Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 5, DP dolge - dolga

Orientacijski klub Azimut, Lome, 20. 5. 2017

M12 (1.19km / 50m / 8KT)

1Luka SeljakOK Komenda 11:24+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 11:35+00:11
3Tilen ZupanOK Komenda 12:20+00:56
4Tamino HölzerOK Komenda 14:05+02:41
5Blaž Šorli CkOK Azimut 17:48+06:24
6Primož GantarOK Azimut 23:53+12:29
Rok IlovarOK Tivoli DNS+ --:--
Žan GnezdaOK Azimut DNF+ --:--
Miklavž GrumOK Komenda DNS+ --:--

M14 (1.42km / 70m / 8KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 12:20+00:00
2Svit Pestotnik StresOK Polaris 14:13+01:53
3Aljaž ČelikOK Azimut 14:45+02:25
4Martin JevševarOK Brežice 15:15+02:55
5Nejc DomnikOK Azimut 15:54+03:34
6Rok KernOK Komenda 16:22+04:02
7Natan Maj PoženelOK Azimut 16:30+04:10
8Urban KrkočPD Ajdovščina 16:49+04:29
9Jakob BrusOK Azimut 17:45+05:25
10Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 18:21+06:01
11Matevž KuncOK Tivoli 19:20+07:00
12Luka AnderluhOK Polaris 19:25+07:05
13Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 22:26+10:06
Nejc ZorkoOK Brežice DNS+ --:--
Nik GregoričPD Ajdovščina DNS+ --:--

M16 (1.42km / 70m / 8KT)

1Peter SmrekarOK Tivoli 18:23+00:00

M18 (5.08km / 200m / 11KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 57:35+00:00
2Ambrož RupnikOK Azimut 61:44+04:09
3Matej ŠkarabotOK Polaris 69:19+11:44
4Gašper ČopiOK Azimut 75:15+17:40
5Gašper PetrovičOK Polaris 76:23+18:48
6Jure KavčičOK Komenda 99:26+41:51
Iztok HadalinOK Azimut DNS+ --:--

M21A (4.8km / 300m / 13KT)

1Vid BogovičOK Brežice 55:15+00:00
2Rok MočnikOK Azimut 71:00+15:45
3Valentin ErženOK Azimut 73:00+17:45
4Urban GregorcPD Ajdovščina 73:52+18:37
5Elio GoljaOK Polaris 78:22+23:07
6Andraž De LuisaOK Azimut 79:27+24:12
7Simon KurinčičOK Komenda 81:40+26:25
8Gregor ZupanOK Komenda 90:05+34:50
Nejc MočnikOK Azimut DNS+ --:--

M21B (3.39km / 100m / 9KT)

1Borut SeljakOK Komenda 61:07+00:00
2Boštjan BogatajOK Azimut 70:14+09:07
3Simon ČopiOK Azimut 72:00+10:53
4Emil KacinOK Azimut 73:34+12:27
5Gašper CerarOK Komenda 73:37+12:30
6Franc MalusOK Komenda 77:15+16:08
7Janez ZavrlOK Komenda 79:07+18:00
8Ales FerencOK Tivoli 84:50+23:43
9Matej VidičOK Azimut 88:20+27:13
10Luka PlavčakŠOK 110:43+49:36
Kristjan GantarOK Azimut DNF+ --:--
Nejc RojcOK Azimut DNS+ --:--

M21E (9.5km / 440m / 26KT)

1Andraz HribarOK Brežice 105:43+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 106:41+00:58
3Jan DovčOK Tivoli 107:38+01:55
4Jaka PiltaverOK Brežice 116:37+10:54
5Simon StanonikOK Azimut 118:52+13:09
6Peter TušarOK Azimut 121:49+16:06
7Ivan NagyOK Polaris 128:31+22:48
8Ivan Boyadzhiev ml.MOK 131:22+25:39
9Matic BlažOK Komenda 133:08+27:25
10Žan RavnikarOK Komenda 142:11+36:28
11Boris ErženŠOK 178:47+73:04
Leon KropivšekMOK DNS+ --:--

M35 (4.8km / 300m / 13KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 58:16+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 63:46+05:30
3Boris BaumanMOK 65:30+07:14
4Tihomir SalopekOK Azimut 66:58+08:42
5Dušan PetrovičOK Polaris 71:30+13:14
6Iztok RojcOK Polaris 71:47+13:31
7Gregor AnderluhOK Polaris 75:03+16:47
8Matej SedejOK Azimut 90:41+32:25
9Marko ObidOK Azimut 93:16+35:00
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--

M45 (3.73km / 100m / 13KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 60:16+00:00
2Jožko JazbarOK Azimut 61:37+01:21
3Tomaž PustOK Komenda 62:40+02:24
4Miha ŠkarabotOK Polaris 62:48+02:32
5Robert KuncOK Tivoli 68:51+08:35
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 73:51+13:35
7Igor BončinaOK Azimut 74:47+14:31
8Aleš ZupanOK Polaris 83:59+23:43
9Aleš BorštnikOK Tivoli 84:54+24:38

M55 (3.01km / 100m / 11KT)

