Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 3 - srednja

Škofjeloški orientacijski klub, Crngrob, 8. 4. 2017

M12 (1.62km / 20m / 8KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 14:44+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 14:50+00:06
3Luka SeljakOK Komenda 18:20+03:36
4Tamino HölzerOK Komenda 23:28+08:44
5Valentin KavčičOK Azimut 25:16+10:32
6Matija KnezŠOK 34:55+20:11
7Gašper ZgonecOK Tivoli 35:44+21:00
8Miha KranjcŠOK 38:52+24:08
9Enej BroderŠOK 65:26+50:42
Žan GnezdaOK Azimut DNS+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--
Miklavž GrumOK Komenda DNS+ --:--

M14 (2.78km / 40m / 10KT)

1Rok KernOK Komenda 31:57+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 32:05+00:08
3Rok HernecOK Tivoli 32:22+00:25
4Julijan KavčičOK Azimut 33:19+01:22
5Luka AnderluhOK Polaris 33:37+01:40
6Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 38:36+06:39
7Samo VetrihPD Ajdovščina 39:22+07:25
8Natan Maj PoženelOK Azimut 39:34+07:37
9Domen ŽurbiOK Komenda 41:37+09:40
10Nik GregoričPD Ajdovščina 45:54+13:57
11Tit KataričOK Azimut 46:53+14:56
12Andraž SamecPD Ajdovščina 56:21+24:24
13Žiga GroffOK Azimut 65:53+33:56
14Filip GradOK Tivoli 80:50+48:53
Janoš KrkočPD Ajdovščina MP+ --:--
Nejc ZorkoOK Brežice MP+ --:--

M16 (4.14km / 70m / 17KT)

1Domen KavčičOK Komenda 59:04+00:00
2Peter SmrekarOK Tivoli 72:13+13:09
3Gregor KuncOK Tivoli 74:15+15:11

M18 (5.02km / 70m / 21KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 48:40+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 49:44+01:04
3Lovro SircOK Komenda 56:43+08:03
4Iztok HadalinOK Azimut 66:33+17:53
5Ambrož RupnikOK Azimut 67:41+19:01
6Jure KavčičOK Komenda 78:07+29:27

M21A (5.02km / 70m / 21KT)

1Rok MočnikOK Azimut 49:03+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 68:02+18:59
3Nejc MočnikOK Azimut 68:28+19:25
4Franc KnapOK Azimut 69:41+20:38
5Gregor ZupanOK Komenda 72:27+23:24
6Urban GregorcPD Ajdovščina 89:51+40:48

M21B (4.14km / 70m / 17KT)

1Matej VidičOK Azimut 51:20+00:00
2Emil KacinOK Azimut 52:33+01:13
3Borut SeljakOK Komenda 56:31+05:11
4Boštjan BogatajOK Azimut 56:39+05:19
5Janez ZavrlOK Komenda 63:30+12:10
6Gašper CerarOK Komenda 65:25+14:05
7Franc MalusOK Komenda 73:22+22:02
8Nejc RojcOK Azimut 76:08+24:48
Luka PlavčakŠOK DNS+ --:--
Danijel NadiževecŠOK DNS+ --:--

M21E (6.04km / 80m / 26KT)

1Matic BlažOK Komenda 43:42+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice 45:58+02:16
3Ivan Boyadzhiev ml.MOK 47:06+03:24
4Peter TušarOK Azimut 49:09+05:27
5Vid BogovičOK Brežice 50:43+07:01
6Leon KropivšekMOK 52:01+08:19
7Žan RavnikarOK Komenda 52:41+08:59
8Ivan NagyDROT 53:15+09:33
9Tomaž CankarŠOK 59:11+15:29
10Simon StanonikOK Azimut 64:05+20:23
Aljoša PečarMOK DNS+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--
Andrej BorštnikOK Tivoli MP+ --:--

M35 (5.02km / 70m / 21KT)

1Boris BaumanMOK 43:51+00:00
2Gregor AnderluhOK Polaris 46:29+02:38
3Miro ŠalamunOK Polaris 46:51+03:00
4Bojan JevševarOK Brežice 46:59+03:08
5Blaž KölnerOK Komenda 50:08+06:17
6Klemen KendaOK Azimut 50:44+06:53
7Miran KolmanKamniški OK 55:10+11:19
8Matej SedejOK Azimut 59:57+16:06
9Tomaž KremžarOK Komenda 67:35+23:44

M45 (4.14km / 70m / 17KT)

1Tomaž PustOK Komenda 39:24+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 40:14+00:50
3Valter FoškiOK Polaris 42:40+03:16
4Silvij MočnikOK Azimut 43:25+04:01
5Igor BončinaOK Azimut 44:46+05:22
6Aleš BorštnikOK Tivoli 44:49+05:25
7Tomaž GroffOK Azimut 47:31+08:07
8Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 47:35+08:11
9Jožko JazbarOK Azimut 48:29+09:05
10Gregor Majdič 55:32+16:08
11Dalibor RadovanOK Polaris 60:28+21:04
12Georg PregartnerOLGDK 66:47+27:23

M55 (2.89km / 45m / 12KT)

