Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 4 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Prenje, 7. 5. 2017

M12 (1.58km / 60m / 9KT)

1Nejc TurkOK Komenda 12:13+00:00
2Tilen ZupanOK Komenda 13:15+01:02
3Luka SeljakOK Komenda 15:04+02:51
4Miklavž GrumOK Komenda 16:20+04:07
5Gašper ZgonecOK Tivoli 18:23+06:10
6Tamino HölzerOK Komenda 19:04+06:51
7Blaž ŠorliOK Azimut 27:30+15:17
8Miha KranjcŠOK 30:34+18:21
9Enej BroderŠOK 39:26+27:13
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-13:47
Vacant +-13:47

M14 (1.66km / 40m / 7KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 14:21+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 16:44+02:23
3Rok KernOK Komenda 19:40+05:19
4Martin JevševarOK Brežice 23:17+08:56
5Jakob BrusOK Azimut 25:16+10:55
6Svit Pestotnik StresOK Polaris 27:11+12:50
7Nejc DomnikOK Azimut 28:52+14:31
8Enej LogarOK Azimut 30:17+15:56
9Vid KerestešOK Trzin 30:39+16:18
10Luka AnderluhOK Polaris 31:23+17:02
11Aljaž ČelikOK Azimut 33:13+18:52
12Aljaž ObidOK Azimut 37:49+23:28
13Nejc ZorkoOK Brežice 69:06+54:45
14Timotej HribarOK Brežice 82:25+68:04
Miha PreglOK Komenda MP+ --:--
Domen ŽurbiOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-15:39
Vacant +-15:39
Žiga GroffOK Azimut MP+ --:--

M18 (3.22km / 120m / 16KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 40:49+00:00
2Tjaž GantarOK Azimut 46:19+05:30
3Iztok HadalinOK Azimut 52:45+11:56
4Gašper ČopiOK Azimut 54:20+13:31
5Jure KavčičOK Komenda 58:36+17:47
6Ambrož RupnikOK Azimut 60:20+19:31
7Domen KavčičOK Komenda 64:40+23:51
8Gregor KuncOK Tivoli 69:53+29:04
Vacant +-41:11
Vacant +-41:11
Vacant +-41:11

M21A (3.22km / 120m / 16KT)

1Valentin ErženOK Azimut 52:29+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 53:07+00:38
3Rok MočnikOK Azimut 53:28+00:59
4Aljaž ČerneOK Tivoli 53:47+01:18
5Urban GregorcPD Ajdovščina 54:48+02:19
6Simon KurinčičOK Komenda 55:18+02:49
7Matjaž DrakslerŠOK 60:42+08:13
8Aleš ZobavnikKamniški OK 62:47+10:18
9David ČuferPD Ajdovščina 66:19+13:50
10Boris ErženŠOK 73:28+20:59
11Nejc MočnikOK Azimut 76:51+24:22
12Roman SladičŠOK 82:11+29:42
13Klemen Zibelniksmucka.com 93:49+41:20
Elio GoljaOK Polaris MP+ --:--
Vacant +-53:31
Vacant +-53:31
Franc KnapOK Azimut DNF+ --:--

M21B (1.91km / 70m / 10KT)

1Gašper CerarOK Komenda 30:35+00:00
2Emil KacinOK Azimut 34:08+03:33
3Matjaž KoprivcOK Azimut 34:25+03:50
4Ales FerencOK Tivoli 35:28+04:53
5Simon ČopiOK Azimut 37:50+07:15
6Erik LogarOK Azimut 42:11+11:36
7Matej VidičOK Azimut 54:41+24:06
8Janez ZavrlOK Komenda 58:22+27:47
9Franc MalusOK Komenda 66:40+36:05
10Silvo BabičOK Komenda 70:32+39:57
11Andraž DreščekOK Azimut 86:49+56:14
12Anton Zgonec 89:14+58:39
Boštjan BogatajOK Azimut MP+ --:--
Vacant +-31:25
Vacant +-31:25

M21E (4.44km / 140m / 21KT)

1Andraz HribarOK Brežice 41:34+00:00
2Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 46:25+04:51
3Peter TušarOK Azimut 47:07+05:33
4Vid BogovičOK Brežice 47:48+06:14
5Ivan Boyadzhiev ml.MOK 48:40+07:06
6Simon StanonikOK Azimut 57:53+16:19
7Andraž De LuisaOK Azimut 66:43+25:09
8Rajko KračunKamniški OK 69:41+28:07
9Andrej CimermanOK Polaris 71:20+29:46
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Leon KoprivšekMOK DNS+ --:--
Vacant +-42:26
Vacant +-42:26

M35 (3.22km / 120m / 16KT)