1Charles NelsonOK Azimut 67:05+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 72:30+05:25
3Marijan LebanOK Azimut 79:35+12:30
4Ivan BoyadzhievMOK 84:02+16:57
5Pavel RejecOK Azimut 86:41+19:36
6Roman SladičŠOK 90:50+23:45
7Črtomir KnapOK Azimut 91:53+24:48
8Janko LapajneOK Azimut 127:16+60:11
Aleš ČerinOK Tivoli MP+ --:--

MŽ10 (1.13km / 40m / 6KT)

1Rok BogatajOK Azimut 09:51+00:00
2Jan CokanOK Komenda 10:22+00:31
3Brina KölnerOK Komenda 10:25+00:34
4Lucija KremžarOK Komenda 12:52+03:01
5Nejc TrunkOK Komenda 15:14+05:23
6Borut GantarOK Azimut 15:54+06:03
7Ožbej MalusOK Komenda 16:14+06:23
8Anže KölnerOK Komenda 18:38+08:47
9Neža TrunkOK Komenda 19:59+10:08
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Neja RupnikOK Azimut DNS+ --:--

Odprta (OPEN) (3.73km / 100m / 13KT)

1Thomas HölzerX-OL 74:31+00:00
Marko De LuisaGAJA DNF+ --:--
Denise HölzerX-OL MP+ --:--

Otroška (1.13km / 40m / 6KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 10:18+00:00
2Martin FerencOK Tivoli 12:47+02:29
3Drejc MalusOK Komenda 13:12+02:54
4Rok SedejOK Azimut 13:20+03:02
5David SedejOK Azimut 13:24+03:06
6Brina GantarOK Azimut 14:56+04:38
7Jerca KurinčičOK Komenda 18:17+07:59
8Leila Ema PoženelOK Azimut 18:57+08:39
9Oskar RupnikOK Azimut 22:41+12:23
Manca RupnikOK Azimut DNS+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Začetniki (1.19km / 50m / 8KT)

1Jedert JevševarOK Brežice 19:06+00:00
Janez ŠorliOK Azimut MP+ --:--
Tadej VengustKamniški OK DNS+ --:--

Ž12 (1.19km / 50m / 8KT)

1Vita MalusOK Komenda 16:33+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut 16:52+00:19
Hana MamičPD Ajdovščina DNS+ --:--
Alina ČujecOK Azimut DNS+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina DNS+ --:--
Pia IlovarOK Tivoli DNS+ --:--
Katja BaumanMOK DNS+ --:--

Ž14 (1.42km / 70m / 8KT)

1Tina KernOK Komenda 13:26+00:00
2Manja LebanOK Azimut 14:51+01:25
3Teja TušarOK Azimut 15:04+01:38
4Katja BabičOK Komenda 16:45+03:19
5Nika RavnikarOK Komenda 19:59+06:33
6Zala FerencOK Tivoli 20:59+07:33
7Anja ŠkarabotOK Polaris 21:47+08:21
8Karin PustOK Komenda 26:26+13:00
Zala ŠpenkoOK Komenda DNS+ --:--

Ž16 (1.42km / 70m / 8KT)

1Kristina IpavecOK Azimut 34:20+00:00

Ž18 (3.39km / 100m / 9KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 51:48+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 60:20+08:32
3Zala ZavrlOK Komenda 61:31+09:43
4Lana ŠtrumbeljOK Polaris 73:53+22:05
5Mineja LebanOK Azimut 74:26+22:38
6Patricija PrimožičOK Komenda 88:32+36:44
Julija FerencOK Tivoli DNS+ --:--

Ž21B (2.63km / 50m / 10KT)

1Katja PrezeljOK Azimut 64:17+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 65:16+00:59
3Špela TrunkOK Komenda 89:19+25:02
4Nataša BogatajOK Azimut 97:30+33:13
5Petra ParadižOK Komenda 98:23+34:06
6Damjana GantarOK Azimut 105:32+41:15
7Damjana JeršeOK Polaris 107:35+43:18
Petra StojanOK Komenda DNS+ --:--
Tanja PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Anja HumarOK Azimut DNS+ --:--
Urša BegušOK Azimut DNS+ --:--
Lara ZupanOK Komenda MP+ --:--

Ž21E (4.8km / 300m / 13KT)

1Jerca BernikŠOK 82:00+00:00
2Tina ZagorcKamniški OK 83:10+01:10
3Tajda FoškiOK Polaris 85:51+03:51
4Urša TomažinOK Azimut 91:59+09:59
5Monika RavnikarOK Komenda 94:39+12:39
6Jona MirnikOK Komenda 104:41+22:41
Tajda BogatajOK Azimut MP+ --:--
Mojca FlerinKamniški OK DNS+ --:--
Barbara KmetecKamniški OK MP+ --:--

Ž35 (3.73km / 100m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 72:20+00:00
2Ana PlavčakŠOK 89:07+16:47
3Irma PretnarKamniški OK 157:10+84:50
Irena Hacin KölnerOK Komenda MP+ --:--

Ž45 (3.01km / 100m / 11KT)

1Miranda OrtarOK Azimut 92:20+00:00
2Marija AnderluhOK Polaris 93:44+01:24
3Marjana RejecOK Azimut 96:04+03:44
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 99:42+07:22
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 108:42+16:22