Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 4 - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Tivoli, Ljubljana, 17. 6. 2017

BEGINNERS (1.5km / 20m / 9KT)

1Oskar FoškiOrientacijski Klub Polaris 11:26+00:00
2Tamino HölzerOrientacijski klub Komenda 12:23+00:57
3Herbert GaisbauerHSV Ried 16:58+05:32
4Tilen Druškovič 17:07+05:41
5Manca Pahor 18:49+07:23
6Katarina Jagarinec 19:55+08:29
7Jure Steiner 22:34+11:08
8Tine Steiner 25:02+13:36
9Elif Kemaoglu 36:12+24:46
Tilen DruškovicNo club DNS+ --:--

KIDS (0.9km / 15m / 6KT)

1Delania HölzerOrientacijski klub Komenda 06:44+00:00
2David SedejOK Azimut 08:03+01:19
3Rok SedejOK Azimut 08:11+01:27
4Primož Balen 08:36+01:52
5Drejc MalusOrientacijski klub Komenda 08:49+02:05
6Jerca KurincicOrientacijski klub Komenda 09:18+02:34
7Nika ErženOK Azimut 10:24+03:40
8Leonie NathoTeam Bayern 12:08+05:24
9Jonas SpringerOLCU Viktring 13:02+06:18
10Izabela Eržen Plavčak 27:14+20:30
11Enej Šuc 29:34+22:50
Yara NathoTeam Bayern DNS+ --:--
Martin VukmanovicOK Kapela DNS+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

M12 (1.2km / 15m / 8KT)

1Ole Magnus BaathTeam Bayern 06:21+00:00
2Leo RitzenthalerTeam Bayern 06:33+00:12
3Tilen ZupanOrientacijski klub Komenda 06:37+00:16
4Nejc TurkOrientacijski klub Komenda 06:38+00:17
5Elias MonsbergerOC Fürstenfeld 06:39+00:18
6Gašper ZgonecOK Tivoli 06:42+00:21
7Tim LechnerHSV Wals 06:53+00:32
8Luka SeljakOrientacijski klub Komenda 07:48+01:27
9Thomas MaierOC Fürstenfeld 08:13+01:52
10Jack HayTeam Bayern 11:41+05:20
11Miklavž GrumOrientacijski klub Komenda 14:34+08:13
Otto AllwingerLeibnitzer AC -Orienteering DNS+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--

M16 (1.9km / 25m / 12KT)

1Zoltán BognárAlpokalja Szabadidosport 08:23+00:00
2Lehel SarkadiSzombathely Haladas VSE Sport Club 09:11+00:48
3Benedikt LehnerTeam Bayern 09:28+01:05
4Tihon SalopekOK Azimut 09:35+01:12
5Péter MolnárAlpokalja Szabadidosport 09:47+01:24
5Domonkos Alpár Szombathely Haladas VSE Sport Club 09:47+01:24
7Bendegúz WernerPécsi Vasutas Sportkör 10:05+01:42
8Jakob SteinwenderSU Klagenfurt 10:10+01:47
9Barnabás Attila HargitaiAlpokalja Szabadidosport 10:20+01:57
10Georg KofflerNaturfreunde Villach - Orienteering 10:29+02:06
11Maximilian SteinwenderSU Klagenfurt 10:42+02:19
12Bartalan KissSzombathely Haladas VSE Sport Club 10:47+02:24
13Konstantin KrausTeam Bayern 10:49+02:26
14Benjamin GaudernakOLT Transdanubien 10:53+02:30
15Tobias TeichmannSU Schöckl Orienteering 11:06+02:43
16Julius FischerTeam Bayern 11:11+02:48
17Jonas KönigstorferASKÖ Henndorf 11:22+02:59
18Aljaž ČelikOK Azimut 11:55+03:32
19Svit PestotnikOrientacijski Klub Polaris 11:57+03:34
20Matevž KuncOK Tivoli 12:03+03:40
21Rok KernOrientacijski klub Komenda 12:12+03:49
22Elias DobnikOLCU Viktring 12:29+04:06
23Peter SmrekarTeam Slovenija 12:32+04:09
24Luka AnderluhOK Polaris 12:33+04:10
25Gregor KuncOK Tivoli 13:56+05:33
Felix AnnererOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Leon EbsterASKÖ Henndorf DNS+ --:--
Joel PrutschOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Peter BrabekOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Ákos MarosiAlpokalja Szabadidosport MP+ --:--
Kilian TrummerTeam Steiermark DNS+ --:--
Natan Maj PoženelOK Azimut DNS+ --:--
Lukas NovakTeam Steiermark DNS+ --:--
Jakob ZrimOC Fürstenfeld DNS+ --:--