1Tihomir SalopekOK Azimut 36:50+00:00
2Gregor AnderluhOK Polaris 38:55+02:05
3Bojan JevševarOK Brežice 40:40+03:50
4Boris BaumanMOK 42:53+06:03
5Dušan PetrovičOK Polaris 43:01+06:11
6Aleš PoljanšekOK Azimut 43:02+06:12
7Miro ŠalamunOK Polaris 46:17+09:27
8Matej SedejOK Azimut 46:41+09:51
9Gregor RajOK SG 50:55+14:05
10Klemen KendaOK Azimut 52:57+16:07
11Tomaž KremžarOK Komenda 53:33+16:43
12Uroš CvelbarOK Azimut 54:31+17:41
13Miran KolmanKamniški OK 55:54+19:04
14Marko DudicOK SG 60:06+23:16
15Blaž MiheljakOK SG 73:05+36:15
16Marko ObidOK Azimut 80:41+43:51
Vacant +-37:10
Igor GavrilovPro-Sport OK DNS+ --:--
Vacant +-37:10

M45 (2.4km / 50m / 9KT)

1Robert KuncOK Tivoli 29:36+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 30:14+00:38
3Tomaž PustOK Komenda 30:51+01:15
4Jožko JazbarOK Azimut 33:21+03:45
5Tomaž GroffOK Azimut 34:25+04:49
6Valter FoškiOK Polaris 36:10+06:34
7Silvij MočnikOK Azimut 36:11+06:35
8Krešo KerestešOK Trzin 37:01+07:25
9Aleš ZupanOK Polaris 38:50+09:14
10Igor BončinaOK Azimut 39:13+09:37
11Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 43:21+13:45
12Aleš BorštnikOK Tivoli 44:45+15:09
13Robert BenkoOK Polaris 51:07+21:31
14Andrej KorelcOK Komenda 54:17+24:41
15Dalibor RadovanOK Polaris 59:42+30:06
Sandi KmetičOK Polaris MP+ --:--
Vacant +-30:24
Vacant +-30:24

M55 (1.91km / 70m / 10KT)

1Ivan BoyadzhievMOK 40:05+00:00
2Marijan LebanOK Azimut 41:23+01:18
3Vlado SedejOK Azimut 46:47+06:42
4Črtomir KnapOK Azimut 50:53+10:48
5Janko LapajneOK Azimut 55:07+15:02
6Pavel RejecOK Azimut 60:28+20:23
Aleš ČerinOK Tivoli DNS+ --:--
Vacant +-41:55
Vacant +-41:55

MŽ10 (1.18km / 30m / 7KT)

1Rok BogatajOK Azimut 08:25+00:00
2Jan CokanOK Komenda 09:48+01:23
3Nea ErženOK Azimut 10:43+02:18
4Brina KölnerOK Komenda 11:46+03:21
5Neja RupnikOK Azimut 12:46+04:21
6Nina SaksidaOK Komenda 13:03+04:38
7Mojca KuncOK Tivoli 14:18+05:53
8Patricija KernOK Komenda 14:19+05:54
9Maja ZarnikOK Komenda 14:35+06:10
10Anže KölnerOK Komenda 15:27+07:02
11Lana PreglOK Komenda 15:38+07:13
12Lucija KremžarOK Komenda 15:55+07:30
13Neža ObidOK Azimut 16:14+07:49
14Nejc TrunkOK Komenda 16:26+08:01
14Jaka SeljakOK Komenda 16:26+08:01
16Ajda JerajOK Komenda 19:00+10:35
17Luka CvelbarOK Azimut 19:49+11:24
18Neža TrunkOK Komenda 21:06+12:41
19Peter JanOK Komenda 23:02+14:37
20Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 24:49+16:24
21Ožbej MalusOK Komenda 32:50+24:25
Jaka Cof MakovecOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-9:35
Vacant +-9:35

Otroška (1.18km / 30m / 7KT)

1Nika ErženOK Azimut 11:00+00:00
2Delania HölzerOK Komenda 13:26+02:26
3Jakob KurinčičOK Komenda 14:45+03:45
4Martin FerencOK Tivoli 15:36+04:36
5Manca RupnikOK Azimut 18:05+07:05
6Jerca KurinčičOK Komenda 19:23+08:23
7Ula Jagarinec 19:31+08:31
8Jaka JagarinecOK Komenda 19:48+08:48
9Anja ZarnikOK Komenda 20:36+09:36
10Tilen Travnik 23:18+12:18
11Maruša PreglOK Komenda 23:46+12:46
12Ana Pestotnik StresOK Polaris 25:30+14:30
13Ema KepicKamniški OK 35:29+24:29
14Drejc MalusOK Komenda 37:09+26:09
Lev ŽižekOK Azimut MP+ --:--
Tina Likar MP+ --:--
Vacant +-11:00
Katja KavčičOK Komenda MP+ --:--

Rekreativna (1.91km / 70m / 10KT)

1Thomas HölzerX-OL 21:39+00:00
2Denise HölzerX-OL 48:56+27:17
3Dragan KrivičićOKPT 60:45+39:06
4Danijel NedižavecŠOK 68:37+46:58
Vacant +-22:21
Žiga Vidic DNS+ --:--
Vacant +-22:21

Začetniška (1.58km / 60m / 9KT)

