klemen Kenda OK Azimut16:19+03:31
9Robert Kunc OK Tivoli16:25+03:37
10Peter Ferluga SSD-AŠZ GAJA16:26+03:38
10Valentin Eržen OK Azimut16:26+03:38
12Miran Kolman Kamniški orientacijski klub16:36+03:48
13Matej Sedej OK Azimut17:10+04:22
14Tomaž Pust Orientacijski klub Komenda17:13+04:25
15Simon Kurinčič Orientacijski klub Komenda17:50+05:02
16Jožko Jazbar OK Azimut17:53+05:05
17Gregor Zupan Orientacijski klub Komenda17:57+05:09
18Igor Boncina OK Azimut19:15+06:27
19Alessio Rozzi Planinsko Društvo Ajdovšcina19:42+06:54
20Griša Mocnik Orientacijski Klub Polaris20:01+07:13
21Gregor Pavlic SSD-AŠZ GAJA21:21+08:33
22Marko Germani SSD-AŠZ GAJA23:46+10:58
23Brane Malus Orientacijski klub Komenda26:29+13:41
24Erik Logar OK Azimut28:14+15:26
Marko Obid OK AzimutMP+ --:--
Janez Pretnar Kamniški orientacijski klubMP+ --:--
Miha Škarabot Orientacijski Klub PolarisMP+ --:--
Boštjan Bogataj OK AzimutMP+ --:--

M50 (1.2km / 0m / 15KT)

1Cesare Tarabocchia OK Azimut13:16+00:00
2Andrea Margiore ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.14:35+01:19
3Pavel Rejec OK Azimut15:46+02:30
4Aleš Cerin OK Tivoli15:55+02:39
5Silvij Mocnik OK Azimut16:23+03:07
6Aleš Zupan Orientacijski Klub Polaris16:37+03:21
7Aleš Borštnik OK Tivoli17:32+04:16
8Paolo Pizzamus SSD-AŠZ GAJA17:51+04:35
9Marko De Luisa SSD-AŠZ GAJA19:44+06:28
10Marijan Leban OK Azimut20:22+07:06
11Gianfranco Siega SSD-AŠZ GAJA20:24+07:08
12Janko Lapajne OK Azimut22:00+08:44
13Paolo Scarpa GO-Cai Monfalcone22:30+09:14
14Zdenko Pavlic SSD-AŠZ GAJA40:04+26:48
Darko Hrovatin MP+ --:--

Ž35 (1.2km / 0m / 15KT)

1Lidija Hribar Kamniški orientacijski klub15:37+00:00
2Irena Hacin Kölner Orientacijski klub Komenda15:57+00:20
3Mojca Foški Orientacijski Klub Polaris16:10+00:33
4Romana Zupan Orientacijski klub Komenda18:02+02:25
5Anka Kuzmin Semiperdo Orienteering Maniago21:30+05:53
6Irma Pretnar Kamniški orientacijski klub23:59+08:22
7Lorenza Pravato Planinsko Društvo Ajdovšcina28:13+12:36
Katja Kobentar Kamniški orientacijski klubMP+ --:--
Nataša Bogataj OK AzimutMP+ --:--

Ž16 (1.1km / 0m / 13KT)

1Manja Leban OK Azimut13:27+00:00
2Deja Razpet OK Azimut13:35+00:08
3Teja Tušar OK Azimut14:31+01:04
4Ana Pia Pogacar Orientacijski klub Komenda15:18+01:51
5Nika Ravnikar Orientacijski klub Komenda15:46+02:19
6Karin Pust Orientacijski klub Komenda15:49+02:22
7Katja Babic Orientacijski klub Komenda15:54+02:27
8Anja Škarabot Orientacijski Klub Polaris18:12+04:45
9Tijana Leban OK Azimut18:15+04:48
10Sara Durn Planinsko Društvo Ajdovšcina18:21+04:54
11Lara Bratina Planinsko Društvo Ajdovšcina19:00+05:33
12Roberta Botina SSD-AŠZ GAJA25:02+11:35
13Kristina Ipavec OK Azimut35:57+22:30
14Ema Rodman Planinsko Društvo Ajdovšcina44:21+30:54
Zala Špenko Orientacijski klub KomendaMP+ --:--

Ž45 (1.1km / 0m / 13KT)

1Tjaša Jug Planinsko Društvo Ajdovšcina21:05+00:00
2Marjana Rejec OK Azimut21:13+00:08
3Marjanca Poljanšek OK Azimut22:53+01:48
4Alenka Škarabot Orientacijski Klub Polaris23:30+02:25
5Vlasta Jarc GO-Cai Monfalcone26:10+05:05
6Damjana Jerše Orientacijski Klub Polaris28:01+06:56
7Maruša Debeljak Orientacijski Klub Polaris30:15+09:10
8Natalija Kunc Rešek OK Tivoli36:46+15:41
9Adriana Donini SSD-AŠZ GAJA52:42+31:37

ZAČ (1.0km / 0m / 9KT)

1Jakob Kurinčič Orientacijski klub Komenda10:37+00:00
2Petra Paradiž Orientacijski klub Komenda12:25+01:48
3Oskar Foški Orientacijski Klub Polaris12:46+02:09
4Drejc Malus Orientacijski klub Komenda14:10+03:33
5Ožbej Malus Orientacijski klub Komenda16:10+05:33
6Gašper Samec Planinsko Društvo Ajdovšcina17:11+06:34
7Fedja Mocnik Orientacijski Klub Polaris18:13+07:36
8Denis Premrn Planinsko Društvo Ajdovšcina23:14+12:37
9David Sedej OK Azimut23:35+12:58
10Žan Štrukelj Planinsko Društvo Ajdovšcina24:35+13:58
11Marinka Čerin OK Tivoli29:06+18:29
Nika Šinigoj Planinsko Društvo AjdovšcinaMP+ --:--

DRUŽ (1.0km / 0m / 11KT)

1Družina Krkoč Planinsko Društvo Ajdovšcina10:19+00:00
2Družina Šavli Planinsko Društvo Ajdovšcina11:53+01:34
3Družina Babnik Planinsko Društvo Ajdovšcina12:28+02:09
4Družina Kočevar Planinsko Društvo Ajdovšcina13:34+03:15
5Družina Novak Planinsko Društvo Ajdovšcina14:57+04:38
6Družina Makovec Kržišnik Planinsko Društvo Ajdovšcina17:00+06:41
7Družina Faganel Planinsko Društvo Ajdovšcina17:18+06:59
8Družina Ambrožič Fučka Planinsko Društvo Ajdovšcina17:26+07:07
9Anže Kölner Orientacijski klub Komenda17:33+07:14
10Družina Bonan Planinsko Društvo Ajdovšcina18:15+07:56
11Družina Verč Planinsko Društvo Ajdovšcina18:19+08:00
12Družina Remškar Planinsko Društvo Ajdovšcina20:27+10:08
13Družina Valič Planinsko Društvo Ajdovšcina20:30+10:11
14Antonella Sinigaglia SSD-AŠZ GAJA22:29+12:10
15Družina Brecelj Planinsko Društvo Ajdovšcina23:04+12:45
16Družina Kavčič 23:33+13:14
17Družina Tozan Planinsko Društvo Ajdovšcina30:12+19:53
18Družina Mulavdić Planinsko Društvo Ajdovšcina33:36+23:17
19Družina Kurinčič Orientacijski klub Komenda35:40+25:21
Družina Verč Velikonja Planinsko Društvo AjdovšcinaMP+ --:--