M18 (3.3km / 65m / 19KT)

1Riccardo CasanovaTeam Bayern 14:38+00:00
2Tjaž GantarTeam Slovenija 15:22+00:44
3Thomas KohlbacherNaturfreunde Villach - Orienteering 15:56+01:18
4Philipp SchwarckTeam Bayern 16:13+01:35
5Dénes AlpárSzombathely Haladas VSE Sport Club 16:36+01:58
6Ambrož RupnikOK Azimut 17:19+02:41
7Felix WartnerTeam Bayern 17:37+02:59
8Kilian ZapfOC Fürstenfeld 19:04+04:26
9Elias WachmannOC Fürstenfeld 20:07+05:29
10Jure KavčičOrientacijski klub Komenda 22:09+07:31
Herwig Jun. AllwingerLeibnitzer AC -Orienteering DNS+ --:--
Jan KundörferSU Schöckl Orienteering DNS+ --:--
Barnabás VeszelszkiAlpokalja Szabadidosport DNS+ --:--

M21 (3.3km / 65m / 19KT)

1Franz GlanerWAT 13:47+00:00
2Christian WartbichlerASKÖ Henndorf 14:03+00:16
3Korbinian LehnerTeam Bayern 14:15+00:28
4Žan RavnikarOrientacijski klub Komenda 14:19+00:32
5Erik SimkovicsOLC Wienerwald 14:30+00:43
6Matia DebertolisVeneto 14:57+01:10
7Matic BlažOrientacijski klub Komenda 15:03+01:16
8Michael SiemmeisterTeam Steiermark 15:09+01:22
9Leo HolperAustria junior team 15:15+01:28
10Sebastian VetterTeam Bayern 15:40+01:53
11Giacomo BarboneAgorosso 15:42+01:55
12Julian NürnbergerTeam Bayern 15:45+01:58
13Lukas JanischowskyTeam Bayern 16:02+02:15
14Christian PfeiferTeam Steiermark 16:09+02:22
15Valtteri KolehmainenTeam Bayern 16:14+02:27
16Thomas PolsterHSV Spittal/Drau 16:16+02:29
17Andraž HribarTeam Slovenija 16:20+02:33
18Quirin LehnerTeam Bayern 16:23+02:36
19Libor ZridkaveselyAustria junior team 16:34+02:47
20Gregor SturmTeam Bayern 17:07+03:20
21Christoph KörnerTeam Bayern 17:43+03:56
22Lorenzo BartulovichNo club 18:59+05:12
23Luka FiletinOK Kapela 19:24+05:37
24Daniel JanischowskyTeam Bayern 20:25+06:38
24Jirka HrazdilSK Zabovresky Brno 20:25+06:38
26Fabian JanischowskyTeam Bayern 20:26+06:39
27Christopher ImmervollSU Schöckl Orienteering 22:32+08:45
28Martin FaccinelliSU Schöckl Orienteering 22:35+08:48
29Carlo GiacomettiSSD-AŠZ GAJA 23:09+09:22
30Jonas DeubelNaturfreunde Wien 23:10+09:23
Philipp SchielOLC Graz DNS+ --:--
Aljaž Praznik DNS+ --:--
Richard GremmelAustria junior team DNS+ --:--
Stefan KubelkaTeam Steiermark DNS+ --:--
Georg GröllAustria junior team DNS+ --:--
Matthias PoellOLC Wienerwald MP+ --:--
Jan DovcTeam Slovenija DNS+ --:--
Simon StanonikTeam Slovenija DNS+ --:--
Roman JirkuOK Jihlava DNS+ --:--
Florian KurzAustria junior team DNF+ --:--
Zalán SzerdahelyiSzombathely Haladas VSE Sport Club DNS+ --:--
Nicolas KastnerAustria junior team DNS+ --:--
Jannis BonekAustria junior team DNS+ --:--

M35 (2.8km / 55m / 16KT)