1Ivo KetePD Ajdovščina 39:40+00:00
2Aleš ČerinOK Tivoli 42:42+03:02
3Vlado SedejOK Azimut 44:06+04:26
4Stanko ČuferPD Ajdovščina 44:09+04:29
5Marijan LebanOK Azimut 48:13+08:33
6Ivan BoyadzhievMOK 49:46+10:06
7Janko LapajneOK Azimut 52:05+12:25
Pavel RejecOK Azimut DNS+ --:--
Črtomir KnapOK Azimut DNS+ --:--

MŽ10 (1.6km / 20m / 6KT)

1Jan CokanOK Komenda 11:45+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 13:34+01:49
3Nejc TrunkOK Komenda 15:30+03:45
4Nea ErženOK Azimut 15:41+03:56
5Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 16:35+04:50
6Lucija KremžarOK Komenda 16:56+05:11
7Jaka SeljakOK Komenda 18:27+06:42
8Neža TrunkOK Komenda 23:43+11:58
9Mojca KuncOK Tivoli 26:05+14:20

Otroška (1.6km / 20m / 6KT)

1Delania HölzerOK Komenda 14:54+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 18:33+03:39
3Ana Maja AnderluhOK Polaris 18:53+03:59
4Martin FerencOK Tivoli 19:24+04:30
5Jakob KurinčičOK Komenda 20:42+05:48
6Lovro & Marja NagyDROT 20:43+05:49
7Nika ErženOK Azimut 20:50+05:56
8Jerca KurinčičOK Komenda 21:17+06:23
9Hana majdič 21:32+06:38
10Tinkara KnezŠOK 26:31+11:37
11Jure SteinerOK Azimut 37:01+22:07
12Tine SteinerOK Azimut 37:04+22:10
13Jonas TomičOK Komenda 46:41+31:47
14David SedejOK Azimut 47:16+32:22
Matias TomičOK Komenda MP+ --:--

Rekreativna (2.89km / 45m / 12KT)

1Thomas HölzerX-OL 31:21+00:00
2Dragan KrivičićOKPT 83:42+52:21
3Denise HölzerX-OL 85:46+54:25

Začetniška (1.62km / 20m / 8KT)

1Anže PodrekarŠOK 18:36+00:00
2Oskar FoškiOK Polaris 28:30+09:54
3Ožbej MalusOK Komenda 30:16+11:40
4Nik LapOK Komenda 36:02+17:26
5Mija JerajOK Komenda 50:32+31:56
6Ajda JerajOK Komenda 61:28+42:52
7Jakob Majdič 94:29+75:53

Ž12 (1.62km / 20m / 8KT)

1Vita MalusOK Komenda 21:48+00:00
2Lucija KavčičOK Komenda 23:40+01:52
3Luna ŠmidŠOK 39:59+18:11
4Ema GroffOK Azimut 83:15+61:27
Tinka FerencOK Tivoli DNS+ --:--

Ž14 (2.78km / 40m / 10KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 30:09+00:00
2Katja BabičOK Komenda 31:06+00:57
3Teja TušarOK Azimut 31:47+01:38
4Tina KernOK Komenda 36:11+06:02
5Manja LebanOK Azimut 43:34+13:25
6Nina Sofia Mc QuarrieOK Komenda 45:39+15:30
7Zala ŠpenkoOK Komenda 52:51+22:42
8Katarina Eva AnderluhOK Polaris 59:10+29:01
9Katja ZgonecOK Tivoli 70:09+40:00
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

Ž16 (2.89km / 45m / 12KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 43:12+00:00
2Kristina IpavecOK Azimut 98:13+55:01

Ž18 (4.14km / 70m / 17KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 47:24+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 47:53+00:29
3Zala ZavrlOK Komenda 47:57+00:33
4Patricija PrimožičOK Komenda 60:17+12:53
5Mineja LebanOK Azimut 64:13+16:49

Ž21B (2.89km / 45m / 12KT)

1Romana ZupanOK Komenda 45:42+00:00
2Katjuša PoljanšekOK Azimut 60:14+14:32
3Petra StojanOK Komenda 61:46+16:04
4Petra ParadižOK Komenda 103:09+57:27
Lara ZupanOK Komenda MP+ --:--
Špela TrunkOK Komenda MP+ --:--
Petra KalanŠOK DNS+ --:--
Alja OjstrežŠOK DNS+ --:--

Ž21E (5.02km / 70m / 21KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 58:39+00:00
2Tina ZagorcKamniški OK 63:58+05:19
3Monika RavnikarOK Komenda 67:45+09:06
4Jona MirnikOK Komenda 72:30+13:51
5Brina FoškiOK Polaris 73:54+15:15
6Barbara PavliničOK Komenda 86:35+27:56
7Urša TomažinOK Azimut 88:23+29:44
Jerca BernikŠOK DNS+ --:--
Ana PlavčakŠOK DNS+ --:--

Ž35 (2.89km / 45m / 12KT)

1Anica HribarOK Brežice 31:20+00:00
2Lidija HribarKamniški OK 37:10+05:50
3Saša ŽižekOK Azimut 51:54+20:34
4Mojca FoškiOK Polaris 52:56+21:36
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 54:53+23:33
6Katja KobentarKamniški OK 55:12+23:52

Ž45 (2.78km / 40m / 10KT)

1Marija AnderluhOK Polaris 41:52+00:00
2Maja Zaman GroffOK Azimut 52:25+10:33
3Marjana RejecOK Azimut 54:53+13:01
4Brigitte MagetOLGDK 67:50+25:58
Marija KovačPD Ajdovščina MP+ --:--
Alenka ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--