1Lara Nemec 14:16+00:00
2Mila CvelbarOK Azimut 16:42+02:26
3Ana Maja AnderluhOK Polaris 17:50+03:34
4Oskar FoškiOK Polaris 20:26+06:10
5Nik LapOK Komenda 26:20+12:04
6Nina Knežević 36:50+22:34
7David SedejOK Azimut 41:12+26:56
8Marko KernOK Komenda 48:19+34:03
9Mija JerajOK Komenda 54:39+40:23
10Irena Zalokar 55:09+40:53
11Rok SedejOK Azimut 61:48+47:32
Borut Kecelj DNF+ --:--
Vacant +-15:44
Vacant +-15:44
Vacant +-15:44

Ž12 (1.58km / 60m / 9KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 16:30+00:00
2Lucija KavčičOK Komenda 16:52+00:22
3Luna Pestotnik StresOK Polaris 22:40+06:10
4Tinka FerencOK Tivoli 23:06+06:36
5Luna ŠmidŠOK 24:45+08:15
6Lara KepicKamniški OK 36:23+19:53
7Ema GroffOK Azimut 81:43+65:13
Alina ČujecOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-17:30
Vita MalusOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-17:30

Ž14 (1.66km / 40m / 7KT)

1Katja BabičOK Komenda 14:14+00:00
2Manja LebanOK Azimut 20:14+06:00
3Nika RavnikarOK Komenda 25:40+11:26
4Teja TušarOK Azimut 28:38+14:24
5Iris Aurora PecorariSemiperdo 30:11+15:57
6Carlotta BaccaroSemiperdo 33:47+19:33
7Zala ŠpenkoOK Komenda 42:52+28:38
8Katja ZgonecOK Tivoli 75:27+61:13
9Giorgia ResenSemiperdo 81:27+67:13
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Vacant +-15:46
Vacant +-15:46
Tina KernOK Komenda DNS+ --:--

Ž16 (1.91km / 70m / 10KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 28:34+00:00
2Colombo IrisSemiperdo 52:51+24:17
Tijana LebanOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-29:26
Vacant +-29:26

Ž18 (2.4km / 50m / 9KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 31:58+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 32:53+00:55
3Patricija PrimožičOK Komenda 38:46+06:48
4Nika PoljanšekOK Azimut 45:39+13:41
5Julija FerencOK Tivoli 47:06+15:08
6Lana ŠtrumbeljOK Polaris 57:35+25:37
Vacant +-32:02
Vacant +-32:02
Mineja LebanOK Azimut DNS+ --:--

Ž21B (1.66km / 40m / 7KT)

1Tereza Klinkerova 19:01+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 21:17+02:16
3Katja PrezeljOK Azimut 22:35+03:34
4Katjuša PoljanšekOK Azimut 27:41+08:40
5Petra KalanŠOK 28:16+09:15
6Špela TrunkOK Komenda 29:22+10:21
7Alja OjstrežŠOK 32:46+13:45
8Nataša BogatajOK Azimut 40:46+21:45
9Lara ZupanOK Komenda 45:02+26:01
10Petra StojanOK Komenda 45:56+26:55
11Vedrana MaršičOK Brežice 73:28+54:27
Vacant +-20:59
Vacant +-20:59
Petra ParadižOK Komenda DNF+ --:--

Ž21E (2.49km / 85m / 12KT)

1Nuša JeramOK Azimut 32:00+00:00
2Mojca FlerinKamniški OK 45:22+13:22
3Urša TomažinOK Azimut 46:06+14:06
4Clizia ZambiasiSemiperdo 46:07+14:07
5Barbara KmetecKamniški OK 49:18+17:18
6Ana PlavčakŠOK 49:20+17:20
7Jona MirnikOK Komenda 52:27+20:27
8Tina ZagorcKamniški OK 54:14+22:14
9Tajda FoškiOK Polaris 57:40+25:40
10Brina FoškiOK Polaris 57:47+25:47
11Marirosa HechichSemiperdo 60:21+28:21
12Barbara PavliničOK Komenda 69:01+37:01
13Suzana DrevenšekKamniški OK 73:07+41:07
Lara GantarOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-32:00
Vacant +-32:00

Ž35 (2.4km / 50m / 9KT)

1Anica HribarOK Brežice 42:11+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 47:59+05:48
3Lidija HribarKamniški OK 52:52+10:41
4Nastja RajOK SG 53:50+11:39
5Mojca FoškiOK Polaris 57:47+15:36
Irena Hacin KölnerOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-43:49
Vacant +-43:49

Ž45 (1.66km / 40m / 7KT)

1Marija AnderluhOK Polaris 24:41+00:00
2Marjana RejecOK Azimut 27:56+03:15
3Miranda OrtarOK Azimut 28:48+04:07
4Marjanca PoljanšekOK Azimut 30:00+05:19
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 30:14+05:33
6Maja Zaman GroffOK Azimut 42:09+17:28
7Anja BabičOK Trzin 54:12+29:31
8Natalija Kunc RešekOK Tivoli 68:25+43:44
Vacant +-25:19
Vacant +-25:19