1Andreas PölzlTeam Steiermark 13:05+00:00
2Blaž KölnerOrientacijski klub Komenda 13:16+00:11
3Markus KönigASKÖ Henndorf 13:29+00:24
4Thomas RadonNaturfreunde Wien 13:38+00:33
5Hannes WenzelOLCU Viktring 13:52+00:47
6Prokopetz BernhardNaturfreunde Kitzbühel 14:14+01:09
7Péter WernerPécsi Vasutas Sportkör 14:19+01:14
7Martin VeitsbergerOLT Transdanubien 14:19+01:14
9Ronny NathoTeam Bayern 14:29+01:24
10Edi OcvirkOK Japetic 14:48+01:43
10Boris Kastner-JirkaNaturfreunde Wien 14:48+01:43
12Tihomir SalopekOK Azimut 15:01+01:56
13Peter WeinigTeam Bayern 15:24+02:19
14Goran VodopijaOK Kapela 15:28+02:23
15Alberto GrilliTeam Lombardia 15:35+02:30
16Ralph KörnerTeam Bayern 15:52+02:47
17Steve PucheggerWAT 16:01+02:56
18Peter FerlugaSSD-AŠZ GAJA 16:04+02:59
19Tomaž PustOrientacijski klub Komenda 16:07+03:02
20Alexander SrbWAT 16:09+03:04
21Valentin ErženOK Azimut 16:19+03:14
22Simon KurincicOrientacijski klub Komenda 16:22+03:17
23Aleš PoljanšekOK Azimut 16:27+03:22
24Gregor ZupanOrientacijski klub Komenda 16:54+03:49
25Valter FoškiOrientacijski Klub Polaris 17:03+03:58
26Hannes LechnerHSV Wals 17:36+04:31
27Matej SedejOK Azimut 17:46+04:41
28Ran ShavivNo club 17:59+04:54
29Guenther KroupaNaturfreunde Wien 18:09+05:04
30Rok PestotnikOrientacijski Klub Polaris 18:15+05:10
31Erik AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 19:29+06:24
32Igor BoncinaOK Azimut 19:48+06:43
33Michael SteinwenderSU Klagenfurt 19:55+06:50
34Alessio RozziPlaninsko Društvo Ajdovšcina 21:13+08:08
35Markus MoerthOLT Transdanubien 21:21+08:16
36Franc MalusOrientacijski klub Komenda 21:24+08:19
37Tomislav MeštrovicOK Kapela 26:42+13:37
Gregor AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--
Andreas EnborgTeam Bayern DNS+ --:--
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Robert KuncOK Tivoli DNS+ --:--
Philipp HaiderWAT DNS+ --:--
Franz UneggSU Klagenfurt DISQ+ --:--
Stephan PucheggerWAT DNS+ --:--

M50 (2.1km / 25m / 14KT)

1Werner PietschNaturfreunde Wien 10:52+00:00
2Stefano BrambillaCO2 10:53+00:01
3Erich GöschlOLC Währing 11:54+01:02
4Joachim FriessnigOC Fürstenfeld 11:58+01:06
5Wolfgang KradischnigNaturfreunde Linz 12:03+01:11
6Roland KohlbacherASKÖ Henndorf 12:13+01:21
7Aleš ZupanOrientacijski Klub Polaris 12:16+01:24
8Stefano ZonatoLessinia Orienteering 12:41+01:49
9Zoltán SzerdahelyiSzombathely Haladas VSE Sport Club 12:43+01:51
10Josef HonesHSV Ried 13:00+02:08
11Werner PurgathoferOLG Ströck Wien 13:01+02:09
12Christian GotthardtHSV Spittal/Drau 13:05+02:13
13Veikko BaathTeam Bayern 13:08+02:16
14Fulvio PacorSSD-AŠZ GAJA 13:12+02:20
15Bernt JohanssonOLC Stubai 13:13+02:21
16Andreas CartOLC Wienerwald 13:23+02:31
17Gottfried ScheiklOC Fürstenfeld 13:34+02:42
18Ari KolehmainenTeam Bayern 13:58+03:06
19Nikolaus AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 14:18+03:26
20Peter TremlNaturfreunde Linz 14:27+03:35
21Helmut TannerOLCU Viktring 14:43+03:51
22Josef PolsterHSV Spittal/Drau 15:02+04:10
23Jan IvanssonOLC Stubai 15:07+04:15
24Martin BosinaNaturfreunde Wien 15:14+04:22
25Luc WerkxBalise 10 15:19+04:27
26Eduard BöhmASKÖ Henndorf 15:59+05:07
27Leo MüllerASKÖ Henndorf 16:46+05:54
28Radovan MarkovicOK Jasenica 17:10+06:18
29Georg PregartnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 17:27+06:35
30Ewald GlatzOLC Graz 17:54+07:02
31Wolfgang GermNaturfreunde Villach - Orienteering 17:59+07:07
32Charles NelsonOK Azimut 18:25+07:33
33Harald ZeinerOLC Graz 19:20+08:28
34Marijan LebanOK Azimut 20:22+09:30
35Günther DobnikOLCU Viktring 20:23+09:31
36Valerio CasanovaTeam Bayern 20:37+09:45
37Pavel RejecOK Azimut 23:51+12:59
Patrick FarrellyNaturfreunde Wien DNS+ --:--
Vlado SedejOK Azimut DNS+ --:--
Otto VenhauerOLCU Viktring MP+ --:--
Helmut LercheggerLeibnitzer AC -Orienteering MP+ --:--
Edo BritTechnion CarmelIsrael DNS+ --:--
Hannes PacherSU Schöckl Orienteering DNS+ --:--
Klaus KrischanTeam Steiermark DNS+ --:--
Herwig AllwingerTeam Steiermark DNS+ --:--

MW10 (0.9km / 15m / 6KT)

1Nea ErženOK Azimut 05:14+00:00
2Jan CokanOrientacijski klub Komenda 05:36+00:22
3Peo AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 05:52+00:38
4Tobias AngermannSU Klagenfurt 06:20+01:06
5Brina KölnerOrientacijski klub Komenda 06:31+01:17
6Jaka SeljakOrientacijski klub Komenda 06:56+01:42
7Matej FerlugaSSD-AŠZ GAJA 07:05+01:51
8Mojca KuncOK Tivoli 07:46+02:32
9Jakob KurincicOrientacijski klub Komenda 08:43+03:29
10Ožbej MalusOrientacijski klub Komenda 09:29+04:15
11Rado KalcSSD-AŠZ GAJA 09:32+04:18
12Lena BaathTeam Bayern 12:04+06:50
13Anže KölnerOrientacijski klub Komenda 12:28+07:14
14Fina BaathTeam Bayern 12:33+07:19
Neža ObidOK Azimut DNS+ --:--

OPEN (2.5km / 40m / 15KT)

1Klemen ZibelnikSmucka.com 15:51+00:00
2Denise Hölzer 18:35+02:44
3Tzvetanka VassilevaCO2 18:49+02:58
4Dietmar HoferSU Schöckl Orienteering 18:55+03:04
5Günther PrommerNaturfreunde Villach - Orienteering 21:20+05:29
6Simon Erjavec 23:21+07:30
7Martha PrommerNaturfreunde Villach - Orienteering 23:54+08:03
8Abigael BoncinaOK Azimut 24:50+08:59
9Urška Markič 25:15+09:24
10David RitzenthalerTeam Bayern 25:34+09:43
11Doris NesitkaWAT 26:37+10:46
12Elena SnideroGAJA 26:44+10:53
13Goran Balen 27:21+11:30
14Martin Trajbarič 32:07+16:16
15Meta Šuligoj BavčarAgorosso 33:53+18:02
16Georg GitmaierHSV Ried 42:48+26:57

W12 (1.2km / 15m / 8KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 07:47+00:00
2Vita MalusOrientacijski klub Komenda 07:51+00:04
3Livia RadonNaturfreunde Wien 09:00+01:13
4Majda VidakovicOK Kapela 09:25+01:38
5Carina GaudernakOLT Transdanubien 10:28+02:41
6Luna Pestotnik StresOrientacijski Klub Polaris 11:21+03:34
7Miriam VeitsbergerOLT Transdanubien 12:43+04:56
8Elena UneggSU Klagenfurt 14:29+06:42
9Lucija KavčičOrientacijski klub Komenda 16:05+08:18
10Emily AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 18:57+11:10
Lena Lueger SU Schöckl Orienteering DNS+ --:--
Nastja FerlugaSSD-AŠZ GAJA DNS+ --:--

W16 (1.8km / 30m / 12KT)

1Katrin HertelTeam Bayern 09:45+00:00
2Kayla RitzenthalerTeam Bayern 10:07+00:22
3Olga Jerkovic PericOK Kapela 10:19+00:34
4Fanni PástiSzombathely Haladas VSE Sport Club 10:21+00:36
5Ines SchikoraTeam Bayern 10:35+00:50
6Manja LebanOK Azimut 10:42+00:57
7Hannah WinklerSU Schöckl Orienteering 10:56+01:11
8Dora ZeinerOLC Graz 10:57+01:12
9Tina KernOrientacijski klub Komenda 11:18+01:33
10Veronika EnglTeam Bayern 11:25+01:40
11Dora Pestotnik StresOrientacijski Klub Polaris 12:00+02:15
12Nika RavnikarOrientacijski klub Komenda 12:16+02:31
13Verena HötzingerTeam Bayern 12:33+02:48
14Carina VeitsbergerOLT Transdanubien 12:44+02:59
15Karin PustOrientacijski klub Komenda 12:54+03:09
16Luna HenrySSD-AŠZ GAJA 13:32+03:47
17Anna UneggSU Klagenfurt 13:56+04:11
18Emese OszAlpokalja Szabadidosport 14:53+05:08
19Zala ŠpenkoOrientacijski klub Komenda 15:15+05:30
20Katja ZgonecOK Tivoli 17:41+07:56
Boróka WernerPécsi Vasutas Sportkör MP+ --:--
Anna AngermannSU Klagenfurt DNS+ --:--
Marlene UneggSU Klagenfurt DNS+ --:--
Marie MaierTeam Steiermark MP+ --:--
Theresa BerghoferOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Ana Pia PogacarOrientacijski klub Komenda MP+ --:--
Katja BabicOrientacijski klub Komenda DNS+ --:--

W18 (1.9km / 25m / 12KT)

1Pia OcvirkOK Japetic 09:33+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 10:19+00:46
3Rosa TrummerTeam Steiermark 10:21+00:48
4Elena ZeinerOLC Graz 10:41+01:08
5Marei LehnerTeam Bayern 10:53+01:20
6Zala ZavrlOrientacijski klub Komenda 11:21+01:48
6Laura FischerTeam Bayern 11:21+01:48
8Magdalena StandhartingerSU Schöckl Orienteering 11:26+01:53
9Sophie KrausTeam Bayern 12:27+02:54
10Patricija PrimožicOrientacijski klub Komenda 12:59+03:26
11Theresa BrunauerASKÖ Henndorf 14:04+04:31
12Lara ZupanOrientacijski klub Komenda 20:41+11:08
Anna LuegerSU Schöckl Orienteering DNS+ --:--
Mineja LebanOK Azimut DNS+ --:--
Agnes ScheiklOC Fürstenfeld DNS+ --:--
Laura WiedemayerASKÖ Henndorf DNS+ --:--

W21 (2.8km / 55m / 16KT)

1Anna SimkovicsOLC Wienerwald 13:29+00:00
2Antonia ErhartTeam Steiermark 14:34+01:05
3Johanna TrummerTeam Steiermark 14:40+01:11
4Jessica LucchettaVeneto 16:36+03:07
5Rebeka VinczeAlpokalja Szabadidosport 16:48+03:19
6Linda IndolaTeam Bayern 17:03+03:34
7Laura CarluccioPolisportiva G.Masi 17:26+03:57
8Tajda BogatajOK Azimut 17:27+03:58
9Gudrun EnglmaierOLC Wienerwald 17:29+04:00
10Yana BogyaNSA-SIVEN 17:42+04:13
11Barbara PavlinicTeam Slovenija 17:55+04:26
12Johanna Eperke KissSzombathely Haladas VSE Sport Club 17:58+04:29
13Sandra JanekalneSU Schöckl Orienteering 18:17+04:48
14Anna SchöpsTeam Bayern 18:26+04:57
15Brina FoškiOrientacijski Klub Polaris 18:54+05:25
16Sabine WareykaWAT 19:12+05:43
17Monika RavnikarOrientacijski klub Komenda 19:58+06:29
18Carmen MarkoOLC Graz 20:05+06:36
19Gudrun PregartnerSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 21:07+07:38
20Monika KovaljeskoOK Kapela 23:41+10:12
21Barbara KmetecKamniški orientacijski klub 24:09+10:40
22Katjuša PoljanšekOK Azimut 24:49+11:20
Ylvi KastnerAustria junior team DNS+ --:--
Tina TiefenböckAustria junior team DNS+ --:--
Vinka VukmanovicOK Kapela DNS+ --:--
Laura CarluccioPolisportiva G.Masi DNS+ --:--

W35 (2.1km / 25m / 14KT)

1Barbara GiuganinoCO2 14:04+00:00
2Susan KurthTeam Bayern 14:22+00:18
3Mojca FoškiOrientacijski Klub Polaris 14:29+00:25
4Krisztina Árné MolnárAlpokalja Szabadidosport 15:10+01:06
5Romana ZupanOrientacijski klub Komenda 15:26+01:22
6Chiara SepinSSD-AŠZ GAJA 15:33+01:29
7Irena Hacin KölnerOrientacijski klub Komenda 15:59+01:55
8Irena Corko MeštrovicOK Kapela 16:07+02:03
9Helga TezarekOrienteering Klosterneuburg 16:08+02:04
10Sanda BerženjiOK Kapela 16:45+02:41
11Maja KuštOK Vihor 16:58+02:54
12Elisabeth GaudernakOLT Transdanubien 17:04+03:00
13Michal ShavivNo club 18:13+04:09
14Bernardica StipicOK Vihor 18:52+04:48
15Petra StojanOrientacijski klub Komenda 19:00+04:56
16Vlatka StupaloOK Vihor 19:10+05:06
17Silke NeumaierTeam Bayern 19:13+05:09
18Lorenza PravatoPlaninsko Društvo Ajdovšcina 21:46+07:42
19Petra ParadižOrientacijski klub Komenda 24:27+10:23
20Tatjana LjubisavljevicOK Jasenica 31:08+17:04
Katrin Lorenz-BaathTeam Bayern DNS+ --:--
Anna EnborgTeam Bayern DNS+ --:--
Sandra Bergant VidakovicOK Kapela MP+ --:--
Judit AllwingerTeam Steiermark DNS+ --:--

W45 (2.2km / 30m / 13KT)

1Barbara KastnerNaturfreunde Wien 12:31+00:00
2Eva KailbauerOC Fürstenfeld 13:47+01:16
3Ingrid AdenstedtOrienteering Klosterneuburg 14:17+01:46
4Júlia JuhászAlpokalja Szabadidosport 14:23+01:52
5Christine CalvetOLC Währing 15:02+02:31
6Milena GrifoniTeam Bayern 15:13+02:42
7Silke HochwieserOLT Transdanubien 16:07+03:36
8Sylvia GlatzOLC Graz 16:52+04:21
9Elisabeth ZeinerOLC Graz 16:55+04:24
10Barbara AngermannSU Klagenfurt 17:57+05:26
11Traude FesselhoferHSV OL Wiener Neustadt 18:25+05:54
12Irmgard SteinwenderSU Klagenfurt 19:50+07:19
12Brigitte MagetSKV OLG Deutsch Kaltenbrunn 19:50+07:19
14Damjana JeršeOrientacijski Klub Polaris 20:10+07:39
15Marjanca PoljanšekOK Azimut 21:40+09:09
16Chiara RajgeljSSD-AŠZ GAJA 21:59+09:28
17Susi VeitsbergerOLT Transdanubien 22:36+10:05
18Marjana RejecOK Azimut 22:55+10:24
19Inge BosinaNaturfreunde Wien 23:39+11:08
20Licia KalcichTeam Lombardia 23:43+11:12
21Gertraud LeonhardtOC Fürstenfeld 23:50+11:19
22Michaela EgarterOC Fürstenfeld 26:29+13:58
23Silvia SchwabNaturfreunde Pasching 27:27+14:56
24Anna HaiderHSV Ried 29:43+17:12
25Vera FrancOK Kapela 48:21+35:50
Gudrun ReimerthSU Schöckl Orienteering MP+ --:--
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Katharina HinterhoferASKÖ Henndorf DNS+ --:--
Michaela GröllOLC Graz DNS+ --:--